9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karlovo Sako 17.6.2009 21:03

Karel nenese čaj.

Karel nese jistotu desetinásobku. Používám úmyslně jen křestní jméno, aby bylo patrné ,že je to jediný člověk u nás, pro jehož identifikaci stačí jedno jméno ( ten druhý Karel není Karel ale Kája a Václavové jsou dva). Takovéto logo strany je k nezaplacení. Proč tedy Karel nepřinesl žádná procenta straně, kterou podporoval ve volbách ? Vina podle mne není u Karla, ale v adrese strany v níž se angažoval a jejíž čistou inverzi představoval. Zjednodušeně řečeno v barvě saka. Nebylo reálné očekávat, že jediné straně u nás, jejíž zástupce poznáte na dálku podle veverkoidního míhání po sněmovně, plotech a komínech, straně která jako jediná používá svůj vlastní stejnokroj – k saku baťůžek místo kravaty, Karel se svou garderobou a mechanikou  usedlého nepohybu přinese nějaké hlasy. Pokud jeho nová strana nemá bez něj úplně nulový potenciál, je vstup této strany do sněmovny jistý. Karlova síla je u jiných skupin voličů. Kupodivu asi mladších - je v jejich snech živým zosobněním toho, čeho chtějí v konzumním globálním světě dosáhnout – být v pořádném balíku a za vodou ( ale bezpečně, zaslouženě a s respektem), patřit k mezinárodní společnosti celebrit, která je všude na světě doma ( jejich představy) . U zbytku populace, napříč všemi věkovými skupinami, spolehlivě funguje podprahová indoktrinace  pohádkového dětství – obraz dobrého krále Miroslava, princem odměněných Popelek a podobně. K mediální pozici Karla jen jedna malá ironie – to, co by u jiného působilo komicky, něco jako Jeho Lordstvo s kanárkem místo citrónu, či  knížepán vaří polévku, u bohorovné, či dnes moderně – pohodářské osobnosti, která se narodila se zlatou lžičkou v puse a pak s ní srostla, působí na značnou část veřejnosti naopak neobyčejně přirozeně, zažitě a normotvorně – Karel je skutečně oblíbený. Sněmovna je asi jistá. Kolik procent nad pět či deset strana získá to už nezávisí na Karlovi, ale na základu strany, který bude násobit.

 TOTO NEBYLA REKLAMA - KARLE, TO SAKO BY SE MI FAKT HODILO.

 

teplakyvytahane 17.6.2009 22:48

Re: Karel nenese čaj.

..no koukám, ty jsi taky takové degenerované ..co dokáže o ničem napsat a poehmm..tisíce stran..rektální alpinista..nebo sis to napsal sám, dementní šíbře??;-D;-D;-D;-D;-D

Karlovo Sako 18.6.2009 5:50

Re: Karel nenese čaj.

Jsem s prominutím samozřejmě speleolog, ve Vámi uváděném prostředí vždy  speleolog s čelovkou. Na shledanou.

kiwi 18.6.2009 6:51

Re: Karel nenese čaj.

Asi jsem ještě dítě, ale zůstanu raději v Anglii s prohlášením Bůh ochraňuj Královnu, a Zemi s úplně jiným morálním kreditem, než se vrátit do té naší Země - socialistické.

Karlovo Sako 18.6.2009 15:20

Re: Karel nenese čaj.

Přijeďte, tady je zase pořád sranda. Její Veličenstvo pozvěte také, hlavně ale, ať si nezapomene vzít ty své roztomilé psí mrňousky s sebou. U nás malé pejsky obložené vekou nejíme ani doma, ani před kamerou,  jako je londýnským zvykem a budou zde tedy alespoň chvíli i se svým morálním kreditem v naprostém bezpečí.