2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Benešová zaskočila i Babiše

Andrej Babiš v ulicích mezi demonstranty proti jmenování Marie Benešové ministryní spravedlnosti chyběl. Přesto jí však v uplynulých dnech zasadil nejtvrdší rány.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ticháček 9.5.2019 19:27

Já si na tento server chodím zapřemýšlet.

A pan Jelínek mi dnes tu potřebu opravdu saturoval. Marně přemýšlím nad tím, kde přišel k tomu, co by vše mohla zvládnout paní ministryně. Snad by to mohl zvládnout parlament. Za předpokladu, že by se k tomu všemu usnesl na tom, že některé z přijatých zákonů budou mít platnost i v minulosti.

E. Dudková 9.5.2019 18:39

Nejste debil, akorát pan Jelínek si hraje na chytráka,

kterým rozhodně není.

L. Písařík 9.5.2019 17:32

Asi jsem debil

protože nechápu, co tím chtěl autor říci. To, že Benešová byla instalována do úřadu se dá říci jednou, mírně rozvitou větou.

F. Navrátil 9.5.2019 17:22

Ty kravály jsou nějaké divné

Marně se ptám, proč se demoblok, Jelínek a spol. tak strašně bojí ministryně Benešové. Ještě nestačila udělat ve funkci první krok a už neziskovková dýmová clona organizuje protesty. Požaduje její hlavu ne kvůli tomu, co Benešová udělala, ale kvůli tomu, co by mohla udělat. Může ovlivňovat státní zástupce a soudy? Pak ovšem nezávislost justice je pouhá chiméra a celý ten podařený spolek je třeba vypráskat a nahradit skutečně nezávislými lidmi, kteří se nehrbí před mocí výkonnou. Nebo máme nezávislou justici? Pak ovšem kraválisté na pražských náměstích své estrády organizují zbytečně. Nebo demonstranti a jejich sponzoři tuší prohnilost a zkorumpovanost justice a obávají se, že ji ovládne osoba blízká Zemanovi a Babišovi? Nebo je to všechno jen záminka před eurovolbami, ve kterých hrozí dosavadním suverénům porážka?

K. Janyška 9.5.2019 10:43

Vy mě taky vždy zaskočíte,

socane... Dzp.

M. Klas 9.5.2019 10:08

Re: Hrrr na demonstraci! Každý pátek!

A mezi volbami platí staré: "Maul halten und weiter dienen"?

M. Prokop 9.5.2019 9:41

Re: Hrrr na demonstraci! Každý pátek!

Chlapče nebohý, kde jste tu demokracii študoval??? Zkráceno. :-P

Š. Hašek 9.5.2019 8:44

Hrrr na demonstraci! Každý pátek!

Jelínku, o ministrech rozhoduje náměstí??? O ministrech se rozhoduje na základě voleb. Chlapče nebohý, kdes tu politvědu študoval??? Zkráceno.

D. Polanský 9.5.2019 7:41

Takže jako co bude?

Asi vše při starém.