20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dena 18.6.2007 9:35

Re: Re: Pan Paroubek

Nelze toho moc dodat,jen to,že to jeho spolustraníci nevidí a nebo snad,že jsou stejní;-);-)!

čtenář 17.6.2007 21:32

Paroubkovci nestojí před žádným pro ně složitým tématem,

tím je totiž jejich jediné téma - mít moc. Dnes to je jenom partaj postavená na bafuňářství a populismu nejhrubšího zrna. Spíše než partaj to je parta, nebo ještě lépe smečka.

H.K. 17.6.2007 20:54

Re: Re: zeman vs. pablb

Co neskutečného předvádějí ve vládě?

venkovan 17.6.2007 20:27

Re: Re: I kdež...

Papír unese hodně a po stagnaci nastal růst... Je to pořád dokola, bolševici to tak dělali s úspěchem hodně dlouho.

venkovan 17.6.2007 20:23

Re: Kde je Paroubkova modernizace strany?

No přece modernizoval hned po volbách - dal je do souvislosti s rokem 1948, to je moderní a také  osvědčený recept.

EW 17.6.2007 19:50

Re: Doufají, že budou?

Vazeny, jestli nas nekdo bude chtit poslat k opicim, tak to nejsou komunisti, ale Zeleni.

EW 17.6.2007 19:48

Re: Re: Re: Témata, za něž může ČSSD bojovat

Ale Rath nestal pred volici na billboardech jako vzorny otec rodiny a pravicove konzervativni polotik. To je ten rozdil, ktery vam mozna usel.

EW 17.6.2007 19:45

Re: I kdež...

Nojo, tu ekonomiku musel opravdu straslive likvidovat, kdyz v poslednich letech setrvale roste ;-D

EW 17.6.2007 19:44

Re: Re: Pan Paroubek

"Patří mezi ně nízký stupeň přirozené inteligence,  megalomanie, spojená s absencí jakékoliv schopnosti kritického náhledu na vlastní já, obecná nevzdělanost a z toho plynoucí buranství (jde o tzv. tvrdé, nevtipné buranství, nikoliv stav roztomilého a omluvitelného buranství) a také potěšení být obklopen kamarilou všeho schopných přikyvovačů"

Nepisete nahodou o Topolankovi? Tam to taky sedne jak ulite.

EW 17.6.2007 19:43

Re: zeman vs. pablb

A vy myslite, za pablb Tupolanek se k tomu zcela nekonstruktivnimu rozdelovani nepridal plnou parou?  Vzdyt je to neskutecne, co ted ve vlade predvadeji.

Ladislav N. 17.6.2007 19:34

Re: zeman vs. pablb

"Pravicově založený člověk fandil Zemanovi"... Hmmm. To už tedy opravdu nevím, co je v Česku pravicové založení. ;-(

dada 17.6.2007 18:06

Re: Re: Pan Paroubek... tady už není co dodat! Velice výstižná reakce!

fastolfe 17.6.2007 17:39

zeman vs. pablb

Jsem pravicově založený člověk, ale když přisla v 98 zemanova vláda, docela jsem jí i fandil, ač jsem zemana a jeho nevymáchanou držku nesnášel a říkal jsem si, proboha, nic horšího už nás nemohlo potkat. Asi víte, tak mířím... Paroub je snad 10x horší. Nejhorší je, že ten blb ještě navíc lidem lže a chce namluvit, že nejsou potřeba reformy a to jen kvůli tomu, aby se na chvíli dostal k moci. Být tam pořád Zeman, máme velkou koalici, určité kompromisní reformy (já osobně jsem teda pro ty nejtvrdší) před schválením (třeba jako v Německu) a byl by klid. Jen nebýt toho Pablba, kterej tady svým populismem a lhaním rozdělil společnost... Kdyby to viděl bůh, který ho údajně vybral jako povolaného, už by se na to jistě nemohl koukat ;-D

Antiovar 17.6.2007 17:38

Re: Pan Paroubek

Milý Stanley, myslím si, že ji má pomazanou  (včetně ovarového podbradku) páchnoucím exkrementem našich komoušů. Má typické znaky nevzdělaného diktátora druhé poloviny dvacátého století. Patří mezi ně nízký stupeň přirozené inteligence,  megalomanie, spojená s absencí jakékoliv schopnosti kritického náhledu na vlastní já, obecná nevzdělanost a z toho plynoucí buranství (jde o tzv. tvrdé, nevtipné buranství, nikoliv stav roztomilého a omluvitelného buranství) a také potěšení být obklopen kamarilou všeho schopných přikyvovačů typu Ratha a spol., suplujících pro jeho ego souhlasící "lid" .Výčet znaků by mohl být  daleko širší, ale stojí tento "gulášový" a "bůčkový " politik za denní vyplavování adrenalinu našeho národa? Opakuje stále stejné fráze na nekonečných stupidních tiskových konferencích, které bůhví proč (snad na rozkaz jemu věrných soudruhů a možná bývalých estebáků) přenáší ČT za peníze daňových poplatníků a otravuje jimi skoro každý den politický život ČR. Stále ještě věřím, že soc.demokracie jej dokáže (po dalším příštím volebním neúspěchu)  poslat do propadliště historie - on totiž píše nejhorší stránky její historie ... 

Jenda 17.6.2007 13:13

Re: Myšlenková lejta ČSSD opět zaperlila

Velká Jelínkova hlava ,to by byl terč ;-D

Starý J. 17.6.2007 10:41

Re: Každej Vám tu nadává,ale jerry Vám posílá hudbu

....Já jen ,abyste nezapomněl, že jste ještě mladej člověk. Mládí uteče a Vám zbyde čtyřkilová kniha s Paroublbem...:-)....

R^;-DR^;-DR^;-P;-D

No... 17.6.2007 10:23

I kdež...

Kaýdý soudný člověk v téhle zemi ví, že nezbývá nic jiného, než začít jednat racionálně a to dřív, než to krachne. Ne tak soudruh pingl Paroubek a jeho posluhovačky. ůžeme se neshodovota v prostředcích a nástrojích JAK   a  JAK CO NEJEFEKTIVNĚJI, ale to je nám asi tak platné, jako mrtvému zimník. Pinglova rétorika, kverulantský způsob bojkotování všeho, i kdyby to bylo rozumné a potřeba, to proastě vyžaduje titána, duševně impotentního. Což se mu daří.  Kdyby dělal na sebe, likvidoval sebe, prosím, klidně, je to jeho věc. Ale on likviduje ekonomiku a politickou kulturu celé země a minimálně já a 51% dalších  lidí mu k tomu nedalo mandát. Navíc mám kvůli tomu blbovi vyšší krevní tlak a kdykoli otevře pusu, tak co slovo, to perla... kdyby byl alespoň inteligentní.....a na okraj: do hospody nechodím, blba nemám rád (to by 51% lidí muselo být také úchylných, zatím je to 37% podle voleb), tak si nezasloužím nadávat. Není pravda, že ho nenávidím, mám ho docela rád, protože jeho prezentace musí čím dál tím větrší množství lidí odrazovat od toho, aby zvolili tu samou stranu s tím samým ksindlem ve vedení. Týká se Dráta a spol. (Ne, že by to na "druhé straně" bylo o moc lepší)...Přeji hezký den a nezlobte se.:-)

Stanley 17.6.2007 10:01

Re: kritik

Soudě podle obsahu jiných článků, myslím, že doufáte  marně !!

Stanley 17.6.2007 9:58

Pan Paroubek

 Pan Paroubek prý je sebevědomý, stojí v článku .  Ano je a jak by nebyl .  Člověk, který jak on sám říká, má poslání a je vyvolen samotným Pánem Bohem!   To ovšem mají pouze vyvolené, korunované, pomazané hlavy !  Pan Paroubek má hlavu asi také pomazanou, jenom nevím čím ?

huhu 17.6.2007 9:52

Re: Re: Re: Re: Témata, za něž může ČSSD bojovat

ano, pokud je svobodný trh a demokracie o tom kolik kdo bere, kolik bude mít moci vždy hlasují jejich fanoušci. Na trhu peněženkou, v politice ve volbách. V socialismech nacionálních i internacionáních se o tom nehlasuje na trhu či ve volbách, ale rozhoduje se mocensky - kdo má větší moc urve víc (dotace, investiční pobídky, minimální mzda, sociální dávky, pastelkovné atd.), i o těch politických fuunkcích rozhoduje vůdce. Takže chválabohu, když mají  fanoušci své slovo - přes peníze či volební hlas.

Milaz 17.6.2007 6:16

Re: Re: konec socdem

Každý máme svůj "světonázor" a dle toho většina lidí volí. Bohužel u nás není možné volit nikoho - ČSSD se po odejití Zemana totálně zku*vila, ODS se chová jako spolek tupých desperátů, zelení se chovají neskutečně pokrytecky, lidovce vidím podobně jako ČSSD - po "odchodu" Luxe jsou na nic. Komunisti pro mne neexistují - dle mého to jsou zloději.

TAK KOHO MÁM VOLIT ?

Iva 17.6.2007 5:51

Re: Re: Re: Témata, za něž může ČSSD bojovat

Vy mi připadáte jako tupý fanoušek např. Sparty. Hráči berou miliony a ubožáci si za ně do krve rozbíjejí hlavy.

Iva 17.6.2007 5:48

Re: Jelen stále nepotrefen rozumem

Ale mohl. Vždyť i vy vyprodukujete tolik blbosti a nenávisti,že to vypadá na kolektivní dílo,které psalo v hospodě alespoň 10 opilců

Iva 17.6.2007 5:44

kritik

Prosím ,aby pan Jelínek v příštím článku vyhodnotil ostatní politické strany a jejich šéfy. Je vidět, že to má v hlavě srovnané. Jen doufám,že ne jedním směrem

jerry 16.6.2007 23:47

Chudáci

Politujme je.;-(

jerry 16.6.2007 23:36

Každej Vám tu nadává,ale jerry Vám posílá hudbu

http://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI&mode=related&search= A dokonce dvě kočky.Takový v Lidovým domě nepotkáte.Dobrý ,ne? Lepší ,než kvákání Paropuchy? Já jen ,abyste nezapomněl, že jste ještě mladej člověk. Mládí uteče a Vám zbyde čtyřkilová kniha s Paroublbem...:-)

AeroKarel 16.6.2007 22:50

Re: Re: Dokud bude mít ČSSD

Začarovaný kruh ........

Ale můj odhad je, že se domnívají (ne neprávem), že určitá velká sorta voličů "to žere".

huhu 16.6.2007 21:59

Re: Dokud bude mít ČSSD

právě proto, že chybějí ideje, tak mají v čele típky jako Paroubek či Rath.

AeroKarel 16.6.2007 21:37

Re: konec socdem

Asi je lepší nevolit, než volit ČSSD nebo komouše.

AeroKarel 16.6.2007 21:36

Re: Re: Jsem volič pravice

Úplně mimo, blábol .........