2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Bič na nepohodlné

Návrh SPD stíhat podporu ideologií směřujících k potlačení svobod a práv člověka, tedy ne pouze podporu konkrétního hnutí, považuji za nadbytečnou snahu o zvyšování publicity.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pražák 29.12.2017 11:48

Nebyl honorář vyplacen v riálech?

,,Na Západě se často používá termín ‚ umírněný islám‘. Jenže takový popis je sprostý, pohoršlivý a uráží islám. Neexistuje nějaký umírněný nebo neumírněný islám. Islám je islám a tím to končí.“

„Mešity jsou naše kasárna, kopule jsou naše helmy, věřící jsou naše armáda“.

„Demokracie je jen vlak, s nímž se svezeme a z něhož vystoupíme jakmile dorazíme tam, kam směřujeme“ – citován Ziya Gökalp (1876-1924).

Myslíte, že to řekl nějaký xenofob, rasista nebo ex-muslim? Kdepak. Tohle řekl prezident Turecka Erdogan. Něco dokonce během návštěvy v Německu! Chcete tvrdit, že nezná islám?

Takže je evidentní, že cílem opatření je zakázat islám a jeho projevy, což je velmi pozitivní záměr. Ve sněmovně se uvidí, kdo je volitelný i v příštích volbách.

M. Pesat 29.12.2017 12:19

Re: Nebyl honorář vyplacen v riálech?

"Islám je islám a tím to končí.“

-------------------------------------

Islam je nabozenstvi, politicky Islam, to jsou napr. symboly, na ty klade politicky islam veliky propagandisticky duraz, a nejen islam, protoze napr. v Polsku probiha velice bourliva debata na tema krizu/symbolu krestnastvi/katolicismu ve verejnych budovach/skolach/uradech ....... . Napr. Tadzikistan je prevazne muslimska zeme, ovsem sekularni a tamni vlada/prezident moc dobre vi jake nebezpeci predstavuje politicky islam/islamske symboly, proto zakonem zakazal zenam noseni tzv burka. Obecne jsou vsechny staty s muslimskou vetsinou v post SSSR/Rusku vuci politickemu islamu velice tvrde. Cest :-)

Despite being a majority Muslim country, Tajikistan's Minister of Culture, Shamsiddin Orumbekzoda, told Radio Free Europe Islamic dress was "really dangerous".

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/tajikstan-muslim-hijabs-stop-women-law-headscarfs-central-asia-islam-a7923886.html

J. Pražák 29.12.2017 17:07

Re: Nebyl honorář vyplacen v riálech?

Pochopili, že islám je především ideologie. Náboženství není tak podstatné.

Kdyby tak jednali i v Západní Evropě, tak by se možná ještě zabránilo přeměně Západní Evropy na oblast chaosu, bezpráví,...

Dnešní Západ už není ten stejný, který jsme za socíku obdivovali.

J. Svoboda 29.12.2017 14:17

Re: Nebyl honorář vyplacen v riálech?

Bóže, tapety z PL - profláklého dezinformačního webu. Na vlastní myšlenku se nezmůžete.

Pěkný den.

J. Pražák 29.12.2017 17:14

Re: Nebyl honorář vyplacen v riálech?

Citáty Erdogana vám nestačí? Nevím, zda psal do Parlamentních listů. Nicméně ve vaší replice chybí jakákoli myšlenka. Pouze blábol bez informační hodnoty. Zapněte mozek!

J. Kanioková 29.12.2017 18:38

No A ?

On vás někdo nutí sem chodit číst ?

M. Jandáková 29.12.2017 1:58

.

Dejme tomu, že by někdo podporoval otrokářství - jaký to má smysl a jaká je nebezpečnost takové podpory, když zde neexistuje žádné hnutí za obnovu otrokářství?

.

Neexistuje hnuti za obnovu otrokarstvi a presto muze existovat otroctvi a nekdo ho muze popularizovat.