2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sly 12.11.2009 11:46

Souhlasim

Jeste bych doplnil, ze na veskere pane primatorovo pocinani blahosklonne shlizel a shlizi jeho spojenec a ochrance, neposkvrneny, cely v bilem. Ten, ktery by radeji odmitnul funkci, kdyby mel byt zvolen nakoupenymi hlasy. ;-)

Chris Kelvin 12.11.2009 11:43

Ještě dodám ke svému příspěvku...

...ze začátku dnešní diskuse:

Dost se divím, co panu Haasovi na panu doktorovi Jančíkovi vlastně vadí. Pokud si vzpomínám, tak pan Haas měl vždycky blízko k zakladateli ODS a jeho dlouholetému ideologickému vůdci Václavu Klausovi. A Klausův názor vždy byl, že ten, kdo je legálně zvolen, má mít moc, a žádné občanské iniciativy, sdružení, ani jiné nevolené spolky nemají právo mu do této moci (tedy vlastně absolutní) co mluvit. A přesně takto probíhala vláda tehdejšího starosty Prahy 7 Jančíka. V jakékoli jiné slušné společnosti, ne te naší postkomunistické, by byl Jančík již dávno odvolán ze všech funkcí již  v polovině svého prvního volebního období. Ne tak u nás.

On sám to nejlépe deklaroval v rozhovoru pro ČT, když se ho ptali, jak mohl postavit sochu básníka Ševčenka bez platného(!) stavebního povolení, bez povolení památkářů, bez diskuse s občany, bez ohedu na jakékoli jiné názory. Doslova řekl, že když ho občané jednou zvolili, tak na to má právo, protože mu dali tu moc. Dost mi to připomíná Klausův megabillboard na Letné před jistými volbami. Také se nikoho neptali, stavební povolení neměli, argumentovali úplně stejně. Nakonec ho vzal vítr (tedy se neptali ani statika, což bývá součást stavebního řízení pro všechny podobné reklamní plochy), ale jen s velkým štěstím třeba nikoho nezranil nebo nenapáchal jiné škody.

Takže pane Haasi, co Vám vadí? Takhle jste to přeci s panem Klausem vždycky chtěli, nebo ne......? 8-o

ook 12.11.2009 11:59

Re: Ještě dodám ke svému příspěvku...

nazvemez Haasovo vadeni vadenim selektivnim. Kdyz se jedna o dobrou vec ,nemusime byt preci tak uzkoprsi hledat vsi a bazirovat na predpisech. Kdyz se hraje ve volbach o budoucnost zeme a jeji smerovani do p. nebo s paroubkem, neni cas na nejaka stavebni povoleni. To byste pomalu mohl chtit, aby pred stavbou barikad zadali revolucionari na meste o zabor chodniku!

A navic Haas je propagandista a chudy duchodce, ktery si na chleb pozemsky vydelava sichtami na montaznim pasu domaci propagandy. Budme milosrdni. Kazdy preci musi mit na jidlo, strechu nad hlavou, teplo a nejake to osaceni.

Chris Kelvin 12.11.2009 12:03

Re: Ještě dodám ke svému příspěvku...

:-)

dvd 12.11.2009 16:23

Poslyšte

když už tak hezky argumentujete, zjistěte si kterého pražského obvodu se Jančíkovo starostenství týká. Ještě byste nakonec mohl tvrdit, že ten šejdíř Jančík postavil tu scohu ve Stromovce.:-D

Chris Kelvin 12.11.2009 23:09

Re: Poslyšte

To jsou jen čísla, snad víme všichni, o koho jde :-)

občanka 12.11.2009 11:13

Jančík + Bém = konec ODS v Praze

Je to vítězství Pyrhy, dříve Pyrhovo vítězství. 

MLOK 12.11.2009 14:26

Re: Jančík + Bém = konec ODS v Praze

Souhlas milá občanko.

Od starého mloka už strana "teflonových" MUDr. Olym-Pyj-Ády-Béma + JUDr. Jančíka hlas nedostane ani náhodou!!!

tich@dohoda 12.11.2009 10:10

asi není moc lidí, co by volili ODS. Vidím to ve volbách na solidní a plně zaslouženou prohru.

viz titulek, soudruh pistolnik Korensky/. Jestli to nebude tim, soudruhu Korensky, ze strana modrych bolseviku je tvorena a podporovana/volena "lidmi" vaseho typu , resp. napr. typy jako soudruh autor Haas . Za liberalne-konzervativnim naterem a deklarovanou protestantskou etikou/moralkou vzdy vyplave na povrch mysleni a "moralka" normalizacnich vexlaku. Tim neminim VEXLAKU , nybrz vexlaku, soudruhu Korensky, protoze VEXLAK, to bylo slusne "povolani" dokud se do nej hromadne nenavezli typkove jako vy, tedy modri bolsani. Vase predstava svobodneho trhu totiz je takova, ze se musi umele vyvolavat nedostatek. Protestantska etika/moralka byla zalozena na tvrde praci, skromnosti, odrikani, prostote. Staci mrknout na byvaleho guru modrych bolseviku, soudruha prezidenta , od pocatku jel ve stylu soudruha Luzkova a zahajil eru politickeho klientelismu v CR a kuryta za vypalne = vecere na Zofine, Livie ve sprav. kontrol. radach, synacek vybira vypalne od CEZ'u . Ja netvrdim, ze socani jsou lepsi ale s tim marasmem rozhodne zacali modri bolsani podporovani prave typky jako jste vy soudruhu Korensky. Cest :-)

Karel 12.11.2009 10:19

Re: asi není moc lidí, co by volili ODS. Vidím to ve volbách na solidní a plně zaslouženou prohru.

Není moc co dodat, jen asi toto! http://www.webvize.cz/play.php?vid=589

dvd 12.11.2009 16:19

Vzhledem k tomu,

že diskutujete o věcech o nichž evidentně víte h*vn* (ostatně jako obvykle) dovolil bych si upozornit, že "výpalné od ČEZu" dostala škola, kde je onen - dle Vás - synáček zaměstnancem.  Stejně tak je poněkud přidrzlost hodnotit někoho (P.K.) o kom víte opět jen výše zmíněný exkrement. Vzhledem k patologickým výlevům verbální agrese doporuči vhodnou medikaci, nejlépe na bázi benzodiazepinů,

BuBu 12.11.2009 10:05

Naprostý souhlas !!!

To, že místopředsedou pražské ODS se stal mafián Jančík - tak to je důkaz faktu, že to jde s ODS opravdu z kopce . . . . . a že nás čekají světlé zítřky pod laskavými křídly národně-frontovních bratrů a komunistů, sdružujících se pod názvem : KSČSSD !!!

Karel 12.11.2009 10:12

Re: Naprostý souhlas !!!

!! Ale pozor!!! Na pražském magistrátu táhnou ODS a ČSSD za jeden provaz! Lumpárny si kryjí navzájem, "já na bráchu, brácha na mě"! Je třeba jim za rok v komunálních volbách dát konečně papá!!!

Chris Kelvin 12.11.2009 11:30

Re: Naprostý souhlas !!!

Ano, oběma. A ne jen na Magistrátu, ale na většině pražských radnic. I tam, kde oficiálně vládne ODS, se neustále koná podle skryté koalice. Asi na ně ČSSD něco ví z doby, kdy ještě Parpubek byl s pražskou ODS jedna ruka.

lucinapes 12.11.2009 11:58

Re: Naprostý souhlas !!!

Naštěstí vetšina Pražanů volí menší zlo - raději ODS, než ČSSD, a neskáče (moc) na lep různým novým stranám se starými ksichty, které by zvolení ČSSD umožnily.

Chris Kelvin 12.11.2009 12:02

Re: Naprostý souhlas !!!

Jestli si myslíte, že Jančík je menší zlo, tak...... ale to nic, to nemá smysl :-)

lucinapes 12.11.2009 12:11

Re: Naprostý souhlas !!!

Kdyby zvítězila ČSSD, byli by Jančíci a Kočkové po celé Praze, nejen na Smíchově.

jirkammm 12.11.2009 13:24

Re: Naprostý souhlas !!!

možná budou časem i na Pankráci

Peter 12.11.2009 9:54

Kdo jinému jámu kopá...

Blažek dojel na stejný trik, jaký použil před lety na sněmu ODS v hotelu Belvedere Praze 7, kam si přivedl početnou skupinu podivných individuí, kteří těsně před zahájením na místě vstupovali do místní organizace ODS, aby tak získali příznivci  Blažka převahu a pomohli mu zmocnit se vlády Oblastní organizace ODS Prahy 7. Blažek následně prostřednictvím jím nastrčeného starosty - číšníka Marka Ječménka, který má několik exekucí ve firmách, včetně té, kde měl společníky z Ruska, (viz. www.justice.cz zadejte jméno Marek Ječmének) nyní ovládá radnici Prahy 7. Lepšího reprezentanta si Blažek nedokázal vybrat :-D

ook 12.11.2009 9:51

jancik for primator

snad to vyjde.

jirkammm 12.11.2009 13:15

Re: jancik for primator

jancik for mayor nebo jancik for chief magistrate

ne všechna označení funkcí mají v angličtině stejný význam jako v češtině, jenom snad prez(s)ident

milanS 12.11.2009 9:40

Proč média "favorizovala" Rudolfa Blažka ??

Tak proč tolik zájmu medií o volby v pražské ODS ?? A proč ta skandalizace Béma a Jančíka ? Že by např. Česká televize chtěla, aby ODS posílila ? Naopak, cílem této "investigativní žurnalistiky" je dále poškodit obraz ODS v očích veřejnosti. Navíc ODS má před kongresem, který se možná změní na volební. Proto je potřeba diskreditovat případné protikandidáty. Levici vyhovuje slabá ODS reprezentovaná Topolánkem a jeho neschopností "bouchnout do stolu" jeho politická "neobratnost". A mediální vystupování např. pana Blažka je také nevýrazné, bez jakékoliv "šťávy" o charizma ani nemluvě, takže do tohoto "konceptu" zcela zapadá.

ok 12.11.2009 9:52

Re: Proč média "favorizovala" Rudolfa Blažka ??

Vy jste si nevšiml, že Jančík je kriminálník, a Bém kriminálníkům nahrává? Tady nejde o barvu, ale o boj s kriminálníky (a s bolševiky) ve všech politických stranách.

milanS 12.11.2009 9:55

Re: Proč média "favorizovala" Rudolfa Blažka ??

Můžete to nějak upřesnit ??

Chris Kelvin 12.11.2009 11:28

Re: Proč média "favorizovala" Rudolfa Blažka ??

Jestli tohle potřebujete upřesnit, tak bych si dovolil s úspěchem pochybovat o Vašem intelektu 8-o

lucinapes 12.11.2009 12:00

Re: Proč média "favorizovala" Rudolfa Blažka ??

nojo, dyť to povídám - jak by Jyrkovi z oka vypad.

FrantišekN. 12.11.2009 9:37

Vždyť je to jedno, koho si zvolí pražská ODS

Mezi šibaly jako jsou Bém, Blažek, Klega, Hrdlička, Richter, Langmajer, Burgermeister, Jančík a spol. těžko najdete slušného člověka...(Y)

PROKOP BUBEN 12.11.2009 9:23

ZDÁ SE -

Že autor konečně musel pochopit, že se džbánem pro stříbrné se nedá chodit věčně....

Stanislav Ševeček 12.11.2009 8:39

na Síti

Frakční boj v té ODSM, nic jiného ... už nezajímavé v době jejích chátrání a zmaru ... jde jen o to, kdo urve "zdroje"

Zebra 12.11.2009 8:29

Vzpomněl jsem si Haasi,

jak jste tu po rezignaci posledního slušného člověka v pražské ODS, primátora Kasla, publikoval mimořádně nechutný článek obviňující ho z toho, že je jednak neloajální (k pražským modroušům), jednak hajzlík, který nic proti jejich levárnám nepodnikl a jednak pokrytec a svatoušek, když se od nich distancuje. Takže se nestačím divit, na co si teď stěžujete, Bém i Jančík by měli být hoši dle vašeho gusta – věrní sami sobě a splachovací až do morku kostí.

No a samozřejmě si nešlo rovněž nevzpomenout na notorický známou ilustraci významu slova chucpe vrahem svých rodičů, který žádá o shovívavost neb je úplný sirotek.