1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Chuť je hrozný svinstvo

To říkala moje kolegyně Maruška a věděla o čem mluví. Jak jsme i my věděli. Ze světa kolem sebe. I náš pan… totiž soudruh ředitel na OPBH měl sexretářku, přes kterou bylo nutno se probojovat do jeho kanceláře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kusý 1.3.2014 14:01

Ono dost často platí, že když má kašpárek radost,

má hlavička starost.Pokud tu starost má Nečasova, nešt.Ale proč ji mají mít občané? Oni totiž tihle hoši dávají najevo za prvé nedůvěryhodnost a za druhé bohorovnost.Pro politika pohříchu ne právě ty nejlepší předpoklady.Má li milenku fíra od ČD či předseda vlády, fyzologicky žádný rozdíl.Politicky do nebe volající.

J. Vavrochová 1.3.2014 13:44

Pane Vlku, je milé, že jste tak tolerantní.

Taky by mi nevadilo, že mají naši alfasamci v politických funkcích více sexuálních partnerek, ale vadí mi, že ti "alfasamci" jsou tak nezodpovědní, že ty své konkubíny nechávají rozhodovat o řízení státu. Nevadí ani to, že jsou tyto dámy vydržovány z veřejných peněz, jako to, že fakticky vládnou (Nasgyová místo Nečase, ostatní místo jiných, řádně zvolených lidí, to vadí).

J. Mannheim 1.3.2014 12:53

Hitler?

za všechny jedno jméno - Eva Braunová. Ono ani nevadí, když má vládce milenky, ale už docela vadí, když ty milenky začnou po svém vykonávat funkci vládce.

J. Novák 1.3.2014 12:44

Je mi to jasné...

...konečně vím , čím vlastně ten Vlk myslí, vždycky mi byl podezřelý.No přední mozkové laloky to nebudou (city, empatie), mozek taky ne (logika), mezimozek (no základní kontrola pudového jednání)taky ne,no prodloužená mícha.

Bože co stačí k životu a psaní na Čokla.

Bože dívej se jinam....

Mocný Šedovous

M. Moravcová 1.3.2014 11:18

Moc hezký.

díky .

J. Sever 1.3.2014 11:01

Re: Čert vem´OPBH i komunální satiru sexretářek ...

OPRAVA: ... nedostatek oucty k Hlavě ... atd.

V. Vaclavik 1.3.2014 11:00

Autore, vas domov je na Ukrajine

Ta odpovida vasemu nahledu na svet, najme na ten politicky naprosto presne. 

Az nebudou politici strkat sve spinave pracky do veci, ktere mam se svymi spoluobcany, pak me budou u zadku jeho veci, vcetne jeho manzelske vernosti - kterou mimochodem prisahal a zradil. A navic je to zbabelec, protoze to drzel v tajnosti. Lepsi ho vyhodit nez zbabele zradi narod pri prvni prilezitosti.

J. Sever 1.3.2014 11:00

Čert vem´OPBH i komunální satiru sexretářek ...

To už i Dikobraz brzdil, co téma omšelé. Kde by mne tehdy napadlo, že mne bude jako starce plísnit podobná dušinka za k Hlavě státu, resp. Ouřadu prezidenta - ono se to tam prvé dámičce trochu překrývá. A to kdyby věděla, že já mám ještě v rodném listu rubriku "LOŽE"  se zápisem "manželské", protože ty jiné děti se nazývaly - inu jinak. A jak jinak se říkalo kráskám, které rozbily existující již manželství... 

     A že jednou bude celá země vědět, kolik takové robátko nevinné vážilo, jak se ono bude jmenovat a tak..., později třeba, čím Ono jezdí. Inu, pokrok. Pokrok nezastavíš ani u Většinové Populace, pro niž jsme zase název ještě nevymysleli.

F. Netopil 1.3.2014 10:45

Re: Á, pan Vlk zase dělá z lidí blbce

Nějak jsem nepochopil, co mi vlastně chcete říct. Že si takových "malých" zlodějen nemáme všímat ? Podle Vás platí argument, že pana A nezavřeme, protože pan B krade mnohem víc a taky zatím není v base ?  Že když už máme tu svobodu, tak bychom měli naším představitelům nějakou tu křivárnu odpustit, protože každý ví, že když se kácí les, lítají třísky ? Neměli bychom se taky omluvit soudruhu Rathovi ? Prostě s Vámi nesouhlasím.

P. Khail 1.3.2014 10:22

Re: Určitě se mnou nebude většina souhlasit!

Že by p. Vlk psal o ohleduplnost i a galantnosti mi nějak uniklo ...

P. Khail 1.3.2014 10:15

Docela by mne zajímalo

jak p. Vlk došel k názoru, že Stalin sexuální úchyl byl a Clinton nebyl. Nebo co ví v tomto směru bližšího o Obamovi, že má tak jasno. Ono mnohdy se úchylnost zjistí až podle toho co "praskne" a co ne. Vyvozovat z toho nějaké závěry je dost odvážné.

V. Vlk 1.3.2014 10:09

Re: Trochu upřesněme:

Aha. Takže Gripeny a bohová vozidla a miliardy úplatků za ně vymysleli ti našinci a západní firmy jim je "demográticky" vnutily.

R. Brzák 1.3.2014 10:06

pane Vlku, položím jen kontrolní otázku

Málokdy se mi stane, abych s Vámi nesouhlasil - a ani tentokrát to není úplně ten případ. V popisu lidského a přirozeného chování mezi námi není rozporu.

Chci se ale ujistit - pochopil jsem správně, že se mám s danou situací smířit, měl bych být rád, že nám tady Nečas například nezavedl koncentráky pro nepřizpůsobivé, měl bych plně odsoudit jako zbytečné ono toporné snažení Ištvánovy party (čemuž jsem blízko, ale z jiných důvodů) a hlavně, měl bych, pokud budu ve svém životě v mé zemi potřebovat něco prosadit, najít tu správnou sekretářku a věnovat jí přiměřený dar? Musím se přiznat, že dary dávám jen lidem, ke kterým mám osobní vztah - mám si tedy s takovou dobře umístěnou dámou nějaký vztah navázat? Neměl bych jí vlastně nabídnout své "služby", na drahý dárek nemaje?

J. Kraus 1.3.2014 10:00

Trochu upřesněme:

osoby nízké bývají při „přetlaku“ sexuálně frustrované, některé jiné osoby dokážou tento přetlak transformovat do duchovní úrovně. Pro řadového člověka je nejlepší pohybovat se kolem středu. Uvolnit přetlak obvyklým způsobem, nikoli ale připustit „podtlak“, do kterého jej nutí nepřirozená až zrůdná sexualisace všeho lidského konání. Tím se přibližuje oblastem podlidským a odtud fouká i vítr, přinášející sexuální výchovu už do mateřských školek.

Dále: pokud za socialismu byla nějaká korupce, byla ve srovnání s dneškem zcela nepatrná a nevinná. Systémovou a uměřenou korupci sem přinesly západní firmy, v tradicemi nezpevněném českém prostředí se ale rozkošatila do dnešních neúnosných rozměrů. Takový je aspoň pohled ze středně velké stavební firmy. Z kanceláře OPBH to jistě mohlo být viděno jinak.

J. Schwarz 1.3.2014 9:58

Re: Á, pan Vlk zase dělá z lidí blbce

Pan Vlk přece nepopírá, že milenka "poplatníky" něco stála. Byl to ale jen nepatrný zlomek ztrát způsobených "dobroději", zachránci Lidstva a bojovníky proti CO2, což kriminalizováno není. Jistě by i vám přiško blbé, kdyby policie ve městě "napřela veškeré úsilí" na vyřešení sporu o kuličky starostova synka se synkem místního pekaře a nezbyly jí síly na to aby začala vyšetřovat  vraždy a vydírání rozmáhající se mafií. A něco podobného se dnes děje - těžko si představit že se "nevyšetřuje" na objednávku. Kdo by šel do místní politiky pokud hrozí / jako v Praze / že ať uděláte co uděláte začne vás "vyšetřovat" policie? Je jedno, kolik "expertiz" si necháte udělat, ať už vlastními odborníky nebo externími - když cokoli podepíšete, budete mít na krku horlivého policajta. Tak to raděj rozpusťme, starejme se každý o sebe a bude klid!

F. Netopil 1.3.2014 9:39

Á, pan Vlk zase dělá z lidí blbce

A jak vidět v diskuzi, u některých i úspěšně. On přece dobře ví, že nejde o to, že pan Nečas měl milenku. Pro mě za mě ať si pořídí třeba celý harém. Jde ale o to co ta milenka dělala a kolik peněz stála daňové poplatníky (u pravičáků oblíbený obrat). Pan Vlk asi není až tak hloupý aby to nevěděl. No jo, ale když jiné argumenty nejsou jaksi k dispozici, že ? Tak se hodí cokoliv.

P. Lenc 1.3.2014 9:23

Je zajímavé,

že ženy tento krásný článek článek chápou naprosto pozitivně, zato některým , zdůrazňuji některým mužům je silně proti srsti.

T. Kohout 1.3.2014 9:11

zastydlá puberta.

Takové množství slov. V podstatě nečitatelné. Jak že to říkal klasik? : "protože jsem měl málo času, napsal jsem vám dlouhý dopis" . Taková už je doba, mnohořečnost, prázdnota.

J. Pospíšil 1.3.2014 8:52

Děkuji

V tom pošmourném ránu jste mne bezvadně pobavil.Moc hezké a pravdivé.

I. Schlägel 1.3.2014 8:46

Chtěl jsem napsat v podstatě to,

co napsal níže pan Rudolf. Podstatou věci jste se ve svém příspěvku nezabýval, ani jste se o to nepokusil. Dneska máte za 4-. A to jenom proto, že jste mne přeci jenom rozesmál.

P. Lenc 1.3.2014 8:22

Re: Perfektní

Není co dodat, připojuji se.Ať máte báječný celý den.

J. Dvorská 1.3.2014 8:21

reakce

Díky za článek.Výstižné, pravdivé!!!

M. Krátký 1.3.2014 7:54

Pane Vlku, zase paráda

a děkuji - hezký den

V. Heidlerová 1.3.2014 7:52

Perfektní

a opět velmi pravdivé. Báječný začátek dne. Háááááááááááááááááááááááááááá

B. Rudolf 1.3.2014 7:41

mícháte jabka s hruškama

Asi se shodneme na tom, že člověk s velkou mocí a zodpovědností by neměl být ovládán svými pudy. Když k tomu potřebuje milenku, dá se to pochopit. Ale když nechá svou milenku vládnout místo sebe, tak by se neměl divit. Clinton neměl lhát, ale místo toho si měl chránit své soukromí a s tímto zdůvodněním ukončit debatu o Levinské. To, co se stalo Nečasovi s Nagyovou, je lidské, ale to, že ji nechal vládnout místo sebe (včetně úkolování tajné služby), bylo pro tento stát dost škodlivé. A o to jde.

E. Tocháček 1.3.2014 7:16

Hezké počtení.

No je to přesně tak. Děkuji.

V. Ondys 1.3.2014 6:55

:))))))))) Vono těch profláklých milenek za naše prachy

zas tak moc není, a tak se nabízí otázka, s kým si to fakticky rozdávaj za peníze ze socialistickýho přerozdělování všichni naši i evropští společensky příkladní svatoušci i lidumilové, kteří se nestydatě hrnou za nekřesťanské peníze k buzerování ostatních...

M. Mýval 1.3.2014 6:50

magnet

Na jednom fyzikálně zaměřeném ústavu ČSAV měl soudruh ředitel blonďatou sekretářku, která se rozčilovala, že jí ze zásobování dodali aušusový magnet, který nedrží na dřevěné skříňce. Také rozhodovala o všem od hajzlpapíru po vědecké programy a vydržela hluboko do sametu

P. Sulc 1.3.2014 1:42

Vsak take , pane Vlku, to maji vsechny samicky v genech:

nabizet se sameckum, prodat tu svoji pipinu za nejvyssi cenu, a v tom mnohe z nich neznaji meze. Drive to byli vsechny druhu Tarzanu, dnes je to spise "brejle, ples a bricho", ovsem s Mercedesem, weekendhousem, a vilou u more. A kazda dobre vypadajici se citi skoro jako Ivanka T. Konec koncu, proc je nescetnekrate vice prostitutek, nez prostitutu?  Holt ty geny.

J. Vozábalová 1.3.2014 1:24

Určitě se mnou nebude většina souhlasit!

Už dávno jsem nečetla něco tak moudrého, napsaného s nadhledem a příjemným humorem a přitom o tématu tak velmi kontroverzním!

Opravdu mi přijde hodně směšná ona stále častěji proklamovaná snaha o "vyváženost" a "rovnoprávnost" a já nevím co všechno ještě - já jsem byla a jsem ráda ženou a měla jsem a mám ráda pěkné, ohleduplné a galantní chování ze strany mužů. Vůbec si nepřipadám nějak méněcenně - naopak mám často dojem, že to mají muži v mnoha ohledech čím dál těžší a pomalu ale nezadržitelně se oni stávají tím pohlavím, které je zranitelnější - to by obecně bylo na dlouhé povídání a nemá to až tak moc společného s tématem článku.

Ale jedním z faktorů, který ke zranitelnosti mužů nepochybně přispívá,  je právě ono přírodou dané popisované  "fungování" v oblasti sexu. Žena strádající nedostatkem v tomto směru to sice také nemá jednoduché, ale muže to dostává do situací nesrovnatelně horších.