18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Bém proti Langrovi

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete 6.10.2008 20:26

Bém je z radnice Paroubkův spolupracovník.

Ti dva jsou schopni se domluvit a udělat takovou malou obdobu opoziční smlouvy. A zas pěkně a spokojeně pofrčí partnerství politiky a podnikatelů.

xxx Kubeš 6.10.2008 20:59

Re: Bém je z radnice Paroubkův spolupracovník.

Také si myslím.

mik 6.10.2008 23:46

Re: Bém je z radnice Paroubkův spolupracovník.

a KGB

Frank 6.10.2008 18:16

A teď napište o tom, jak jste se dostal do další rady a kdo vás tam protlačil.

Ptakopysk už to má spočítané a můžete kopat kolem sebe, jak chcete. Taky cítíte neodvratný konec? Jak se proboha budete živit?

radar 6.10.2008 19:28

Re: A teď napište o tom, jak jste se dostal do další rady a kdo vás tam protlačil.

R^R^R^;-D

proomirul 6.10.2008 16:42

P.Langr

Zajímavá úvaha,ale krátkozraká,Langr už není na pořadu dne,jeho hvězda už dávno uhasla.Je to jenom žvanil a stát na druhém postu ODS by stranu jenom poškodilo.Myslím,že již dost lidí v tom spolku pochopilo, co je potřeba.

mik 6.10.2008 23:47

Re: P.Langr

Asi nepochopilo. Jinak by takove ku.vy jako Bem a Klaus uz davno vykopali na hnojiste.

jm 6.10.2008 12:22

MILÝ MODROPERNATÍ PAPOUŠKOVÉ - PANE ŠTĚPÁNKU, SVOJI KE SVÝM

MILÝ MODROPERNATÍ PAPOUŠKOVÉ - PANE ŠTĚPÁNKU, SVOJI KE SVÝM. Váš hněv si vůbec nezasloužilo Bémovo připitomělé argumentování o respektu "ústavnosti a demokratičnosti" v případě gangsterské volby zastupitelů a starosty, když i brabci na střechách Prahy 5 vědějí, že nebýt nominačního schválení kabdidátky pro P5 Věrchuškou ODS a nebýt volby zastupitelů vyvolených za ODS nejlepšího z nich za starostu - to je opravdovou ostudou ODS a zadělávající a další volební krach...Bémíčci, Stěpánci a modropernatí papouškové s nimi. 

mik 6.10.2008 23:48

Re: MILÝ MODROPERNATÍ PAPOUŠKOVÉ - PANE ŠTĚPÁNKU, SVOJI KE SVÝM

ty jsi ale vuuuuuuu

gerontusinza 6.10.2008 12:03

Pane Štěpánku.....

v hradném tažení...? On vám to sdělil pan president či jeho sekretariát..... ? Víte nemám nic proti pitomostem, ale musí být aspoň vtipná..... nesmí z nich ta blbost sálat.... ap romiňte, z vašeho článku přímo exploduje.........    A to patřím mezi ty co pana Langra s  panem Topolánkem ani náhodou..... proto nechápu to šíleně selektivní vidění ve vašeho pohledu....:-/

CME 6.10.2008 12:12

Re: Pane Štěpánku.....

No, nic proti ničemu, ale to byla citace pana Doležala...

jirka.s. 6.10.2008 17:29

Re: Re: Pane Štěpánku.....

To nic, CME (lepší byl CML;-D), gerontosaurus už musí číst strašně rychle, on už, zaplať pánbůh, toho vyměřeného času zde v tomto slzavém údolí moc nemá ! A tak se mu občas stane, že mu v té rychlosti uniká smysl čteného! ;-D;-D;-D

111 6.10.2008 11:22

ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

a hulvátství vypovídají o této partičce svazáčků až dost. Jsou nevolitelní....

heinz 6.10.2008 11:53

Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

Pan Štěpánek si to nemyslí ;-D;-D;-D

Bohužel se ale schyluje k další vládě bolševika Rv

gerontusinza 6.10.2008 12:08

Co se divíte, když vlastním konáním a volbou k ní směřujete.....Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

Pokud by ODS se chovala jako skutečná občanská a navíc demokratická strana a nikoli stejně jako prolhaní komunisti v 50 letech a navíc zcela diletantsky vůči národu, byla by bez problému. Pokud ale šoupne zloděje, lháře a hochštaplery do svého čela nemá šanci se tohoto balastu zbavit.... ale ani mě vás není líto, kdo chce kam.....;-D

proomirul 6.10.2008 16:51

Re: Co se divíte, když vlastním konáním a volbou k ní směřujete.....Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

GERONTUSINZA,ještě,že nezvolili vás do čela,co vy asi víte o prolhaných komunistech.Asi jste je viděl jen z rychlíku.Jestli dělají odesáci něco blbě,tak se usmaží ve vlastní šťávě a nebude to závislé na podobných hlupácích,kteří srovnávají dobu bolševického temna s vládou dnešní koalice.

3směsi 6.10.2008 14:14

Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

Pane 111, jsou nevolitelní pro Vás. Pro mě jsou zase nevolitelní členové  KSČ : Kavan, Škromach, Tvrdík,E.Zeman, Schling, Kraus, Václavek, Strnad, M.Svoboda, Šplíchal, Vlček, Ibl, Smýkal,  Melčák, Mládek, Palas, Emmerová, Sýkora, Tomíček, Šedivá, Laštůvka, Kubinyi, Kopecký, Michalík,Němec, Skopal,...atd, poznáváte je, ty sociální demokraty? Ti Vám vyhovují, prostě každý preferuje něco jiného.Přeji Vám stálé zdraví.

heinz 6.10.2008 15:23

Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

Asi byste měl lépe trénovat mozek, aby vám došlo, že současná vláda nedělá nic jiného, než že vrací k moci vámi vyjmenovaná individua. Počkejte si na volby a uvidíte sám. Přebarvením na modro z hajzla dobráka neuděláte. Pan Langer či Štěpánek se od vámi vyjmenovyných lidí liší pouze barvou. Až vám tohle dojde, pak snad konečně začnete něco dělat pro záchranu pravice, která nespočívá v její slepé obhajobě, ale ve vyhazovu všech zmetků a parazitů.

StandaT 6.10.2008 16:41

Re: Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

Asi byste měl skončit s trénováním vlastní hlavy a vrátit se k selskému rozumu. Tyto postavy do hry vrací, ti kdo jim dávají hlasy - voliči SocDem.

jirka.s. 6.10.2008 17:32

Re: Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

A kdo si myslíte, že tam pak zbyde? ;-(

Jiřík 6.10.2008 21:50

Re: Re: ODS a jejich Íčka, Téčka, Topoldalíkovská svinstva, korupce, klinetelismus, arogance

A proč raděj volíš zločince než slušné lidi(mimo Melčáka ,Pohanku-Dalíkovi spojence)?

tulipán 6.10.2008 9:48

Morální zrůda obhajuje neobhajitelné

O Langerově inteligenci a morálních kvalitách jsem si nikdy nedělal iluze. Ale teď, když se do jeho obhajoby pustil Petr Štěpánek, jsem si přímo jist, že z Langera kouká špína všemi směry. Ostatně, prvním takovým náznakem bylo už to, že Langer natlačil Štěpánkovi křeslo v Radě ČTÚ, kde za peníze daňových poplatníků nedělá nic jiného, než čte noviny, čumí na TV a píše tyhle fantasmagorie. Kdepak, Štěpánka, Langera ani Topolánka škoda nebude. Škoda je těch, kteří jsou morálně kvalitnější, ale přes tuhle hradbu blbů a vychcánků se do politiky nedostanou. A tak tu zas budeme mít ohavnou KSČSSD. Pane Štěpánku, kolik se tu najde pitomců, kteří ještě baští vaše blitky? Dva? Tři? A to se vám to kvůli tomu vyplatí?

JH 6.10.2008 11:32

Tak se mi zdá, že tajtrdlíka Štěpánka z té poslední rady vyhodili,

nebo ho málo vytěžujou nebo ho málo platí, protože zase začal přispívat do NP. Pánbůh s námi a Štěpánek-Doležal-Bobo-Varadinková pryč. Nebo do sekce Zábava :-)

heinz 6.10.2008 11:51

Re: Tak se mi zdá, že tajtrdlíka Štěpánka z té poslední rady vyhodili,

Ale pane, kdepak! On už stihl přesedlat do další Rady!!! Na návrh - a to je zvláště důležité - pana Langera!!! Konec Langera znamená konec Štěpánka a to je ten důvod, proč ten tajtrlík kolem sebe najednou začal tak kopat. Jako pijavice saje z veřejného rozpočtu, dělá prd a teď hrozí, že mu to skončí.

diviš 6.10.2008 15:28

Re: Morální zrůda obhajuje neobhajitelné

zapoměl jste na prioritu ia rozdava odměny pro janečka  sebea jine milicionaře a svazaky  to se jim to chrochta v žitě jak s oblibou řika  halina(Y)>-(Y)

Jenda 6.10.2008 20:26

Re: Morální zrůda obhajuje neobhajitelné

Je pekne kdyz se nekomu po spatreni jmena autora rude zatmi pred ocima.

hank bukowsky 6.10.2008 9:18

Vycházejme z premisy, že Doležalovy žvásty jsou jen žvásty

pak z článku založeném na virtualitě jiného článku zbyde to naše známe: propaganda - boj za MYRKA

jan 6.10.2008 9:30

Re: Vycházejme z premisy, že Doležalovy žvásty jsou jen žvásty

až na to že bém dělá vše proto aby mirkovi prohrál volby - to máte, dláta, hřebíky, korupce, radní  Richter, blob, masaryčka, jížní trasa, tlustý, teďka ty cyklostezky, burgermeistr, Klaus, ale taky taxikáři, mrakodrapy, rusové v centru, tunely, Blanka, zavřená stanice metra, klientelismus, korupce - a to všechno před volbama, kterých se Praha neúčastní to se pak dělaj ramena a mluví se státotvorně - dobře že ho Topolánek odhalil pro veřejnost (chystaná oposmlouva II) škoda že tak pozdě volby v praze byli před dvěma rokama - jenže topol má trochu charakter a nehází Bémovi klacky pod nohy

Gonzales 6.10.2008 11:37

Re: Vycházejme z premisy, že Doležalovy žvásty jsou jen žvásty

Vycházejme z premisy, že píšete komentář pod něco úplně jiného. Mám dojem, že bojujete sám se sebou ;-D

m. 6.10.2008 9:13

S tímto příspěvkem

lze jen souhlasit. Můžeme doufat, že po tomto spáleništi vznine nějaká rozumná pravice a neujmou se kormidla pravice fašisté pod. Myslím si, že se toto nemůže líbit ani ČSSD a jiným konkurenčním stranám.