1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD se úplně zbláznila?

Náš růžovo-rudý Senát se usnesl na tom, že premiér Petr Nečas údajně svým postupem na Evropské radě poškodil české zájmy. Pro tento nesmysl hlasovali opoziční sociální demokraté a jejich levicoví souputníci, kteří Senát dnes ovládají. To, že má opozice jiný názor než vláda, je normální. Je ale nenormální využívat Senát k takovémuto očerňování protivníka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 9.2.2012 0:33

Ale nezbláznila, jen

ve své populistické vražedné politice jede furt dál směr Řecko.

J. Blažek 9.2.2012 0:33

Re: ČSSD se zbláznila nejen v Senátu, ale i v Parlamentu.

Nemýlíte se náhodou? Vždyť TOP 09 ústy svého poředsedy Schwarzenberga horuje pro to, že ČR měla tuto eurodohodu též podepsat.

J. Blažek 9.2.2012 0:30

Dvě poznámky

1) I autor, poslanec ODS Fajmon, uvádí, tak ODS již v minulosti několikrát navrhovala uzákonit vyrovnaný rozpočet. Ale najednou jej takový nechce - to je pokrytectví a schizofremie.

2) Pastelkovné nebylo pro prvňáčky chudých rodičů žádná zbytečnlost, jak tvrdí H. Fajmon. To však on, zazobaný ODS-ácký europoslanec, těžko pochopí. Vždyť i ve známém přísloví se říká, že "sytý hladovému nevěří".

F. Doušek 9.2.2012 0:13

ČSSD se zbláznila nejen v Senátu, ale i v Parlamentu.

Ostatně tak vytočeného Kalouska jsem dosud ještě neviděl a věřím tomu, že mít v dosahu kohokoli z ČSSD, padla v tu chvíli facka předčící těch pár výchovných onomu 19-tiletému hajzlíkovi.