29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek pražák 28.10.2008 22:28

Re: Ne -Souhlas - zkuste trochu myslet a odrazit se od oposmlouvy. Na té mají oba lví podíl a netvtďte, že ne.

Pája 45 28.10.2008 16:43

Re: YORIK

No Klaus né, "yoriku", ale 1. místopředseda strany měl být plně zapojen (a byl, teď to jen popírá) do volební kampaně o 27 senátorů. ale i do kampaně voleb krajských. Vedení strany není jen předseda, jsou to všichni místopředsedové (Yeti je 1. místopředseda), ale i celé grémium. Bém a Bendl jsou první  na "odstřel" z vedení strany, Topolánka (a to ho nemusím a nevolím ODS) považuji stále za lepšího než uvedené duo "BéBé". V závěru, na tvoji otázku, cituji: "Proboha, jak tomu měli zabránit?" - plněním svých funkčních poviností ve straně!

vasekpav 2.11.2008 18:36

Re: Bém a Klaus přispěli k destrukci moci ODS v regionech?

Ti dva kladeči věnců , klaus a Bem mají tu drzost kritizovat Udřenýho Topolánka z neuspěchu ,at už voleb nebo vládnutí , já ODS nemusím , ale tihle dva šmejdi mu nesahají ani po jeho pověstný koule !!!>-

Ivan Nový 28.10.2008 8:11

Řešení je jednoduché,

jít do základního politického střetu, je třeba vší silou usilovat o nepřijetí Lisabonské smlouvy.

Tx 28.10.2008 7:16

Proč ODS projela volby:

Jeden z důvodů napsal p. Haas: neexistuje ODS, je jen 15 (či více) malých odéésiček, jejichž představitelé už moc nesledují politický program, ale své ekonomické zájmy, mnohdy stejné, jako představitelé ČSSD. Zadruhé se centrum moc nestaralo o kraje, vybíjelo se v ne duelu, ale "trielu" Topolánek - Bém - Tlustý a boj proti ČSSD byl na zcela vedlejší koleji. Navíc ani hejtmani nestáli o podporu rozhádaného centra, aby nepopulární důsledky "reformy", jakkoliv nedostatečné, nepadly na ně, místo aby se za ně postavili a vysvětlovali je (už dávno před zavedením). Všichni naprosto podcenili volební kampaň.

Na druhé straně ČSSD představili Paroubek s Rathem jako jednotnou stranu, vizí sice moc neukázali, ale jezdili OSOBNĚ truckem po vlasti, rozdávali pivo a objasňovali lidu, jak je ODS protilidová, 30 Kč je ožebračí, to ONI!!! atd. Jestliže na takovou akci není prakticky žádná reakce, nelze se výsledku divit. A pokud se ODS nevzchopí, nevyháže všechny 3 a s nimi pár "zasloužilých" členů strany, dopadnou parlamentní volby ještě hůř. Každá strana potřebuje v čele charismatického člověka, což ani jeden z nich není. Byl to Klaus, byl to Zeman, je to do jisté míry Paroubek i když (i s Rathem) využívající zejména populismus - říká, co vše pro lid učiníme (to ale není vize rozvoje, jen sociální sliby), leč že na to nemáme a bude to na dluh to už ne. Státní dluh, do nejhorší, co nám vláda ČSSD zanechala, kdy platíme jen za úroky cca 40-50 mld. ročně (co by se za to dalo udělat!), lidi moc nezajímá. Rozhodně méně než výplatní páska.

A v této situaci, kdy se podniky potácejí kvůli silné koruně na pokraji krachu a vůbec je pokles ekonomiky, žádají pitomci z odborů zvýšení mezd o 8-12%. To může mít jen 2 následky: krach podniku a totální nezaměstnanost, nebo propuštění části zaměstnanců, aby se podnik vůbec udržel. Opravdu prolidové!!

M. Zima 28.10.2008 8:02

ODS projela volby

také tím, jak pro ni kopali matadoři Neff, Doležal, Haas, ...  Chyběla kvalita, jak ve vládě samé, tak v PR a situace se Bohu žel nezměnila.

Gaston 28.10.2008 18:26

Re: ODS projela volby

Novináři tady proboha nejsou od toho, aby za politiky "kopali".

Hradečák 28.10.2008 14:24

Re: Proč ODS projela volby:

Těch odeesíček je asi ještě mnohem více. Například náš hejtman si to asi zčásti odskákal i za nepopulární ODS, která kraluje na magistrátu města HK . Těch kroků, které hradecká radnice podnikla a které se občanům nelíbí je celá řada a určitě měly vliv na výsledek voleb (např. podmínky parkování ve městě.......).  Lidé moc nerozlišují, jaké jsou čí pravomoci a tentokrát to za radnici schytal hejtman.  Nevím, jak je to ve vedení jiných měst, ale když už bude ODS pátrat, co se jí nepovedlo, ať se podívá i na městské radnice.

Nechápu, jak je možné nazývat změnou výměnu 1. místopředsedy za předsedu. To snad 1. místopředseda nemá na dění ve straně žádný vliv ????  Pokud ne, tak byl špatným místopředsedou a bude špatným předsedou, pokud ano, tak za dnešní výsledek odpovídá téměř tolik jalo předseda strany.

Olda 29.10.2008 11:47

Re: Proč ODS projela volby:

Jistě máte pravdu. Těch příkladů z komunální polityky jsou spouty. A zejména z Prahy: taxikáři, olympiáda, knihovna, rozdělování financí na kulturu, starosta na Praze 5, pan Jančík atd. Je s podivem, že to z vedení ODS ještě nikoho nenapadlo.8-o Ne, že by se socani nedopouštěli stejných prasáren.

Pája 45 28.10.2008 16:54

Re: " T X "

Už jsem si říkal, "tx" - další odpadlík z modrého tábora. Radoval jsem se předčasně po větě, cituju: "Státní dluh, je to nejhorší, co nám vláda ČSSD zanechala". Dluhy nasekané papá zakladatelem v bankovnictví, projedené miliardy z důchodového fondu a použití peněz z privatizace na "vyrovnaný rozpočet" atd. To vše musela levice (Zeman) napravit - privatizovat bankovnictví. Přitom vyplavali "kostlivci" ODS na povrch, to nevíš, "tx"? Nebo jsi o tom jen skromně pomlčel?

jirka.s. 28.10.2008 17:18

Re: " T X "

Ááááá! Soudruh bezpečnostní referent z lihového domu zase zakvákal!

Graf vývoje státního dluhu od roku 1993

Česko má schodkové státní rozpočty od roku 1999

Niky 28.10.2008 4:30

Další ubožák,tentokrát Mlejnek!

Opoziční smlouva byla uzavřena ze dvou důvodů,za prvé,aby vládl ten,který volby vyhrál a za druhé,aby se k moci nedostali levicový pravdoláskaři,kterým v současné době umožnuje Topolánek realizovat svůj program:Lisabonská smlouva,nezávislost Kosova,faktické zvyšování daní,ekologické daně,zablokování výstavby jaderných elektráren,klimatický balíček,když k tomu přidáte fakt,že v otázce klimatického balíčku Topolánek neuvěřitelným způsobem podrazil Polsko,Madarsko,Slovensko a pobaltské státy,tak za těchto okolností mohou Topolánka podporovat,jenom totální idioti,nebo vlastizrádný zločinci!

promirul 28.10.2008 10:08

Re: Další ubožák,tentokrát Mlejnek!

NIKY,vy jste semlel hrušky s jablky,švestkami a bramborami.Máte v tom galimatyáš,srovnejte si to prosím v hlavě.

karel-smichov 28.10.2008 11:09

Re: Další ubožák,tentokrát Mlejnek!

Niky : Opo smlouva  byla hlavně dohoda  Zeman + Klaus  aby  ODS nepřišla o své funkce

tam je začátek dnešních  problémů ,copak  kamarádi s  prognostňáku   se potopí? Pak

to pokračovalo při presidenské volbě ! Nyní se z Hradu ozývá ,že by  p. Zeman  byl jistě

dobrý president ! Dohoda se musí  dodržet !>-

vasekpav 2.11.2008 18:51

Re: Další ubožák,tentokrát Mlejnek!

Ubožák Klaus, nedokázal spolknout spolupráci s Unií svobody , !pravice mela v parlamentu 102 hlasů , žádný důvod pro opoziční smlouvu , pro pravicového politika neexistoval !PRO OPRAVDOVÉHO PRAVICOVÉHO POLITIKA !!!

Gaston 28.10.2008 18:31

Re: Další ubožák,tentokrát Mlejnek!

Ach joRv  To "mohou podporovat (voli) jen totální idioti" jsem teď nedávno od někoho slyšel. Od koho to jen bylo?

Brabec 28.10.2008 2:00

Mnoho řečí _řešení je jen jedno!

Vláda musí padnout - je to vláda Bursíků a Čunků - nikoliv program ODS. Křupan má hypotéku , alimenty, konkubínu - tomu jde o tohle, nikoliv o lidi, voliče, tuto zem.

promirul 28.10.2008 10:10

Re: Mnoho řečí _řešení je jen jedno!

Pane BRABEC ve svém jménu máte omylem RA,mělo tam být L.

www racek 28.10.2008 1:55

no, s tou vizí

to asi vidím stejně, program ods musí oslovit nejen tu pravici, ale i střed , o který se poperou se socany a lidovci (které každý vtáhne do koalice, což si náramně užívaj) ... ale víte, jako v krasobruslení ... umělecký dojem slabý a provedení hanebné.

pokud ods se vrátí ke kořenům, tak ted ysbohem navěky. charisma klause který vždy dovedl získat hysterické fanynky je už pryč a většina lidí prostě pochopila, co ods dovede. tedy, skoro nic. vlastně ... všechno...

jinak celkem výstižné. dnešní klausovina je smrt ods a bém se klause bojí jak čert kříže. dopadne jako standa gross. a on to ví ...

nownow 28.10.2008 1:35

Uz jsem se zeptal i na jinem miste, zeptam se ale i Vas, pane doktore, vzdyt Vy jste prece uz pred tydnem napsal, ze Topolanek lezi K.O. v ringu :

proc by mel byt Topolanek odepisovan a prohlasovan za "politickou mrtvolu", po prvnich prohranych (KRAJSKYCH !) volbach ? On Klaus nikdy neprohral zadne volby ? A kolikery volby prohral Paroubek, nez mu americka agentura vyhrala ty posledni ? Nechapu nejak, proc tohle delate prave Vy. Neprepokladam totiz, ze byste se zrovna Vy  tesil na Bema v cele ODS, tomu verit nemuzu ... Vzdyt ten krivak by bez prezidenta v zadech nevystrcil ani nos ! Nemeli byste vy, kvalifikovani autori, spise Topolankovi pomoct ?

P.S.: Jiste jste zareagoval Bemovy pondelni neskutecne, otrepane fraze ... TOHLE se chce stat predsedou ODS ? Tomu se uz nemuzu ani smat ...;-(

Frank 28.10.2008 8:03

Re: Uz jsem se zeptal i na jinem miste, zeptam se ale i Vas, pane doktore, vzdyt Vy jste prece uz pred tydnem napsal, ze Topolanek lezi K.O. v ringu :

Komu není rady, tomu není pomoci. Všichni novináři lezli Topolánkovi do p........ místo toho, aby jej občas usměrňovali. Mně by spíše zajímalo, kdo z ODS křivák není?

promirul 28.10.2008 10:16

Re: Uz jsem se zeptal i na jinem miste, zeptam se ale i Vas, pane doktore, vzdyt Vy jste prece uz pred tydnem napsal, ze Topolanek lezi K.O. v ringu :

Pan FRANK ,vy jediný nejste  křivák,a jestli všichni novináři lezli Topolánkovi do p....tak komu tam lezete vy?

mira 28.10.2008 16:21

Re: Uz jsem se zeptal i na jinem miste, zeptam se ale i Vas, pane doktore, vzdyt Vy jste prece uz pred tydnem napsal, ze Topolanek lezi K.O. v ringu :

Nevím, kvalifikovaní autoři by měli pomáhat spíš veřejnosti, než Topolovi a dalším. Ale Váš názor na Béma trochu sdílím. Je to bída...

EM 28.10.2008 0:44

Ad: "Bém a Klaus... v zájmu zničení Mirka Topolánka notně přispěli k destrukci mocenské pozice ODS v krajích"

A jak to, proboha, udělali ?

Samozřejmě, "někdo má rád holky, jinej vdolky". Ale svádět na Klause s Bémem, že prohráli všem dvanácti hejtmanům jejich pašalíky, to je už opravdu nějaká dialektika. Nebo paranoia ?

nownow 28.10.2008 1:20

Tady jste na Psu, ne v Klausove fanclubu - jeho posledni proflaknute baste - na Virtually, EM !

;-D

hamar 28.10.2008 3:23

Když byly tak vynikající, ti hejtmani, tak proč to projeli?

Proč to svádět na Topolánka? Jsou jak malí Jardové ... já nic, já muzikant... to Mirek ...