4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Real 23.5.2008 20:59

Re: v 99 % věcí s p. Zaorálkem nesouhlasím - tentokrát má bohužel pravdu, to co udělala vláda je hanebnost

Vy sockomouši neváte co chcete,horujete pro socialistickou EU,která Kosovo uznala už dříve,nechcete americkej radar v Brdech ,přitom jste o něm začali vyjednávat ,máte v tom guláš;-D

Harpyje 23.5.2008 20:58

Re: Idiotkou či Idiotem fóra se stává Harpyje

Ty, Juchelko, jsi idiotem už odedávna. (Y)

medvěd 23.5.2008 20:56

v 99 % věcí s p. Zaorálkem nesouhlasím - tentokrát má bohužel pravdu, to co udělala vláda je hanebnost

je to zrada historických přáte Srbů l, popření mezinárodního práva, druhý Mnichov, je to prostě nevídané svinstvo .Uznat teroristický muslimský stát , odkud plynou do Evropy drogy a obchod s bílým masem , noto jsme si vskutku pomohli. A to vše jen pro to abychomse zalíbili v EU si sedli   zadek a panáčkovali jak   USA zapíská. Jako volič ODS jsem prostě tímto krokem vlády zhnusem . Pošpinila  tím dobré jméno naší zeme v Evropě. Naopak vyzdvihuji státnický postoj presidenta Klause .

Buvol 23.5.2008 20:55

Re: Štrougale, promiň!

Přijuji se! Dnešní vláda a zvláště ten "premiér" je výsměchem veškeré lidské slušnosi a důstojnosti! Vznikla zločinně, "únikem" Kubiceho zprávy a nákupem lidského odpadu jméném melčák a pohanka, udržuje se zločinně, když např. zasahuje do moci soudní, viz causu čunek a páchá zločiny např. nedodržováním Ustavy apod.... Děkuji, mně už to stačilo! Demisi!

Harpyje 23.5.2008 20:55

Re: Re: Re: Smutna zprava je, ze byl opet podveden slovansky narod.

Ten příspěvek se ti moc povedl, kamaráde. Je vidět, že sis na něm dal, jak se patří, záležet. Ulož si ho, budeš mít pěknou vzpomínku. Něco takového se ti určitě nepodaří každý den.

Hrad 23.5.2008 20:52

Re: Re: Re: Vodniku:

Irko, do Afriky nechoď. Je to na tebe moc veliký světadíl.  Mohl bys zabloudit. Z vyčerpání z bloudění by mohlo dojít k puknutí žáby, která se příliš dlouho nadýmala a vyrazil by vítr(smrad). Tak bacha.

jk-jiny 23.5.2008 20:47

Re: Pokud

Jasně, raději se mýlit se Stranou, než mít pravdu mimo Stranu, že? Jenom teď je ta Strana modrá...

Hrad 23.5.2008 20:46

Re: Re: Smutna zprava je, ze byl opet podveden slovansky narod.

Člověk získal tím, že se postavil na zadní. Tento evoluční výdobytek úspěšně redukuješ svým bušením do klávesnice. Zase klopýtáš po předních běhácích. Patříš k těm koktavým Vaškům z Prodané nevěsty, kteří si myslí že jsou Bůh, a ani jsi si nevšiml, že vypadáš jako kobylinec.

Real 23.5.2008 20:41

Re: takoví jako ona vítali Fašouny v ČSR.

Mám Andyo rád a silně mě vzrušuje,jak je tady tak si přetahuju kůžičku :-)))

Ajax 23.5.2008 20:27

Re: Re: Ale Noblesko, buď zdvořilá

já si budu taky dělat co chci.

To se vám povoluje. Něco uvařte rodině a hlavně už nežvaňte do politiky. Kdo má pořád číst ty vaše hysterické výlevy. Kvůli tomu snad internet nevznikl.

Sowfiw 23.5.2008 20:26

"Nehulím už přes 25 let."

A to neni vsechno, on uz pry take 17 let cosi dela a nevali se uplne na podpore i kdyz o tom bych si tak jist nebyl.  Ale musite nechat na hlave, pro padesatileteho lempla to neni zase tak spatny vysledek.;-D

jk-jiny 23.5.2008 20:21

...ale možná ji kosovský prezident

nabídl knowhow na obchod s lidskými orgány... a peníze nejsou nikdy špinavé, že? Možná Julínkovo a Cikrtovo zdravotnictví bude Kosovo zásobovat, až z něj my budeme chcípat...

Sowfiw 23.5.2008 20:20

No však proto to tu je tak zařízeno:

aby nikdo nerušil váš jednohlasý kolaborantský chór  Oni se Vacho asi ucili u tveho soukmenovce Alexije Juchylky. Ty jsi ta posledni spina co ma co kecat o cenzurovani.;-D

jk-jiny 23.5.2008 20:16

Štrougale, promiň!

Porovnám-li konec vlády komančů s dneškem... byli slušnější, kradli o několik řádů méně, taková hovada do vlády nedávali, nepoužívali nacistickou symboliku... zkrátka: promiňte. Zvonil jsem klíči, zakládal jsem občanská fóra... kdybych věděl, co nás čeká, vykašlal bych se na to. Tato vláda vznikla korupčně, udržuje se u moci znásiňováním justice, zaprodává zemi proti vůli národa cizí mocnosti, neváhá podplácet a vydírat poslance...

Jurajda 23.5.2008 20:07

Co mi vadí?

Vadí mně uznání Kosova protože mají ve vládě válečné zločince a je to základna distributorů drog!Vadí mně že naše vláda tajně jedná o postoupení části území republiky Polsku!Vadí mně Julínek s Cikrtem,protestuje už i Karlova univerzita!Souhlasil jsem s prezidentem Klausem že by se neměli Srbové bombardovat!Takže jsem nabyl dojmu že se jedná o partu neumětelů a v horším případě zakuklených bolševiků co mají krédo čím hůř tím líp!A ohledně těch srbů,zachránili nám celé rodině životy když jsme se vraceli z dovolené v Řecku!!!

AndyO 23.5.2008 20:04

Re: Ale Noblesko, buď zdvořilá

to nevím, alexi či který srab se to tu schovává pod novým nickem, ty buď vděčný komu chceš a já si budu taky dělat co chci.

Srbům tedy rozhodně nic nedlužím, i když jinak je mi balkánská chamraď dost sympatická.

Real 23.5.2008 19:51

takoví jako ona vítali Fašouny v ČSR.

Andyo je jako obvykle mimo mísu.Sice neví nic o UCK  zato hájí modré symboly. Krádeže a porušování všech zákonů včetně mezinárodních. Nechte jí to ! Udělejte si pouze obrázek ,co je to za svoloč modrou.

Vodník 23.5.2008 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

No však proto to tu je tak zařízeno: aby nikdo nerušil váš jednohlasý kolaborantský chór - panečku, to je paráda, jako za bolševika! Nikdo na nás nemůže a my můžeme všechno!

Vůbec jste se nezměnili, jen barvu kabátu z rudé na modrou...(Y)

Vodník 23.5.2008 19:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

Nepíšu o r.1968, tam je to jasný. Jak se chovaly národy Jugoslávie (najmě vůči sobě samým) za války, si nastudujte, bez ohledu na to, kým byly anektovány.

AndyO 23.5.2008 19:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

tak je to v pořádku. Holt se sprosťárnami musíš jinam:)))))))

PetrH 23.5.2008 19:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

V r. 1968 byl Hitler už pod kytkama. Jinak - kromě Chorvatska - byly ostatní části Jugoslávie za války nedobrovolně anektovány. A většinou ne Hitlerem, ale Itálií.

Vodník 23.5.2008 19:37

Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

Chorvati a Albánci byli jednoznačně na straně Hitlera (tedy jejich vlády), o Slovincích nevím. Těm ostatním to dlužíme určitě, na tom trvám.

PetrH 23.5.2008 19:33

Re: Re: Re: Re: Vodniku:

V rámci Jugoslávie nás podpořili Srbové, Chorvati, Slovinci, Bosňáci, Černohorci... myslíte, že zrovna kosovští Albánci byli proti nám a pro Rusy? A teď tady agitujete za Srby podporované Ruskem. To je guláš, co?;-)

Vodník 23.5.2008 19:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

 "Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo odstranit komentáře, které jsou neslušné, útočí na autora článku nebo na jiné osoby, komentáře, jež se netýkají obsahu uveřejněného článku, a to včetně zákazu přístupu pisatelů takovýchto komentářů na diskusní stránku."

Tohle ovšem míní tvůj guru směrem ke mně, nikoli k tobě. Ty se bát nemusiš a můžeš psát jakékoli lži a pomluvy se ti zlíbí...(Y)

AndyO 23.5.2008 19:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vodniku:

tedy, ne že bys byl zajímavější než článek( a ten je tedy hodně nezajímavý), ale když chceš:)) tvůj antisemitismus je extrémní a neomluvitelný, tvůj nacismus je zřejmě tvá soukromá úchylka, kryptobleble jakbysmet, tvé upravenectví je fakt a tvá pohlavní nezřízenost mne naprosto nezajímá, ať už existuje nebo ne- pravdou je, že tvé vulgarity směrem k tvým údajným partnerkám jsou nechutné a měl by sis je nechat do soukromí, když už bez nich nemůžeš být.

Ještě něco? Jo, to hulení- možná bys zase měl začít.

Ajax 23.5.2008 19:20

Ale Noblesko, buď zdvořilá

nebo aspoň nenadávej. A hlavně nedělej chytrou, když nechápeš ani to, že dlužíme Srbům morální podporu, kterou jsme jim nejen neposkytli, ale ještě si do nich  také trochu kopli.

A mimochodem, obzvlášť  židé  jim dluží ještě daleko víc.  To se nedá snést co, když vyvolený národ musí být vděčný balkánské chamradi, za to si Srbové zasluhují nesmiřitelné nepřátelství, viď?

Langer 23.5.2008 19:20

Re: Re: Re: Re: Hezké, Guthe-Jarkovský!

Nebo půjdete bručet ..

Fafa 23.5.2008 19:18

Pane Zahradko,

s nekterymi Vasimi argumenty se da souhlasit, ale ten 3.bod je naprosto nerealisticky - princip kolektivni viny se v otazkach zmen hranice po prohrane valce prece uplatnuje, co svetem stoji svet.  A pripadne zmena vlady s tim nema nic spolecneho. Nemci prohrali valku, ergo jim bylo odebrano Vychodni Prusko. Dneska maji Nemci zcela jinou nez nacistickou vladu, presto jim Vychodni Prusko zrejme nikdo nevrati. Pokud v historicky dohledne dobe probehne vetsi valka, ve ktere budou Srbove na strane vitezu a Kosovane na strane porazenych, tak pro zmenu Srbove odsunou Albance do Tirany, pripadne do more a nikdo nerekne ani popel.    

Topolánek 23.5.2008 19:16

Re: Re: Re: Hezké, Guthe-Jarkovský!

Běžte všichni do p r d e l e !!

Vodník 23.5.2008 19:15

Re: Vodniku:

To Vám asi nezbyde nic jiného - vzhledem k zbytku Vašeho kommentáře - než zůstat překvapen.