30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Celní správa jako past na Šlachtu

Jak známo, Robert Šlachta, který odešel z místa ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu, chtěl zůstat ve státní službě a to se mu nakonec povedlo: dostal nabídku od nového ředitele Celní správy Milana Poulíčka - poté, co Andrej Babiš vyházel na počátku léta bez vysvětlení celé vedení tohoto útvaru.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 24.8.2016 18:11

Langr

měl vnitro pod palcem , a tak se nevyšetřovalo ani čssd ani ods. R John za VVčka to zrušil , a začalo se vyšetřovat ale už jim to vadilo a tak to, Chovanec s tichým souhlasem ODS opět sloučil . Pokud socani neprohrají ve volbách , Můžeme čekat další nárust korupce I politické takových rozměrů že se pose.em !

K. Vyšata 24.8.2016 13:32

Vždycky jsem četl pana Hvížďalu

se zájmem a v mnoha případech i souznil s jeho názory. Dneska přestřelil, tak Kalouskovsky, fabulace a kontrukce co bude až bude je docela trapná. No. spíš směšná. Nač by Babiš potřeboval informace takového rázu který pan Hvížďala podivně předpokládá? Celníci budou dělat svoji práci v součinnosti se státními zástupci podle jejich pokynů. A z obou stran bude snaha utajit své šetření a případný zákrok do poslední chvíle. Pan Hvížďala, s podivem při jeho kvalitách, nepostřehl jeden detail. Babiš není Chovanec.

P. Lenc 24.8.2016 10:03

Bohužel,

panu Hvížďalovi zřejmně vůbec nevadí Babišův plán, poté co se mu nepodařilo ovládnout českou policii, vytvořit za pomoci Šlachty paralelní policii pod hlavičkou celníků, ovládanou Babišem.A útok na policii a jejího prezidenta co se týče úniků informací je opravdu hodně za hranou.Pokud by chtěl být autor nestranný, tak by se měl v tomto případě ptát na důvody návštěv Šlachty na Čapím hnízdě.Jistě tam nebyl vyšetřovat dotační machinace.Ale autor již roky nestraným novinářem není.

P. Götze 24.8.2016 11:13

Re: Bohužel,

Kdybyste byl nestranny vy, vedel byste, ze UOOZ nebyl jediny utvar policie. Pokud policie na Babise neco ma, mohl a mela ho stihat protikorupcni, ne UOOZ. A nechcete snad tvrdit, ze protikorupcni utvar je taky naklonen Babisovi. O tom zda policie stiha nebo nestiha Babise, proste Slachta vubec nerozhoduje.

A v tom bylo to kouzlo, pokud mate vice utvaru. Pokud ovlivnite jeden, stihat vas muze druhy. Pokud to vsechno sloucite do jednoho, staci vam ovlivnit jen tu jednu hlavu nahore. Takze otazka zni, proc protikorupcni (a ne UOOZ) nestiha Babise?

M. Vondráček 24.8.2016 12:53

Re: Bohužel,

Stíhala. A Šlachta stíhal detektivy , kteří to vyšetřovali z vynášení informací :-) :-) :-)

P. Lenc 24.8.2016 13:45

Re: Bohužel,

Dík, to jsem zapoměl napsat.

P. Götze 24.8.2016 13:57

Re: Bohužel,

Kde stihala, kde mate statniho zastupce, ktery to stihal?

R. Jonák 24.8.2016 8:59

Již delší dobu jsem články tohoto autora ignoroval

Dnes jsem tuto tradici porušil a zjistil jsem, že jsem neměl tuto tradici porušovat.

J. Kindl 24.8.2016 7:32

K počítačům měl přístup kde kdo

" K počítačům měl přístup kde kdo, " Kde jste tu pitomost vzal ? Nejdřív si zjistěte, jak je to na Policii ČR s počítačovou evidencí trestných činů a pak se k tomu vyjadřujte.

P. Götze 24.8.2016 11:10

Re: K počítačům měl přístup kde kdo

Jenze ono to tak bylo. Viz vysetrovani GIBS ohledne uniku. Dle jejich zjisteni v tomto nejsou jasna pravidla a vedouci cinitele policejniho prezidia nedokazi rici, zd ak tomu , kdo a proc ma nebo nema pristup. To je realita. Ze to tak byt nema, to je samozrejme pravda.