5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 4.6.2006 17:57

Tento článek psal neskutečný idiot.

Pavel ze Slezska 4.6.2006 21:23

Re: Tento článek psal neskutečný idiot.

To nemáte pravdu. Ten idiot je skutečný. A navíc už není poradce předsedy sněmovny. Ta již byla rozpuštěna a vypuštěna (slovy Járy da Cimrmana).

Pozvanka na demonstraci 4.6.2006 11:20

Paroubek neuznal volby, bude demonstrace

Paroubek neuznal volby, bude demonstrace

Jeden nakonec 4.6.2006 11:17

Sekretarka :zastrelili Mrázka.Paroubek: to už je osum???

Hodně pravdy na tom bude, vždy, když někdo chce něco prokecnout, tak je "odejit". Krejčíře chrání kopie atrchivů s úplatky, jinak by tu už dávno nebyl a nevrátil se z výletu na lodičce...

Vypadni z vrtulníku! 4.6.2006 11:13

Jelen,do pr.ele střelen....

Tam jen posaď Zaorálka a nech pořádně natankovat a ať doletí co nejdál...nad severní moře...kdy už přestane okrádat ostravaky svými leteckými dny ???

Obcane CR 4.6.2006 7:56

Demonstrace za okamžité odstoupení Jiřího Paroubka!

Demonstrace za okamžité odstoupení Jiřího Paroubka!

Datum: Neděle 4.června 2006  Místo: Horní část Václavského náměstí, socha sv.Václava  Čas: Od 12.00 hodin

České vlajky a píšťalky vítány

Zachraňme demokracii!

!!! přepošlete dál a přijďte ve vlastním zájmu !!!  >-

Treti odboj 4.6.2006 7:32

Demonstrace za odstoupeni Paroubka - volici odmitaji unor 1948

Vazeni pratele,

dovolte mi abych Vam jmenem Spolecnosti slusnych krajanu gratuloval v uspechu ve volbach do Poslanecke snemovny Parlamentu Ceske republiky. Zaroven bych Vas chtel upozornit ze se dnes 4.6.2006 na popud Spolecnosti slusnych krajanu kona na horni casti Vaclavskeho namesti "u kone" demonstrace za okamzite odstoupeni Paroubka. Ceske vlajky a pistalky jsou vitany. Demonstrace je radne ohlasena a byli bychom radi kdyby jste vyuzili vsech svych moznosti a informovali o dnesni akci v zajmu zachovani demokracie v CR sirokou verejnost. Se srdecnym pozdravem a pranim mnoho uspechu v prospesne praci pro blaho vsech obcanu CR preje jmenem Spolecnosti Slusnych krajanu

Jiri Vanek, 4.6.2006, http://www.geocities.com/gvanek2000/Bohemia.html 

ctenar 4.6.2006 7:52

Re: Demonstrace za odstoupeni Paroubka - volici odmitaji unor 1948

Neni to zbytecne?? Myslel jsem ze si Odesaci zacnou verbovat svoji vladni mafii a az je Klaus vysveti,bude po Paroubkovi.

Ovsem kdyz nahodou sebude mit soud co rict k volbam:))))

No pokud tam bude cekat darek sixpack Budvaru na kazdou pistalku tak se to zda dobre nedelni povyrazeni.

ctenar 4.6.2006 5:52

ceskym koalicim patri kop do kloaky

tento arcihnupsky system je auto o dvou, trech i vice volantech.

A je to auto s nekolika tchynemi vzadu ktere jedna pres druhou jeci sve rady.

Tento system se zamlouva partajnim mafiim, ktere si vzdycky nejak pomohou prevalcovat skutecnou oposici...obycejne obcany a volice kteri den co den pracuji si vydelat na chleba,za lepsi zivot sebe,svych deti a naseho statu.

Primo voleni poslanci z 50 000covych okrsku by si nedovolili desetinu svinstva ktere tahle nedotknutelna banda vyvadi.

Z tech cerstva nastrcenych grazlu dnesnich voleb by v primych volbach neuspelo 80%.Sve misto na vysluni a prilezitost krast,tunelovat,potlacovat svobodu maji jen diky tomuto podvodu zvanemu parlamentni demograacie. FUJ!! Aspon budeme mit tentokrat pekne divadlo pri tech 100 ku 100 vysledcich.

Mard 3.6.2006 22:59

Paroubek - velký kormidelník.

Ano. Živě si představuji cestu lodí naší republiky po rozbouřeném moři času do budoucnosti. Za kormidlem Paroubek a všichni ostatní bychom zvraceli přes zábradlí!

irenak 3.6.2006 22:53

tisková konference ČSSD po volbách

Pane Jelínku, opravdu jste všichni ve vaší straně tak zaslepení, že jedním mužem s diktátorskými sklony sebou necháte orat?????!!!! Pak nejste svéprávná strana, ale ovce.

Malý Aston 3.6.2006 11:34

Lukáši,končíme,odevzdat počítače a na pracovní úřad!

Tak nám to zase pan Julínek pěkně napsal,pokud bych chtěl užít nevhodná slova nazval bych ho

Šu.línek.Pokud někdo střílel a to vedle,tak to byl Paroubek,jeho skvělá zpráva o trvání koalice ČSSD+KDU+US je taky zajímavá,ale on předpokládá,že jsme tady nežili,a že jsme volové,dále nám tvrdí,že Špidla byl výborný a proto ho vyhodili a poslali do Bruselu aby neškodil jen nám ale celé Evropě,otvírá i možnost velké koalice,malé menšinové vlády s podporou bolševiků,ale nepočítá s tím,že končí on,Zaorálek i Paroubek. Někteří zasednou do poslaneckých lavic,někteří do kriminálu.Taky vzpomíná talenty,upoceného Jandáka,toho co dostal pohlavek,již si nevzpomínám jak se jmenuje. A jeho poslední věta je geniální " Silný kormidelník typu Jiřího Paroubka,nás všechny udrží řádně na uzdě. Tak to je nejlepší,více a jasněji to nemohl nejen říci ale i napsat. Tak už víme o co jim jde! Udržet nás na uzdě a to řádně. Zlatý Jakeš a Štěpán.

NobodyWasHere 3.6.2006 11:15

Silný kormidelník ?

Mám pocit, že titulu "Velký kormidelník" se dostalo Mao-ce-Tungovi, pokud je to Paroubkův vzor (i když mně připomíná spíše Benito Mussoliniho - koneckonců ten byl původně taky sociální demokrat), tak potěš pánbu.

tinkturák 3.6.2006 10:38

Quimby and His Aferaboys

To si Jelínek dělá (Y) a nebo je našrot, jak chlastají na zapití žalu?

Přewaha jednoho hlasu? To chce nabulíkowat jako komu? Kde se mu ztratilo těch 10 ze 111ti členné rudé sněmowní kliky s komárama?!!

BuBu 3.6.2006 9:51

České politice sluší čestní a slušní lidé !

A  to ani Ty, ani ta Tvoje zkorumpovaná sebranka kriminálníků - to vy nejste ! A Ty jsi pouhý Noshled a vlezdoprdelka jednoho z nich : Vrtulníkového Joa ! Takže přestaň už konečně těmi svými výrony chorého mozku otravovat tady na psu - a piš si do Haló novin ! Tvoji kamarádi z nejvěrnějších - KSČSSD - to v budoucnu jistě ocení ! Třeba se tím i "vyšvihneš" - a povýšíš na poradce Grebeníčka !

Jo a umyj se ! Ten trus, z prolézání Pablkova tlustého střeva - ten je z Tebe cíti i přes monitor ! (Y)Rv

johan 3.6.2006 9:39

chlast způsobuje delirium

vážený pane poradče, přestaňte požívat alkohol, neboť Vám způsobuje ztrátu paměti a deformuje realitu. střízlivý člověk - a to ani socan - by tohle nenapsal.

Wednesday 3.6.2006 9:05

Státní úředník?

A Vy, Lukáši Jelínku, jste také placen z mých daní? A děláte v práci také něco jiného, nebo jenom sepisujete nablblé a navíc jednostranně zaměřené články do tisku?

noragh 3.6.2006 9:02

hele ho,

hýzlíka,už leze ke křížku

azal 3.6.2006 8:58

velký kormidelník

;-( tenhle článek je přání a nikdy se bohužel nestane skutečností. Paroubek není "velký kromidelník" i když má způsoby předsedy Maa

míša mýval 3.6.2006 10:31

bratrstvo kočičí pracky - fuck of!

stačí ho hodit do Vltavy - přeplave, je to velký kormidelník, nepřeplave - je to kočičí pazour.

didi 3.6.2006 8:37

jelelne jelene...

Já ti říkal že to nemáš hulit..........A potom se nediv, že píšeš takový kidy.;-)

Je čas udělat Paroubkovi pá pá!!!

kolda 3.6.2006 7:28

Už jen pár hodin mne bude Jelínek a jeho kydy štvát, pak se už budeme jenom veselit

Cituji:

Pakliže by se sociálně demokratická vláda chtěla opřít jen o vstřícnost komunistů, stěží by přežila déle než dva roky. Dojela by na rozdíly v pojetí zahraniční a obranné politiky, ale také na fiskální snílkovství soudruhů. Její podmínkou by navíc nejspíš byly klíčové parlamentní posty pro členy KSČM, což by veřejnost pravděpodobně nesla velmi těžce. Straně, která by vládla jen zásluhou komunistů, by to voliči nelítostně spočítali. Přesně tohle Paroubek dělal - opřel se jen o komanče. Takže vám to voliči spočítají. Až budete dělat povolební analýzu vašeho propadu, tohle je můj příspěvek a dávám ho ČSSD zcela zdarma a ještě vám k tomu zamávám.

A závěr? No to je perla: Koneckonců, silný kormidelník typu Jiřího Paroubka by jistě uměl koalici nejen sestavit, ale i držet řádně na uzdě.

Už to předvedl, jak si představuje koaliční vládnutí: Uzavřeli jsme koalici, ale teď se nám zrovna nehodí s vámi diskutovat a brát v úvahu vaše připomínky, prohlasujem to s komančema. (Zákoník práce, Neziskové nemocnice atd atp.....) Sbohem a šáteček!!

kolda 3.6.2006 14:28

Re: Už jen pár hodin mne bude Jelínek a jeho kydy štvát, pak se už budeme jenom veselit

Tak. Je po 14. hodině a máte to chlapci SEČTENÝ

PRASÍ DENT 3.6.2006 7:11

KOČKA NEBO MACEK

 Zaslouží pár  FACEK.....Volme solidní menší pravicové strany....JEŠTĚ JE ČAS .....

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 3.6.2006 4:03

Jak rikala moje babicka

Snad mi to PES nezcenzuruje, ale moje babicka by pravila, ze

Ten má zaťato, že by mohl prdelí dráty štípat.

mike 3.6.2006 4:20

Re: Jak rikala moje babicka

:-D Normalne Jelinkovy blabolu nectu, ale predvedcil jste mne. Babicka by mela pravdu. Trochu mi to pripomina listopad 89; plna poslucharna studentu, chystajicich se na Vaclavak a u dveri se krcil mistni katederni funkcionar. Tak zeleny ksicht jsem od te doby nevidel.

No, pockejme si, jak to dopadne. Musim rict, ze jsem si puvodne myslel, ze budu ODS volit s mnohem vetsim premahanim. To jsem ovsem netusil, jak budou sockomousi na zaver presvedcivi ;-)

Loki_F 3.6.2006 3:01

Poraděnko, poraděnko, i Vy jeden *iluto!

Až v sobotu večer vytáhnete hlavu z pozadí "Velkého kormidelníka", zjistíte, že máte nejen nulový koaliční potenciál, ale také velkou starost, které hodně vzdálené ostrovy si vybrat, protože nastane doba placení dluhů. A to věřitelům, kteří si při jejich vymáhání neberou rukavičky. Začne lovecká sezóna. Kočičky si budou chtít odchytit své myšičky... };D

Dokázali jste, že to dokážete! Vaše šibalské metody a Vaši talenti dokázali znechutit úplně každého. I moje 92 letá tetička šla "odvolit toho nevychovaného pána s bradavicí co se kamarádí s tím drzým doktorem" };D

Voliči vám pravě vystavili červenou kartu! A to je váš konec.

R.I.P. ČSSD. };D

honzak 3.6.2006 5:45

Re: Poraděnko, poraděnko, i Vy jeden *iluto!

Zdravím onu moudrou dámu! Termín "odvolit" je sqělý!!!! Kéž by stejnou moudrostí disponovala ivětšina ostatních voličů...

Loki_F 3.6.2006 23:57

Re: honzaku, ona si to nezaslouží, babizna.

Teprve dneska mi prozradila, že volila KSČM, protože to probrala se sousedkou a jsou to její "chlapci" (ona za mlada lítala za dragounama, protože měli takové pekné červené rajtky a byli to všechno rajcovní koňáci!) };D Ta červená p*del ji prostě přitahuje. Teď abychom se báli, aby si nepřitáhla ještě nějakého paviána...

Málem mě porazilo... Kdyby nebyla tak úctyhodně stará a jekoby vystřižená z krepového papíru..., přehnul bych ji přes koleno

Ladislav N. :-))) 3.6.2006 5:49

Re: Poraděnko, poraděnko, i Vy jeden *iluto!

Tohle odpovídá i mým zkušenostem... "Už aby byli pryč z vlády",!!říká dost lidí.... ;-D Tedy, ne že by byli všichni nadšení svou volbou, ale to, co předváděli socialisté s komunisty a zvláště Rath s Paroubkem v posledním půlroce, prolomilo zřejmě poslední zábrany a přišlo k volbě nejméně špatné možnosti...;-DR^