16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Chytrý Mirek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 21.8.2009 15:27

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

Já se těm cizincům nedivím. Na silnicích trvá boj o přežití a v restauracích Vás okádají číšníci.Do toho taxi pražské takže jednou se podívají a pak již zájem nemají. Snad se ještě dožiji, že majitel té nebo oné restaurace mne příjde přivítat neboť jsem mu donesl prachy a při odchodu mi poděkuje že jsem přišel. Co nelze napravit, to je doba prodrbaná budováním socialismu a heslo té doby " Kdo neokrádá stát, okrádá svou rodinu" Až to přestane platit, bude lépe.;-)

Malý Aston 21.8.2009 15:16

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

V tom je potřeba udělat pořádek. Navrhuji  přijmout zákon aby každá cestovka, pokud je suma za dovolenou vyšší než 850,00 Kč  ihned předala fakturu příslušnému finančnímu úřadu k prověření, zda na to občánek má nebo nemá. Pro pořádek zase obehnat hranice ostnatým drátem a pěkně kontrolovat zda bylo zaplaceno a k tomu doklad z finančáku. Jinak tady bude pořád nepořádek.:-P

Pamětník 2 21.8.2009 15:15

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

Malý Astone,občas je mi vytýkáno,že na Vás nemám,což nikomu neberumale přece jenom by jste si mohl všimnout,že během velmi krátké doby opakujete pořád stejnou písničku.Já jsem také žil v době budování socialismu,ale občas mimo výhrady k růžovkám a komoušům,si všímám i politiků z ostatních stran.To se netýká dovolené,protože tuto věc si musí vyříkat mezi sebou Ti,co jim to vadí.Ale motat do toho pořád dokola Randáka,placeného z "Lihového domu" a okořeňovat to Putinem,to se nedivím,že  zasadíte Rujanu k Balatonu.Prostě byla taková doba.Dnes po počáteční euforii pro změnu k nám přestávají jezdi cizinci ze západu.Nevím jestli hledat chybu u Romů,jako jste Vy líčil cestu přes Rumunsko,nebo někde jinde.Vy mi jistě poradíte.

Malý Aston 21.8.2009 15:10

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

No tak jsem tam nevložil čárku. Každý debil zná, že na Rujánu jsme jezdili na nudistické pláže vybaveni  ušitými plachtami včetně kolíků proti studenému větru a po hrbolatých dálnicích co tam postavil Hitler  a Balaton je v Maďarsku a když jste měli štěstí tak se tam dalo kempovat i zadara nebo načerno. Nedělejte z jedné čárky Světový problém.:-D

Rudý čert 21.8.2009 15:07

Re: ---už nechte Mirka

 O tom nepřemýšlej co jsem. Mirek je Valach a to je politika  až na druhém místě.Tak tomu rozuměj.

Firemann 21.8.2009 15:01

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

A dá se také říci,že Balaton není na Rujáně.Možná že se to ve škole neučili.;-(

Pamětník 2 21.8.2009 14:59

Re: děkuji pane Čerrmáku

Pane Marate,čtěte diskusní příspěvky pořádně.Mne už také dost lidí osočilo,protože nepochopili základní myšlenku.Ovšem vytýkat někomu v tak krátkém příspěvku Sokolovi,že opoměl jmenovat socdemáka a ještě ho nazvat vrabcem,to už stojí za povšimnutí.

Radajan 21.8.2009 14:56

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

Přesně na to jsem Malý Astone čekal. Nemoc paroubkomanie se projevila.

milan 21.8.2009 14:54

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

Astone,ty truhlíku,Rujana není u Balatonu,ale u Baltu - to tě v ODS neučili ? Tak kam jsi vlastně jel,než tě chytli rumunští celníci ??:-D:-D

tich@dohoda 21.8.2009 14:35

nejsem si jisty

ale mam dojem, ze soudruh Necas je taky Valach. Cest :-)

JardaB 21.8.2009 14:35

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

Problém není v tom,že si dovolil mít dovolenou jako desetitisíce jiných občanů.Ale měl by mít tolik rozumu,aby mohl prokázat,že tam byl ZA SVÉ peníze.Jenomže v tomto se chová jako primitiv bez sebemenší samoreflexe.

tich@dohoda 21.8.2009 14:31

Re: děkuji pane Čerrmáku

soudruhu Marate, nebudu se hadat, ovsem mam dojem, ze Paroubek, Gross a Rath jsou socani. Cest :-)

Marat 21.8.2009 14:17

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

brblale, z vaších řádku je přímo vidět na vaše dělnické mozoly. Máte tak mozolnaté ruce, že snad nemůžete ani tukat do klávesnice počítače. Kdo to za vás musí psát, to co diktujete? brblale, tak to na světě chodí, že drtivá většina lidí nemůže jet na dovolenou do Toskánska. A myslíte že za socialismu, až ho zase uvedete do chodu, budou moci dělňasové zase  jezdit na dovolenou do zahraničí, tak jako jezdili když jste vládli?

Lada 21.8.2009 14:12

Re: Třicetikorunáčům vadí všechno!

R^R^R^

Marat 21.8.2009 14:10

Re: děkuji pane Čerrmáku

 Sokol? Vrabec ! Vrabče jak je možné že jste zapoměl vyjmenovat alespoň jednoho socdemáka.? Myslíte že ti jsou lepší?

Malý Aston 21.8.2009 13:58

Třicetikorunáčům vadí všechno!

No. jak za Husáka a Jakeše to již nikdy nebude. Komouši dostali devizový příslib a šup do Jugošky, ti nejvyšší se podívali i na Západ ke kontole jak zahnívají a ostatní pod stan, na zahrádku nebo chatičku. Ti odvážní jako já ve starém Tudoru na Rujánu k Balatonu a největší dobrodruzi do Bulharska strachem zelení jak překonat cigánské Rumunsko.A nikdo nikomu nezáviděl všichni měli kulové. Pokud si bývalý premiér nemůže dovolit dovolenou jako desetitisíce jiných občanů je něco špatně. A když na něho nasadí Randák svou soukromou špionážní agenturu placenou z Lihového domu nebo nedej Bože od Putina je špatně všechno.;-)

Malý Aston 21.8.2009 13:42

Re: ---už nechte Mirka

Tak nevím, Vy zřejmě pravičák nejste a patříte mezi rudochy nebo růžovky. Jak pěkně píšete patří vlastně Topol k Vám a Vy mu ještě za to nadáváte.:-P

Malý Aston 21.8.2009 13:41

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

To je něco jiného, čundráci od narození,trempové a milovníci přírody si užívají dovolenou jak chtějí, třeba i pod stanem ale uznejte, hodláte vidět Paroubka pod stanem jen proto aby ukazoval že na dovolenou nemá?:-P

Rudý čert 21.8.2009 13:09

---už nechte Mirka

... Má dobrý rodokmen tatík byl v milici  do roku 1968 ,  v doíě okupace sechoval vlastenecky pomáhal  ilegálnímu vysílání   českého rozhlasu  a synek Mirek slivovicu také nepohrdne a  umí naháňať baby  aj peníze tak co mu chcete vyčítat.Je to skutečně bodrý valach.

sokol 21.8.2009 13:07

děkuji pane Čerrmáku

Výborný článek, přesné. Zde diskutujícím na téma platy a výdaje politiků: Snad nejste tak naivní, že byste si mysleli, že Topolánkové, Tlustí, Langrové, Klausové, Paroubkové, Grossové, Rathové, Palasové , Kalouskové atd.atd. žijí ze svých oficielních platů?!?! K tomu, aby měli na "extra" výdaje mají svoje Dalíky, Janoušky, Tvrdíky apod.

Nečasů je v politice mizivé procento - průřezově všemi stranami. A tak je to na celém světě, protože tak to odpovídá podstatě člověka.

hafusak2 21.8.2009 12:34

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

Mohl byste mi vysvětlit, proč stále někoho škatulkujete, třídíte a zařazujete. A také proč si myslíte, že dovolené se MUSÍ trávit podle stavu peněženky? Věříte, že i když si mohu dovolit ledacos, nejlépe mi je ve stanu někde u rybníka a když chodím s dalekohledem po lese? Každý si odpočine při něčem jiném. Občas mi to připadá, že se někam jede jen proto, aby sousedi viděli co si mohu dovolit - to ale není dovolená, to je důkaz maloměšťáckého rozumu.

Vodák 21.8.2009 12:28

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

Připomínání studia na vojenském gymnáziu nevypovídá nic o Topolánkovi spíš o těch, kteří to připomínají. Na dovolenou v Toskánsku si nevydělám také ale vůbec mi nevadí, že si na ní vydělá premier nebo kdokoliv jiný. Spíš by mi vadilo, kdyby si na ní premier nevydělal. Nechci aby při jeho příjmech jel pod stan na Máchovo jezero a předstíral jak je lidový. Všelijakých populistů, kteří každý krok váží podle průzkumu veřejného mínění a pro kariéru udělají cokoliv, máme u nás dost. Jesliže poctivě pracujete máte se jistě daleko lépe než za komunistických gaunerů. A těm jde nejvíc  na nervy Topolánek. Takže aspoň to.

brblal 21.8.2009 12:22

Re: Topolánek škodí ODS

Jaký program prosazuje ?Asi Vám ho Topolánek pošeptal do ucha.Já všade čtu,že program ODS se dozvíme až počátkem září.Asi máte u O D S a Topolánka protekci,národ zatím čeká na ten slavnostní okamžik.Většina se obává,co zase jim Topolánek se svou partou naloží na hřbet aby si mohla hrstka vyvolených a zazobaných o to víc mezi sebou rozdělit.

Vodák 21.8.2009 12:10

Re: Pane Čermáku,

Pane Čermáku buďte bez obav. Význam cizích slov, které znáte vy, zná zcela jistě i Topolánek. Po přečtení Vašeho článku nepochybuji o inteligenci Topolánka, spíš to hodně vypovídá o inteligenci Vaší.

acord 21.8.2009 12:09

Re: Topolánek škodí ODS

R^ Konečně rozumný a nezaslepený názor!

Lada 21.8.2009 11:51

Pane Čermáku,

když jste před lety dělal reportáž pro reflex o panu Topolánkovi při jízdě autem, pochopila jsem, že ho asi moc rád nemáte. Přesto si myslím, že ani on, ani vy nejste hoden takového článku, který jste tady sesmolil.

Ferda 21.8.2009 11:48

Re: Topolánek škodí ODS

Nemyslím si, že Topolánek škodí ODS. Je to dost přitažené za vlasy. Že zrovna byla okurková sezona a novináři neměli o čem psát, že si chvíli slávy chtěl užit vyhouený šef  tajnýách služeb Randák.Ať si říká kdo chce co chce ale Topolánek je jediný kdo může být lídrem ODS. Jedinou chybu má, ale že by se měl víc kontrolovat. Jinak proti Paroubkovi, Filipovi a Svobodovi je to gigant. Zejména ale prosazuje jako jediný z předsedů stran(ˇˇvčetně TOP)  volební program který má smysl a není populistický. Ostatní blábály sdocanů o dovolené jeou nesmysly.Na takovou dovolenou má dnes minimálně 1/3 občanů

brblal 21.8.2009 11:47

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

Malý Astone,Vaše řádky jsou nesmyslem.Vy jste se určitě nehrbil u soustruhu nebo jiného obráběcího stroje,či dokonce s lopatou.Nebylo by lépe napsat tak je je tady zvykem,že lůza,čtěte jako masa dělníků a zemedělců přece nemá nárok na taovou dovolenou,jako hulvát Topolánek.On za sebou nechal ve V A E pěti milionový dluh,který za něj uhradil jakýsi mecenáš.Já nestudoval vojenské gymnazium sovětského střihu,netuneloval jsem,nenechal za sebou pomník dluhů,poctivě pracuji,ovšem na dovolenou v Toskánsku si nevydělám. ""A vo tom  to je"" !

Jiho 21.8.2009 11:36

Re: Jak to nebude obráceně,vždy budou připomínky!

No tak zrovna Topolánek má podle svých slov fixní výdaje 70.000 Kč měsíčně (hypotéka a alimenty), čili disponibilní příjem tak 20-30.000 Kč. Stejně jako ten dělník :-D

Rozdíl je v tom, že on z toho dovede nejen vyžít, ale i bez mrknutí oka platit statisíce za tryskáč, za pronájem domu v Toskánsku a jinde, za jachtu, za hodinky... ;-D;-D

hafusak2 21.8.2009 11:14

Re: Pravda

Souhlasím, že p. Nečas působí solidně, je vzdělaný i kompetentní. Bohužel je však autorem řady protizaměstnaneckých zákonů a jen jeho nenápadnost ho chrání před protesty lidí. Vždy to za něj "odskáče" buď MT nebo ODS jako celek. Osobně ho považuji za hada v trávě.