1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
barča 17.6.2009 7:02

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

Tak toto už jsem slyšela v bleděmodrém v Partii od Paroubka.:-P

Jakub 17.6.2009 7:09

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

jen mě překvapuje že někdo, kdo "byl u všech lumpáren za posledních 20 let" má potřebu "mít na další 4 roky vystaráno" - dle mého by měl mít tedy už dávno vystaráno, anebo se jeho podíl na všech těch prasárnách tak trochu přeceňuje ;-)

kiwi 17.6.2009 7:12

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

Na tomto příspěvku lze pozorovat uplatňování myšlenek vůdce Paroubka v praxi. Resp. Paroubek něco plácne a jeho věrní poddaní to pak už sami šíří dál. Nechcete doufám, nám tady dávat přednášku o chování a vystupování Vašeho vůdce, nebo přítele DRatha v porovnání s chováním a vystupováním pana Schwarzenberga. 8-o

j 17.6.2009 7:22

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

Hlavně je to důkaz, že mohou být úspěšní a Bradavičníkovi zkazit plány. To platí i pro ostatní protože je mouhou zničit- lidovci, zelení a ostatní pidistrany. Sami uvidíme kdy začne frontální útok a mediální manipulace. TOP09>-

yorik 17.6.2009 7:49

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

Vy nečtete noviny? ;-)

clay 17.6.2009 8:01

Re: Staré psy novým kouskům nenaučíš.

já bych se rád někdy o těch "aférách" nebo dokonce "lumpárnách", jak říkáte, něco konkrétního dozvěděl...

V 17.6.2009 6:41

problem tohoto dua

je ze nemaji co nabidnout, tedy to co nabizi, delat politiku slusneji, je sice mozne (v rovine osobniho vystupovani), ale nepruchodne, ledaze bychom byli kralovstvi a ne parlamentni socialisticko-fasisticka demokracie.

K cemu bude nam a temto dvema panum slusnost, kdyz 99.99% mocenskych slozek na vsech urovnich se nedaji vymenit a taky neni za co je vymenit. Lakadla prerozdelovaciho a rozhodovaciho systemu jsou premnoha a je naivni si myslet, ze nalezneme nekde svate andely kteri by to vse spravovali.

Uz zacatkem devadesatych let jsem na forech psal (mel jsem dokonce sve stranky), jak sice mame 'kecaci ale nikoli jednaci' svobodu a to jsme na tom pocatkem devadesatych let jeste byli dobre, ale sklouzli jsme sem naprosto zakonite a proste to takhle muselo skoncit - lobbismus se musel v tom polosocialistickem prostredi dostat navrch a zrovna tak naproste rozcarovani a odrazeni a znechuceni obcanu volicu muselo stoupat a jeste neni vsem dnum konec, bude totiz jeste hure a EU a nejaka LS nas nespasi, EU na tom totiz neni o moc lepe a v mnohych ohledech i hur a nase tesnejsi sepnuti s EU skrze LS bude znamenat prijeti hlavne toho horsiho, to je proste a prakticky zakonite. Proto ja si myslim, ze tito dva panove to mozna mysli dobre, ale skonci to spatne, i kdyz tito dva z toho muzou vyjit se zdravim, protoze nic se nezmeni a bude hure, nikoli lepe.

Cely trik spociva v tom, ze socialismus a regulace vseho co se hybe lze delat v totalitnim rezimu, protoze pak vsichni musi drzet hubu a krok, coz polosvobodne demokracii nelze zajistit. Kvuli dosavadnim regulacim nasich ekonomickych zivotu budeme sklouzavat k dalsim regulacim tehoz az dosahneme plneho fasismu, anebo revoluce, ktera ale muze vest jen k potaceni a zhorsovani vseho, coz nakonec nam muze pomoct skoncit nejaky novodoby Hitler, nebo jemu podobni.

GRUNTORÁD 17.6.2009 6:27

OCHLASTOVÉ EVa a.s.

na prcní pohled je jasné že:Češi šetří na pivu, upřednostňují levnější lahvové

Josef 17.6.2009 7:58

Re: OCHLASTOVÉ EVa a.s.

Ty, ale musíš být pořádnej idiot.

Josef 

EVa 17.6.2009 6:03

Milá Niky, směj se dál.

A přitom se můžeš trochu doučit češtinu. Zatím je to za 5.

... 17.6.2009 6:28

Re: Milá Niky, směj se dál.

Asi by měli v Liháči pro své placené přispěvatele pořádat doučování. Úroveň pravopisu je skutečně šílená.

cipísek 17.6.2009 8:06

Re: Milá Niky, směj se dál.

Dlužno dodat,že úroveň myšlení za ní nijak nezaostává.

Niky 17.6.2009 4:00

Čermák je lhář

a lidé jsou neuvěřitelně hloupý.V eurovolbách rozdával K Schwarznberg na chodnících letáky a nabádal lidi,aby volili zástupce strany zelených,především však Kateřinu-Pajerovou-Jacgues-Biomasku.Pokud někdo tvrdí,že Schwarznberg je kultivovaný,tak se jenom směji,bohužel pravdoláskaři mají 100% podporu medií!

Gaston 17.6.2009 0:46

Problémem je

že zrovna Kalousek se svým naturelem nijak neodlišuje od oné české politické pakáže. Liší se oproti většině kultivovaným projevem a schopnostmi, což prokázal v poslední Toplánkově vládě. Je to hrůza, kam až jsme klesli, že musíme vzít s povděkem i tak samozřejmé vlastnosti předpokládané u politiků a jakoby nevědět nic o jejich problematické minulosti. Volič je nucen neustále snižovat své nároky a jednou možná bude vděčen za to, že zemi neřídí trestanci a vrazi. Jakpak je na tom pan Kalousek se svým svědomím? A má vůbec nějaké?

těchňik 17.6.2009 1:34

Re: Problémem je

A nedělají si to ti voliči náhodou sami? Kdo drží karty (=hlasovací lístky) v ruce? Nebo jde o nějaké volební spiknutí a volby jsou manipulovány?

Jako klíčové problémy se mi jeví:

1) do politiky nechce jít nikdo nový - kdo by měl zájem kvůli pár poslaneckým šupům nechat se otravovat novináři, kteří budou šňupat v soukromí, minulosti, vytahovat adolescentní přehmaty apod.

2) když už by tam někdo šel, tak lidi ho nebudou volit, protože by měli strach, že nepřekročí hranici. V toto je jistá schizofrenie - symbolicky řečeno, skupina lidí chce vejít za nějaké dveře, ale nikdo nemá odvahu jít a vzít za kliku, co kdyby tam zůstal sám.

Např. živnostníků a dalších OSVČ je v ČR k jednomu miliónu. Když se s nimi bavím, tak zhruba 40% si přeje vlastní stranu, která by je zastupovala. Ale nakonec, i když taková strana třeba bude, tak těch potenciálních 40% z toho miliónu tu stranu volit nebude, protože budou mít strach z propadlého strachu. Začarovaný kruh. :-/

Lichtnégl 17.6.2009 6:32

Re: Problémem je

K těm živnostníkům a OSVČ jen tolik. Jsou stejní jako celý národ, dobří i špatní. Ti dobří se s politikou nemají čas zabývat a špatných lidí je v politice nadbytek i bez podnikatelů a OSVČ! Holt jaký národ tací politici, podle rčení, jaká matka taká Katka! Kdo tvrdí něco jiného je trouba nebo pokrytec.:-/

těchňik 17.6.2009 12:40

Re: Problémem je

A proč by se měli OSVČ zabývat politikou? To je nějaký problém jít jednou za pár let k volbám a tam zvolit stranu s programem, který kope za ně? Nebo jak to bylo myšleno? Politikou by se zabývala ta jejich strana.

důchodce30 17.6.2009 2:46

Re: Problémem je

Na tak delikátní záležitost jako svědomí byste se snad ani neměl ptát, a rozhodně ne už tímto způsobem.

Uznáváme-li politika Karla Schwarzenberga jako muže s jasným úsudkem a pevnými zásadami, můžeme si myslet, že svého stranického partnera volil s rozvahou a s důvěrou v něj. Vzpomínám, že kdysi v celostránkovém rozhovoru v LN označil za dva nejschopnější a nejinteligentnější muže ve vládě  mladého ministra  Lišku a Miroslava Kalouska. Zelený ministr odmítnutí neunesl, jak jsme si mohli přečíst v tisku,  M. Kalousek jeho úctu nepozbyl.

Kačka 17.6.2009 3:25

Re: K. Sch. je nedůvěryhodný tlachal

Především kvůli uznání Kosova - ministr státu, který se musel podřídit Mnichovu, to stejné udělá jinému. Hnus.

ost 17.6.2009 6:21

hele mlufko

jdi uz se vycpat s tim tvym Kosovem a bratrskym Srbskem. To je platny jako mrtvymu zimnik!

j 17.6.2009 7:25

Re: K. Sch. je nedůvěryhodný tlachal

Ať žije Kosovo;-D(Y)

Pokladní 17.6.2009 15:42

Re: K. Sch. je nedůvěryhodný tlachal

Jo, ale za své!

kerim 17.6.2009 8:05

Re: K. Sch. je nedůvěryhodný tlachal

K.S. je především služebná duše, udělá, co se mu řekne.  Teď jde o to, KDO mu to bude říkat. Koneckonců, některé rody to mají i ve znaku, sloužit a na nic se neptat. Kosovský podraz je toho krystalickou ukázkou.

victor 17.6.2009 7:29

Re: Problémem je

Je zajímavé,že o M.Kalouskovi se nedočtete v jeho životopise

co dělal po studiích cca od 1983 do roku 1989. To by jej svědomí asi hryzlo.

honza 17.6.2009 0:35

amen

Vasekpasek 17.6.2009 0:24

...

No jsem na to zvědav. Kdyby se Kalouskovi podařilo protlačit novou stranu do Sněmovny, jednalo by se vpravdě o husarský kousek. Je každopádně jasné, že bude mít jen jeden pokus, pokud to nedokáže letos, může to zabalit a skončit s politikou (nebo přestoupit do ODS, což by mu podle mého šlo dost těžko).