29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: České volební vyhlídky

Podle posledních průzkumů veřejného mínění to vypadá, že Česká republika v příštích volbách zapadne zase o něco hlouběji do nestandardní situace, v níž je prakticky od roku 1996. Ve volbách do poslanecké sněmovny roku 1998 jsme se o vlásek vyhnuli tomu, aby komunisté se sociálními demokraty získali ve sněmovně většinu. Ustavil se systém, spočívající na třech silných stranách: ODS, ČSSD a KSČM. „Pravicová“ většina sice formálně existovala, ale nedala se politicky využít. „Velká koalice“ ČSSD a ODS byla všeobecně pociťována jako nenáležité řešení. Výsledkem byla opoziční smlouva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zlý kukuč 9.11.2005 9:56

Re: Myslím, že největší chybou ODS

myslím že za tím účelem si Paroubek pěstuje pašíka Zgarbu, kterého nechá hezky vykrmit a pak z něk madělá předvolební zabijačku  
Ladislav N. 9.11.2005 9:49

Re: Ach jo!

Začněte psát taky, třeba vám za to někdo zaplatí! :-D
Michal 9.11.2005 9:36

Re: Myslím, že největší chybou ODS

je volba takových borců jako Říman, Tlustý atd. do čela kandidátek.
malstok 9.11.2005 9:06

Ach jo!

Trio Doležal, Pehe, Komárek se nikdy nezbaví komplexu ODS. Tak jako Rath, tak i Doležal si léčí komplex z doby, kdy se snažili vetřít Klausovi do malé dírky a když to nevyšlo tak se stali úhlavními nepřáteli pod rouškou kritiků. Doležalovi články jsou přáním a ne rozborem skutečných faktů. Člověk se ale potřebuje něčím živit. Jeden si vydělává prací druhý píše články.
Jan Hájek 9.11.2005 8:45

Re: Re: Myslím, že největší chybou ODS

ještě doplněk za rychlou akci myší - viz Paříž a multikulti.
Jan Hájek 9.11.2005 8:44

Re: Myslím, že největší chybou ODS

a "tancující děti" byla další facka do tváře voličům, vykreslující povahu nejvyššího vedení ODS - snaha kopnout do kotníku protivníka za jakoukoli cenu. Ta cena bude krutá.
Chudoba 9.11.2005 8:20

Re: Myslím, že největší chybou ODS

Pokud mě paměť neklame, na odstoupení Grose hrubě tlačil především Kalousek (KDU-ČSL).
loula 9.11.2005 6:40

Myslím, že největší chybou ODS

byl hrubý tlak na pád Grosse. Kdyby nebyli tak nadržený na vládní koryta a rok to - se skřípěním zubů - vydrželi, tak Gross spolehlivě zlikvidoval preference ČSSD a ODS by měla pohodlně nad 50 % hlasů.
Ano, za ČSSD se krade, stejně jako se kradlo za ODS. A lidi jsou dosti nasr... A jestli Paroubk udělá v této věci nějaký vítr (nejde o to, že by něco vyřešil, jako obvykle se zjistí, že nikdo za nic nemůže), tak spolehlivě získá hlasy.
Edmont Dante 9.11.2005 5:32

Pane Doležale,

my Češi jsme povstali z opic? No dobře.A Vás stvořil bůh? Kdyby si bůh přečetl ty Vaše nesmysly tak si musí nafackovat před zrcadlem. Takže bůh Vás nestvořil. Tak kde jste se tu vzal? Já Vám to řeknu. Vy jste se tu jednoduše "vyskytl." Jako se vyskytlo BSE nebo ptačí chřipka.
www.politikon.cz 9.11.2005 1:01

Vašíček utekl proboha přečtěte si to na www.politikon.cz

mu to tam sluší