5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD je čtvrtá

Zjednodušeně by se dalo říci: pokud sociální demokraté nevystoupí ze své bubliny a nenajdou si erudovanějšího rétora, než je Chovanec, který míří na lidi nemající rádi cizince a milující zbraně, jejich preference budou padat dál, jak ukazuje i nedělní průzkum agentury TNS Kantar.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jelínek 9.6.2017 8:35

Re: Hvížďala jako Sobotkův bratr ve virtuální bublině

Nic ve zlém, ale skutečně si myslíte, že lze definovat liberála jako někoho, kdo nepracuje, nevychovává děti a neplatí daně? Že ne.

M. Prokop 9.6.2017 8:19

Re: Ta fascinace mladými vzdělanými lidmi

To tedy máte kliku, že jste přežila. Pavlačová bojovnice Jílková a kterýkoliv zelený ekoterorista, to je smrtící koktejl. :-P

F. Navrátil 9.6.2017 8:18

Hvížďala jako Sobotkův bratr ve virtuální bublině

Hvížďala se jako vždy mýlí. Příčinou pádu volebních preferencí sociální demokracie není Chovancovo odmítání nelegální migrace a obrana držení zbraní občany. Naopak, to jsou dva argumenty, které brzdí pád preferencí. Skutečnou příčinou sešupu je fakt, že Sobotka žije ve virtuální bublině a přestal vnímat realitu. Zatímco se koupe v přízni Kalouska a médií, válčí s Babišem a provádí čistky ve straně, ztrácí tradiční voliče sociální demokracie. A to nejsou liberálové a neziskovky, ale lidé, kteří pracují, vychovávají děti a platí daně. Kdyby se místo předvolebních hrátek, intrik a podrazáctví věnoval plnění minulého volebního programu, preference by vypadaly jinak.

M. Těhanová 9.6.2017 7:06

Ta fascinace mladými vzdělanými lidmi

je neskutečná. Včera jsem náhodně, při přepínání TV narazila na ten hrůzný pořad Jílkové a slyšela jsem " mladého zeleného" jak se představil. Nevěřícně jsem toho šampona poslouchala. Tak zblblý a vymytý mozek, když hovořil o diskriminaci LBGT v právu na umělé oplodnění, to se hned tak neslyší. To hluboké pohrdání rodinou a jakýmikoli tradicemi. Prostě my starší jsme naprosto tupí, ničemu nerozumíme a nic těmto mladým vzdělaným lidem nepřejeme.

Kam až tahle zblblost bude pokračovat?

V. Kotas 9.6.2017 5:39

Hvížďalo, vzdělaní lidé by měli být přínosem pro

společnost ( novináře nevyjímaje ), jako tomu bývalo kdysi. Ne lidmi, pro praktický život nepoužitelní, kterých přibývá a usazují se nejen v neziskovkách ( sabotujících stát ), ale i ve státní správě ( odshora dolů a naopak ). To je základní problém současné ČSSD.

J. Brunner 9.6.2017 2:08

V podtextu vidím

Sobotka je výborný a Chovanec gauner, hrr na něj. To jim opravdu pomůžete.