2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Chuť je hrozný svinstvo

To říkala moje kolegyně Maruška a věděla o čem mluví. Jak jsme i my věděli. Ze světa kolem sebe. I náš pan… totiž soudruh ředitel na OPBH měl sexretářku, přes kterou bylo nutno se probojovat do jeho kanceláře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 3.3.2014 11:13

Díky za příjemné počteníčko

Paradoxem pana Nečase je jeho očividná odlišnost od ostatních "alfa samců", kteří v jeho věku mívají aspoň čtvrtou manželku a hromady milenek.

U něj šlo zřejmě o reakci na život v prostředí (masmédia, vládní koalice, a dokonce i část vlastní strany) k němu naprosto a obvykle nespravedlivě nepřátelském, prostředí v němž neměl na svou rodinu čas a takřka jedinou osobou, na jejíž podporu se mohl spolehnout byla paní Nagyová (podobný názor na to má známý psychiatr Cyril Höschl).

Obecně ovšem platí, že sexuální touha je motorem téměř všech mužských aktivit jejichž intenzita bývá úměrná této touze!

F. Lesniak 1.3.2014 20:14

Je zajímavé,

že čím starší dědek, tím více plácá o babách a sexu. Je to tím, že pánbůh vzal sílu, ale nevzal chuť? A když dědek Vlk napíše v titulku, že chuť je hrozné svinstvo, asi ví, co to je a zřejmě ho to i hodně štve.

R. Tesařík 1.3.2014 21:41

Re: Je zajímavé,

a dál?

V. Kolman 1.3.2014 18:56

TAK SI VŠICHNI S CHUTÍ KOPNĚTE DO OŠKLIVÉHO NEČASE!

On ale pan Nečas neudělal nic jiného, nežli to, co udělali před ním (co si tak vzpomínám) pánové Topolánek, Paroubek, Rath, Zeman, i o panu Klusovi šly všelijaké řeči..........  Pan Nečas ale šlápl na kuří oko více lidem a tak na to doplatil.

       Dávám panu Vlkoví celkem za pravdu. Jak říká lidový bonmot: "Je to lidský, není to vždycky, dělaj to všicky" (Není to spisovně, ale rýmuje se to :-))

J. Mannheim 1.3.2014 19:39

Re: TAK SI VŠICHNI S CHUTÍ KOPNĚTE DO OŠKLIVÉHO NEČASE!

nevím o tom, že by Talmanová a ostatní úkolovaly vojenskou rozvědku a vyjednávaly s mafiány - je fakt, že Topol na to měl Dalíka a Paroub své šibaly

P. Papež 1.3.2014 21:24

Re: TAK SI VŠICHNI S CHUTÍ KOPNĚTE DO OŠKLIVÉHO NEČASE!

Je to právě o tom, že to nevíte. Nyní se o Nagyové dozvíme vše, i jak byla oblečená při zatýkání, předchozí konkubíny  byly vždy tajeny a jen velmi malá část z jejich identit\ a činnosti pronikla na veřejnost. A zrovna za doby paní Talmanové v Městské části Prahy 1 byl jednou z hlavních osob Prahy grázl Filip Dvořák, který jen aby unikl ze stíhání za kauzy se zlodějinami předstíral rakovinu a pobyt na tomto světě v délce pár Nebylo zde také propojení?

R. Tesařík 1.3.2014 17:20

Jak říkám,

k u n d a proti vodě utáhne tři lodě. Mnozí pánové zde se za to stydí a podivně moralizují. Ne jenom milenky, ale i manželky řídí tento stát..potažmo celý svět, skrzevá blbost svých manželů..politiků... tedy většinou.

J. Novák 2.3.2014 16:35

Nazdar Tesáče,

ty žiješ ?

kde je stará garda, já u roky nebyl a teď jen žasnu..

Šedovous

J. Svoboda 1.3.2014 15:56

Příznačné!

Pan Vlk si zase zopakoval to, co už mnohokrát. Zdá se mi poněkud přitažené za vlasy, že mu moc nedochází, že sice zvíře i člověk mají mozek, ale člověk ho má vybaven tak, aby se mohl nežádoucímu přenosu tlaku shora dolů účinně bránit, nechce-li se jako premiér chovat jako zvíře.

J. Boleslav 1.3.2014 14:35

Dnes skvělé, p. Vlku.

Dlouho jsem se na Psu tak nenasmál. :-)))

J. Svoboda 1.3.2014 15:57

Re: Dnes skvělé, p. Vlku.

Zdá se pane Boleslave, že Vám k úsměvu stačí málo.

J. Šejnoha 1.3.2014 14:10

Alcapone seděl za účetnictví

Je jedno, za co ji soud zašije.

Alcapone seděl za účetnictví ačkoliv měl sedět za vraždy.

Hlavně když se najde něco, co obstojí před soudem.

Kdyby Nečasová dělala jenom sex, tak by nebyl problém.

J. Boleslav 1.3.2014 15:05

Re: Alcapone seděl za účetnictví

Kolik lidí Nagyová zavraždila či zavraždit nechala?

J. Svoboda 1.3.2014 18:24

Re: Alcapone seděl za účetnictví

Pane Boleslave, to, co se dostalo zatím na světlo Boží, byla jen rozcvička. Víte Vy, jak by to pokračovalo, kdyby to pokračovalo? Slyšel jste přísloví: Dej volovi (krávě) úřad a dostane rozum?

J. Krásenský 1.3.2014 18:57

Abych tomu správně rozumněl

paní Nagyová - Nečasová bude souzená za to "jak by to pokračovalo, kdyby to pokračovalo"? A Vy s tím souhlasíte? Nebo lépe, Vy si to přejete? Vaše úvahy mi připomínají léta v "socialistickém ráji", tehdy "jak by to pokračovalo, kdyby to pokračovalo" bývalo důkazem v soudním řízení.

J. Svoboda 1.3.2014 19:24

Re: Abych tomu správně rozumněl

Pane Krásenský, já žasnu, kde berete to, co píšete. Samozřejmě, že nesouhlasím s tím nesmyslem, soudit kohokoliv za to, co by mohl udělat v budoucnosti. I kydž něco jiného je při rozhodování soudu o trestu. Soud při tom musí brát v úvahu určitá možná rizika v souvislosti s ochranou veřejnosti.

Chtěl jsem pouze vyjádřit protest proti bagatelizaci chování Nagyové a poukazy na to, že se dějí věci ještě horší.

Samozřejmě, že se dějí a že je velmi často vidět, že je menší riziko, stíhat rybičky, než stíhat velké ryby. Můžete se o tom přesvědčit na pražském magistrátu. Všichni máme v čerstvé paměti, že věrchuška měla dobře zajištěnu nečinnost orgánů činných v trestním řízení, která by se věrchušky mohla týkat.

V. Kusý 1.3.2014 14:01

Ono dost často platí, že když má kašpárek radost,

má hlavička starost.Pokud tu starost má Nečasova, nešt.Ale proč ji mají mít občané? Oni totiž tihle hoši dávají najevo za prvé nedůvěryhodnost a za druhé bohorovnost.Pro politika pohříchu ne právě ty nejlepší předpoklady.Má li milenku fíra od ČD či předseda vlády, fyzologicky žádný rozdíl.Politicky do nebe volající.

J. Šejnoha 1.3.2014 14:13

Re: Ono dost často platí, že když má kašpárek radost,

Milenka nevadí u takového Berlusconiho, protože ten se od ní nenechá komandovat. Záleží na osobnosti.

J. Vavrochová 1.3.2014 13:44

Pane Vlku, je milé, že jste tak tolerantní.

Taky by mi nevadilo, že mají naši alfasamci v politických funkcích více sexuálních partnerek, ale vadí mi, že ti "alfasamci" jsou tak nezodpovědní, že ty své konkubíny nechávají rozhodovat o řízení státu. Nevadí ani to, že jsou tyto dámy vydržovány z veřejných peněz, jako to, že fakticky vládnou (Nasgyová místo Nečase, ostatní místo jiných, řádně zvolených lidí, to vadí).

J. Svoboda 1.3.2014 18:31

Re: Pane Vlku, je milé, že jste tak tolerantní.

Paní Vavrochová, to, že jsou konkubíny vydržovány z veřejných peněz, by Vám ale zatraceně mělo vadit. Nečas nechal vládnout Nagyovou a to je špatně.

Ještě horší však je, že chlap, ač s gulama nechal vládnout chlapečka Dalíka.

J. Mannheim 1.3.2014 12:53

Hitler?

za všechny jedno jméno - Eva Braunová. Ono ani nevadí, když má vládce milenky, ale už docela vadí, když ty milenky začnou po svém vykonávat funkci vládce.

J. Novák 1.3.2014 12:44

Je mi to jasné...

...konečně vím , čím vlastně ten Vlk myslí, vždycky mi byl podezřelý.No přední mozkové laloky to nebudou (city, empatie), mozek taky ne (logika), mezimozek (no základní kontrola pudového jednání)taky ne,no prodloužená mícha.

Bože co stačí k životu a psaní na Čokla.

Bože dívej se jinam....

Mocný Šedovous

R. Tesařík 1.3.2014 17:22

Re: Je mi to jasné...

Šéďo, vy už to nerozchodíte.

J. Novák 2.3.2014 16:38

Re: Je mi to jasné...

Nazdar,Tesáku, jeden ze staré gardy,no co nadělám, nerozchodím..

Jedna z mála jistot tady.. :-O)

Šedovous

J. Václavíková 1.3.2014 19:54

Re: Je mi to jasné...

:-)))))

M. Moravcová 1.3.2014 11:18

Moc hezký.

díky .

V. Vaclavik 1.3.2014 11:00

Autore, vas domov je na Ukrajine

Ta odpovida vasemu nahledu na svet, najme na ten politicky naprosto presne. 

Az nebudou politici strkat sve spinave pracky do veci, ktere mam se svymi spoluobcany, pak me budou u zadku jeho veci, vcetne jeho manzelske vernosti - kterou mimochodem prisahal a zradil. A navic je to zbabelec, protoze to drzel v tajnosti. Lepsi ho vyhodit nez zbabele zradi narod pri prvni prilezitosti.

V. Kusý 1.3.2014 14:06

Re: Autore, vas domov je na Ukrajine

Souhlas.

J. Sever 1.3.2014 11:00

Čert vem´OPBH i komunální satiru sexretářek ...

To už i Dikobraz brzdil, co téma omšelé. Kde by mne tehdy napadlo, že mne bude jako starce plísnit podobná dušinka za k Hlavě státu, resp. Ouřadu prezidenta - ono se to tam prvé dámičce trochu překrývá. A to kdyby věděla, že já mám ještě v rodném listu rubriku "LOŽE"  se zápisem "manželské", protože ty jiné děti se nazývaly - inu jinak. A jak jinak se říkalo kráskám, které rozbily existující již manželství... 

     A že jednou bude celá země vědět, kolik takové robátko nevinné vážilo, jak se ono bude jmenovat a tak..., později třeba, čím Ono jezdí. Inu, pokrok. Pokrok nezastavíš ani u Většinové Populace, pro niž jsme zase název ještě nevymysleli.

J. Sever 1.3.2014 11:01

Re: Čert vem´OPBH i komunální satiru sexretářek ...

OPRAVA: ... nedostatek oucty k Hlavě ... atd.