3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
* 9.1.2010 19:20

Pravicová cháska zase lže

Ze začátku to vypadá, jako obstojná sebekritika pravice, ovšem obřadným Cimrmanovským úkrokem s otočkou se hnedle v závěru článku najde "nepřítel lidu" v řadách levice :o)

Pane Bartoni, vždyť vy jste chodil i na schůze před rokem 1989 - akorát, že jste tehdy nějak nehoroval v tomto názorovém proudu, který nám tu předvádíte ...

kolemjdoucí 8.1.2010 23:05

no tedy

,,Za uplynulých dvacet let jsem absolvoval desítky, možná stovky různých

politických schůzí........". Měl jste chodit radši dělat.

Psychiatr 8.1.2010 22:06

Chocholoušku, už jedeme!

Když se pak volilo do funkcí, s převahou vítězili lidé schopní a obecně uznávaní. Tak to jistě. Kvalitu zajišťoval komunistický Prognostický ústav, který se pěkně rozlezl na všechny strany, k tomu pár alkoholiků - disidentů, sem tam nějaký estébák. A už je to dobrý!!!!

logik 8.1.2010 23:37

Re: Chocholoušku, už jedeme!

Jo , tenkrát to začalo.

Hedvíček:

"Současný stav je důsledkem sametového podvodu.

Hlavní úlohou Havla bylo zajištění beztrestnosti komunistických zločinců a právní kontinuity CSSR; Klauz je přímo zodpovědný za ekonomické zmrzačení země , ustanovení kriminálních vztahů (piratizace, tunelářství, korupce) v ekonomice, v zákonodárství a ve správě státu. a za převedení ekonomické moci komunistického státu do soukromých rukou exkomunistů.

Oba své kolaborantské úkoly splnili . "

Peter 8.1.2010 23:49

Re: Chocholoušku, už jedeme!

Nemohu souhlasit vice!

Pardál 8.1.2010 18:51

Těším se na 13. důchod, zrušení poplatků ve zdravotnictví a na další výhody

Abych se toho dočkal, volím ODS.  CSSD musí vyhrát jen o fous a pak nás ve strachu že se neudrží u moci zahrne vším možným. Že to povede ke krachu.? Já to nějak doklepu a vnoučata si už začínají sondovat s prvními slibnými náznaky, kde se uplatní ve světě. Vzdělání na to mají. Celou dobu do nich cpu: na Hradčana se vykašlete.

Selim 8.1.2010 19:10

Re: Těším se na 13. důchod, zrušení poplatků ve zdravotnictví a na další výhody

Obávám se, aby Vaše vnoučata ve světě na to nekoukala, jak vyoraná myš. Tam je těch Paroubků taky dost a těch omezenců, co jim věří, jak by smet.

PARDÁL 8.1.2010 19:35

Re: Těším se na 13. důchod, zrušení poplatků ve zdravotnictví a na další výhody

Souhlasím, pane Selime (19:10), jenže u nás je přeparoubkováno. I v EU se najdou země, kde je to lepší a mimo EU teprv (na př. Švýcarsko a tam je teď jedna z vnuček už podruhé na dlouhodobé stáži a vede si moc dobře.). Druhá vnučka, i když ještě studuje na HAMu si už vyzkoušeli hrát v několika renomovaných symfoňákách. A protože hraje ve skupině, kde jsou jen tři nástroje, tak si jí dirigenti snáze všimnou. Už se jí stalo, že dirigent ji za vynikající výkon dal na konci koncertu svou kytici.

pan Bixby 8.1.2010 18:30

Nemyslím, že je to o nějakém strachu.

Jde po mém soudu o naprosto bezzásadový, cynický, vnější souhlas se vším, co "shora" pochází, proto, že tu o žádné ideje prostě nejde. Jediné, oč tu jde, je udržet svého kmotra a své komplice ve hře, která vynáší. Jakékoli pochybnosti, natož ideové kecy a jiná naivita musí jít nekompromisně stranou, Takže ne strach, ale výnosy jsou tím, oč tu běží.

Hrozné na tom je to, že i kdyby Prvý nakrásně chtěl, nic s tím nezmůže. Idealisté již byli odejiti, nebo "převychováni". 

Co mám za vůbec nejsmutnější je, že že si již vůbec nejsem jist, zda si český volič jiný osud zaslouží.       

Kolumbo 8.1.2010 19:29

Re: Nemyslím, že je to o nějakém strachu.

Český volič je wuhl, neboť čeká spásu od státu. A to je voda na mlýn stranickým sekretariátům, zkorumpovaným politikům a úředníkům, s nimi spřažených "podnikatelů" a vůbec všech existencí přisátých k naducanému "sociálnímu státu". Kdo se nechce nechat okrádat,  musí chtít stát na vlastních nohou i kdyby tomu měl obětovat trochu pohodlí a státu dávat jen na nejnutnější agendu. Co je navíc, stejně se rozkrade a rozdá na úplatcích.

Pardál 8.1.2010 19:43

Re: Nemyslím, že je to o nějakém strachu.

Souhlas, pane Kolumbo. To stání na vlastních nohou je to nejdůležitěší a státu nedat navíc ani halíř. A je dost legálních cest, jak mu dát ještě míň.

logik 8.1.2010 23:42

Re: Nemyslím, že je to o nějakém strachu.

Aha,.kdo neokrádá stát, okrádá rodinu?

Bubeník 8.1.2010 18:21

Když se volilo do funkcí, s převahou vítězili lidé schopní a obecně uznávaní.

Máte na mysli Kočárníka, Ježka či snad Klause a další ekonomické diletanty, jenž nám zanechali státní penzijní systém, prodali korupčně za hubičku většinu majetku, co mohl penze fianncovat. Nebo ty, díky nimž máme skvělou korupci,  věčně vyrovnané rozpočty "za Klause" a peníze z FNM rozfofrovali? Vy jste opravdu, ale opravdu Bartoši nepoučitelný demagog a lhář.

Jiřík 8.1.2010 18:52

Re: Když se volilo do funkcí, s převahou vítězili lidé schopní a obecně uznávaní.

To těm Modrým pomatencům nevysvětlíte,ale pravdu máte ve všem.

Hogo 8.1.2010 16:55

Tedy, dnes už vám to říkám podruhé.

Vy nejste, ani když se nebojíte!

Kuchl 8.1.2010 16:26

Pro jistý druh lidí je myšlení

poměrně bolestivý proces . Jak  velká skupina to je , zjistíme až po případném vítězství ČSSD ve volbách ...

Karel 8.1.2010 16:10

ono bylo pro nás neštěstí,

že lidé kteří v roce 1989 aktivně pro změnu pracovali se vrátili ke své práci s pocitem, že je uděláno a protože něco umněli. Na tu změnu k horšímu a hnusnějšímu upozornil zpěvák Karel Kryl. Okamžitě byl v neoblibě p. Havla a jeho kamarádů. Potom vylezla prapodivná individua a narvala se do nejvyžších orgánů a ministerstev. Do politiky vnesla hulváctví a sprostotu. Je to důsledek hesla " nejsme jako oni, je zde spálená země" které tady pan Havel pronášel. Vlády se ujali kamarádi z minulého režimu.

nestranik 8.1.2010 15:35

Bojím se,tedy nejsem

S autorem lze souhlasit a je s podivem co dělají straničtí funkcionáři a členové dvou největších parlamentních stran když  ani události minulého roku je nevyburcovaly k tlaku na předsedy a předsednictva k  personálním změnám včetně kandidátek.Vždytˇ jedinci jako Topolánek,Langer,Benda,Tluchoř na jedné a Paroubek,Rath atd.na straně druhé ,poškozují strany a členy.Ale je vidět,že  členové "drží hubu a krok" a jsou rádi i za nižší posty a drobky,které za věrnost straně a lidu padají z centra.

Němek 10.1.2010 11:40

Re: Bojím se,tedy nejsem

Na těmito řádky se, milí čtenáři, hluboce zamyslete. Je v nich vyjádřena podstata současného Česka. Navíc doporučuji rozhovor L. Rakušanové s T. Halíkem v Deníku ze 4. 1. 10.

mlady.k.70m 8.1.2010 14:38

Bartoni

proč toho píšeš tolik stačil poslední odstavec aby všichni pochopily že jsi modry i zevnitř. Aspoň trochu oběktivyty by neškodilo jestli víš co to je,Oranžová nebo modrá prašt jak uhoď svedeme to na komunisty to vždycky vyjde jenom nevím na koho tosvedem až  ti staříci vymřou a nebude to dlouho trvat  snad ani dalších  20 let.Spozdravem ČEST BUCH

Kecal. 8.1.2010 15:45

Re: Bartoni

Buchnout bys potřeboval ty,soudruhu.

Karla 8.1.2010 16:17

Re: Bartoni

Jestli to budete chtět řídit vy, tak by jste se měl zamyslet nad svým vzděláním. Jestli to bude vypadat tak jak váš příspěvěk, tak to bude velká sranda a pro tuto zemi tragédie.

okolojdoucí 8.1.2010 18:40

Jaké máte vzdělání Vy, Karlo?

I málo vzdělaný a jen průměrně inteligentní člověk nenapíše: "by jste"! A to, že to někdo píše, to žádná sranda není. O "vy" s malým "v" a "chtět" ani nemluvím... Nestudovala jste VUML ;-)? Přeji stálé zdraví...

jirka.s. 8.1.2010 16:21

Re: Bartoni

Mladý.k.70m zcela vpravo: http://ksmprobrno.wbs.cz/photo6.jpg

Qakk 8.1.2010 14:25

Rozdíl??

Rozdíl mezi korupcí na jedné straně a provizemi, bonusy ve "vyspělejších" demokraciích......

xxxKubeš 8.1.2010 13:27

Jeden

idiot (použil jsem jeho výraz) níže napsal, že Topolánkova vláda kryla korupci atd., zřejmě prospal 8 let vlády ČSSD, která vysoce zvýšila státní dluh a která bezohledně jej nadále hodlá zvyšovat, jen aby sliby zvyšováním všelijakých přídavků získala nemyslící voliče a lůzu vůbec. S Marťany se zatím nespojila, jí stačí k prosazení svých cílů (především koryt) komouši.

Hogo Fogo 8.1.2010 16:49

Re: Jeden

Kubeš, našel jsem vás a najdu vás vždy!Pozor, jednou se mnou přijdou komouši. S nimi přijde výprask.Tak už si připravujte zadek!Bude to drasťák!

Jerome 8.1.2010 13:00

Nebude,

pane Bartoni. Revoluce už požrala své děti jako se to v dějinách děje pravidelně a ze stínu vylezli  potkani. Tento zvláštní a zejména odolný druh parazita je prakticky ničím nezničitelný. Deratizéři by mohli vyprávět.  Zbývá proto jediné - vyhýbat se obloukem, kanálům....a být smířen s osudem demokracie, v níž démos krmí potkany, kteří z podsvětí dokonale vládnou civilizaci......

Marat 8.1.2010 13:15

Re: Nebude,

To je nesprávné. Revoluce nepožírá své děti, ale ty kteří revoluci vyvolal. Tedy požírá své rodiče. A ty "revoluce"  v Čechách vždy měli moc mizerné rodiče. 

I-Worm 8.1.2010 22:33

Když už jste nevzdělanej

tak se někam podívejte, třeba na wikipedii. A nesnažte se svými bláboly měnit dvěstě let staré citáty... Nemáte na to!