26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Bobošíková pořád lže

Tak a dost. Bobošíková neustále šíří jednu lež o svojí kandidatuře na prezidenta. A protože mě už štve, že ji nikdo neokřikne a nepošle, aby se šla stydět do kouta, tak tady jsou fakta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Smidova 7.10.2013 12:00

Když Bobošíková pořád lže....

a určitě není jediná/ý kdo tak činí/l včetně součastného i bývalého prezidenta. Neni nicn snazšího než taková individua jednoduše nevolit. Od toho jsou volby a proto je žádouci aby občan si nestěžoval na výsledek hlasování a přitom zůstal doma a válel se za pecí. Dle mého soudu ten kdo nejde k volbám úmyslně, nemá právo cokoliv kritizovat nebo plakat nad rozlitým mlékem.

M. Pechr 7.10.2013 11:48

Bobolež a Svobodní občané nikoliv zednáři...

...mně poněkud zvedla ze židle výrokem, že jsou jediní ochotní vyvázat ČR z eura a vystoupit z EU, nevěřil jsem vlastním uším, jelikož v té době jsem dobře věděl, že v programu to mají dávno SVOBODNÍ a hlásají to celou dobu své existence a pokud vím, stranu založili 2009...

...jinak i kdyby nakrásně byla pravda, že Bobokandidatura za KSČM byla proklausovská taktika, je třeba se pak zařadit touto kandidaturou na listinu bílých koní a dát tak na oltář svou budoucí politickou kariéru...

Z. Švrček 7.10.2013 10:39

Je faktem, že byla kandidátkou KSČ

Jakkoliv musím souhlasit s mnohými výroky J.B. na adresu EU, to, že kandidovala na presidentku za KSČ je pro mne dodnes nepřijatelné a znamená to pro mne stopku pro jakékoliv uvažování o případné podpoře jejich aktivit. Je pro mne pouze účelovou pragmatickou hráčkou a o solidnosti jejích názorů pochybuji. Jsou prostě věci, které se nedělají. Kdyby to aspoň udělala v době, kdy jí bylo nějakých dvacet let, pak bych chápal. Kdo nebyl do třicítky socialistou, nemá srdce, kdo jím zůstal po třicítce, nemá rozum, dalo by se pak říci.

M. Prokop 7.10.2013 10:54

Re: Je faktem, že byla kandidátkou KSČ

Ono je toho víc, než jen ta kandidatura.

Nebrat !

J. Mannheim 7.10.2013 11:01

Re: Je faktem, že byla kandidátkou KSČ

komunisté jsou taky proti EU, takže jste v "dobré" společnosti

J. Ryba 7.10.2013 14:20

Re: Je faktem, že byla kandidátkou KSČ

proto si taky padli tak do noty....v Německu zase s Die Linke

J. Mannheim 7.10.2013 8:01

kandidovala za komunisty

tečka

A. Bocek 7.10.2013 11:16

Re: kandidovala za komunisty

Mi to taky stačí. A Klausovi se divím.

R. Houška 7.10.2013 7:44

Má-li pravdu autor, a podle mého má, tak byla ta kandidatura

pouze dalším projevem touhy této taohindobudhokatolicko-protesnantské, islámské komunistky, být viděna a slyšena. Má-li, nějakým omylem pravdu ona, a potvrzuje-li to i ex-hradní velkovezír, je to ještě mnohem horší. Je nepředstavitelné, že by se soudruh Falmer a jeho družina nechali takto napálit. Pak ale museli o všem vědět a jednali s určitým cílem. Pak je také legitimní se ptát, co Václav Klaus za své zvolení jejich hlasy nabídl, a kdo jim ten společný mejdan platil.

Z. Sohorova 7.10.2013 3:34

Bobosikova lhala a lze stale

  Myslim si ze Bobosikova si s tim lhanim a intrikami je na urovni s Klausem a ted uz aji s tou co si rika M. Varadinková

 Prolhana trojka na urovni Zemana i kdyz proti nim je Zeman pridil   AUTOR  TOHOTO CLANKU  MA PLNOU PRAVDU.!!!!!!

M. Varadinková 7.10.2013 14:03

Re: Bobosikova lhala a lze stale

neberte si mé jméno do své nevymáchané huby, hloupá osobo.

M. Varadinková 7.10.2013 2:01

Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Šance Jany Bobošíkové na zvolení jsou minimální, přiznávají i sami komunisté. Nominace bývalé novinářky a nynější europoslankyně má podle nich spíše taktický cíl. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/jde-o-taktickou-hru-priznal-o-bobosikove-komunista-dolejs-p37-/domaci.aspx?c=A080213_125605_domaci_adb

Podle některých komunistů ale nominace Bobošíkové může roztříštit síly, a tím přispět ke Klausovu zvoleníZdroj: http://zpravy.idnes.cz/komuniste-vyslali-bobosikovou-do-boje-o-hrad-fn1-/domaci.aspx?c=A080212_161546_domaci_mad

A pravdoláskaři to tehdy Bobošici vyčítali. Je o tom i zmínka  na wiki:

Spekuluje se, že šlo jen o taktický tah KSČM, Jany Bobošíkové a ODS, který měl dopomoci opětovnému zvolení Václava Klause.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Volby_prezidenta_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky_(1993-2008)#Volba_prezidenta_8._-_9._.C3.BAnora_2008

V. Vaclavik 7.10.2013 2:37

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Vite pani Varadinkova, ono je to nakonec jedno, jak to bylo. Dobre svetlo to na tu pani nevrha tak ci onak. V pripade ze to bylo jak ona rika, je to vlastne jeste ta horsi alternativa - jde o prospecharstvi hrubeho zrna, kdy cile ospravedlnuji jakekoli prostredky.

V tom se nachazi zajedno s panem Klausem, co se te jeho horsi stranky tyka (pragmatickeho prospecharstvi ktere ho vzdy udrzelo, nebo dostalo zpet k veslum moci). Tim nechci rici, ze politika se ma delat nejak idealisticky, naivne, ale co je moc, to je moc. Zadat si s komunisty je proste pro slusne lidi za hranou a zadne mocenske sachy to nemuzou ospravedlnit. Nezijeme uz snad v nejakych machiavelistickych casech.

M. Varadinková 7.10.2013 3:14

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Já myslím, že to jedno není. Autor článku zkrátka nepíše pravdu. Jaké prospěchářství? Vždyť z ona z toho žádný prospěch neměla. Mně  ten cíl, tedy zabránit zvolení Švejnara a umožnit zvolení Klause,  připadá naprosto v pořádku.

J. Matuška 7.10.2013 10:41

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Źe je nominace Bobošíkové účelová, je přesvědčen i místopředseda ČSSD David Rath. Podle něj má ale prospět občanským demokratům. "Je to taktika, která má napomoci zvolení Václava Klause," řek iDNES.cz.

Že v tom hrála i role zviditelnění před volbami do EP, nikdo nepopírá. Snad nejdůležitější je pohled samotného Václava Klause, který později stál na pódiu společně s Janou Bobošíkovou v boji proti Lisabonské smlouvě. O návštěvě Václava Klause na jejích narozeninách ani nemluvě.

Je logické, že Svobodní "řežou" do bloku Hlava vzhůru, protože oba subjekty oslovují voliče, kterým Unie moc nevoní. A opakuji se, je škoda, že díky Machovi nezvítězila politická inteligence, měli jít do voleb s jednou kandidátkou. Ano, v politice je nutné používat kromě srdce hlavně hlavu... /Nepřítel mého nepřítele, je můj přítel?/

S. Ševeček 7.10.2013 14:56

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Pane Matuško, Pánka rád čtu; tady možná zvolil špatný odměr (to myslím jako vyučenej dělostřelec). domnívám se ale, že Svobodní to trošku posírají.

V. Vaclavik 7.10.2013 15:43

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Prospecharstvi nemusi vzdy znamenat neco hmotneho, ale proste jen dosazeni nejakeho cile, v tomto pripade zvoleni VK, i kdyz nakrasne z toho treba karierne nic nemela, mozna spis naopak ji to uskodilo.

V demokraticke politice dneska nejde o holy zivot, jde ''jen'' o jeho kvalitu, a neni treba bojovat za sve ideje vsemi moznymi zpusoby, tot vse co bych k tomu rekl. Jinak jsem rad, ze to byl nakonec Klaus a nikoli Svejnar, ale kdybych sam byl v te pozici to ovlivnit treba tou kandidaturou za komunisty, tak bych rekl ne, ani bych o tom neuvazoval. 

Stare prislovi rika, ze kdo zachazi s mecem, s mecem taky schazi. Tady to znamena, ze vyhra za cenu nejakych machinaci nakonec vede v delsim behu k prohre nejakymi dalsimi machinacemi. Takovy styl politiky nevede k jejimu ozdraveni, ale prave naopak. Taky se rika, ''kdo chce kam, pomozme mu tam''. Je v tom taky velka lidova moudrost, ktera ale dnes mnohym unika.

Z. Sohorova 7.10.2013 5:45

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Pane  V. Vaclavik  Mate plnou pravdu  Te zakuklene pani v Klause si nic nedelejte ona  nebo on se vzdy  priklani k tomu co je spatny  To je celej Klaus

J. Matuška 7.10.2013 10:45

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

Z. sohorova, žlučník máte v pořádku? :-)

M. Prokop 7.10.2013 10:56

Re: Ale v té době to komouši de facto přiznávali

U ní bych pochyboval spíše o hlavě .......

T. Pansky 7.10.2013 1:11

Psat o pani Bobine je jako plivat si na klavesnici. Zcela zbytecne ...

Pani Bobina uz o sobe dokazala tolik veci, ze jedina defice jeji osoby je bezskrupulozni prospecharka.  Budiz ji prani volici, kteri jsou naprosto bez pameti a ji podobni.  Naprosto sokujici je pripojeni se pana Klause pod jeji prapor.  I on je bezskrupulozni prospechar, ale doposud jsem o nem tvrdil, ze je inteligentni.  Zda se ale, ze kradenim propisek pouze zacal svou sestupnou drahu.  Dal nehodlam ztracet cas venovanim se ani jednomu z nich.

Z. Sohorova 7.10.2013 3:36

Re: Psat o pani Bobine je jako plivat si na klavesnici. Zcela zbytecne ...

Souhlasim s Vami i kdyz Klaus misto inteligence ma vrozenou fales

V. Kusý 7.10.2013 9:41

Re: Psat o pani Bobine je jako plivat si na klavesnici. Zcela zbytecne ...

Krutě se ve své zaslepenosti mýlíte ! Klaus je vysoce inteligentní a pracovitý.To má společné třeba s Rathem. Ten je mimořádně inteligentní, velice pracovitý, ale povahou krysa.Ostatní si odvoďte sama.To není faleš, z čeho ho obviňujete, je to jen Vaše (i naše) neschopnost pochopit jeho tahy, které má promyšleny daleko dopředu.Ale to je právě to, že jeho talent je destruktivní, ne konstruktivní.Bohužel pro nás všechny.

M. Prokop 7.10.2013 10:58

"Ale to je právě to, že jeho talent je destruktivní, ne konstruktivní."

Konstruoval toho,  v době, kdy to bylo třeba, celkem dost.

Teď je třeba destruktivní obrana před EU. Přiznávám, že s Bobo nejsem ochoten se připojit. Raději SSO, ti podobné odpudivé zjevy zatím nemají.