2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Český populisticko-sluníčkářský stát

Chápu, že populističtí politici musí stále předvádět před veřejností, co všechno pro lidi dělají. Ale lidé si také musí uvědomit, že už je na čase jim jejich sluníčkářské rozhazování peněz zarazit, protože konec konců každé takové naparování před veřejností, jak jsou neobyčejně solidární, zaplatí občané z vlastní kapsy. Ono se to politikům z cizího dobře rozdává.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kočí 4.3.2016 9:29

Re: Výborné postřehy!

Souhlasím.

Holky si tam asi hezky užívaly.Chtějí se tam vrátit.Peníze už tam jsou.

Ten záběr, jak poposedávají by mohl daleko autentičtěji sloužit na Uzlovu reklamu na arginmax.Taky protažená?(celou noc!?).

Samozřejmě si přihříval polívčičku i Zeman.

Š. Hašek 4.3.2016 11:00

Re: Výborné postřehy!

Malá poznámka, president Miloš Zeman při besedě s občany pouze konstatoval již rozkecaný fakt. To se nesmí? Ach jo. A vůbec - připomínám besedy, protože možno srovnat s "naučeným prázdnem/ničím", které sděluje pravidelně do kamer Ozubená Pleš. Ale nehodlám kol toho organizovat demogratsešlost s nějakýma kartičkama, premiér opravdu odchází až po prohraných volbách. To na okraj.

Jinak souhlas.

J. Kovaříček 4.3.2016 3:33

Ano

Pan Podracký, jak už je jeho libým zvykem, napsal dobrý článek. Bylo by dobře, kdyby se nad tím textem co nejvíce lidí zamyslelo! Žijeme v době podivného relativismu.Vzývá se hodnota jednoho lidského života, jiný lidský život je však bezcenný a nehoden veřejného zájmu. Můj thajský tchán byl esem u policie, zabývající se problémem drog. Vyřešili to tak, že zlikvidovali většinu překupníků. Humanisté západního světa je za tu krutost odsuzovali. Tchán mi řekl: "Nechápu to západní myšlení! Proč mají takový soucit s lidmi darebnými? My tu máme soucit s jejich oběťmi!"

Že se za dvě na vlastní pěst za dobrodružstvím vydané dívenky zaplatilo 150 milionů korun je na pováženou. Otázka ovšem podstatná jest: Kolika lidem by ty peníze mohly prospět, lidem v problémech jimi nezaviněných?

Jestliže jedna z těch dívek pochopila krásu islámu a bude ji šířit v Čechách, tak to možná byla dobrá investice. Obávám se, že se to bude lidu českému velmi brzy hodit.

P. Štěpánek 4.3.2016 0:58

Verejnost jisto jiste nema nektere

veci vedet, to da rozum. A stat se ma o sve obcany starat a o to vice, pokud to jsou nesvepravne slepice co si asi musely neco dokazat. Mimochodem, uz jsem videl vetsi castky utracene o dost hure. Vtipne by bylo, kdyby opravdu jedna z nich konvertovala a jeste filmovejsi, kdyby se jako cerna vdova odpalila na Florenci, kam by se hrabal Holivuud s 911

R. Langer 4.3.2016 9:16

Re: Verejnost jisto jiste nema nektere

Ano, jakákoliv částka se dá jistě utratit i hůře, ale přesto to není důvod k tomu, aby se tak činilo.