7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Bankrotáři

Chvíli to včera ve Sněmovně vypadalo, že proběhne zevrubná debata o korupčních skandálech vlád pravicových i levicových. Opozice chtěla mluvit o předražených letounech, podivuhodných smlouvách VZP, nedotažené kauze ProMoPro či podnikání exministra Řebíčka. Protistrana si nic nenechala líbit a ústy premiéra Nečase připomněla případy, jež se urodily v dobách sociálně demokratických kabinetů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mrázek 23.9.2011 12:38

Kdyby se rating řídil podle článků Jelena...

Tak jsme zakopaní pod Černobylem....už aby byl jelen v důchodu, bude mít povoleno přecházet na červenou, od roku 2013 to bude mít povinné...

F. Doušek 23.9.2011 13:06

Re: Kdyby se rating řídil podle článků Jelena...

Jeho by klidně mohla ta fialová kravka z reklamy popostrčit dřív.

F. Pavlis 23.9.2011 9:42

Non

verba, sed acta labuntur.. říkávali latiníci, tuším.  Ale činy našich politiků končí u budování vlastní existence za hodně peněz nevydělaných, ale získaných netrestně....... a netrestatelně. Jsou to přece jen ZÁKONODÁRCI,

Ž. Halabudová 23.9.2011 8:48

Paroháči přestaň.

Paroháč se rozvášnil a začal mluvit o něčem, co nikdy neměl. O morálce.Na rohu ulice

vrah o morálce káže.Ten Kryl, věděl o čem to je!

K. Janyška 23.9.2011 7:01

Jelínek, Vy nevíte, že k řešení těchto věcí jsou příslušné orgány v trestním řízení a ne hloupí levicoví politici ? Dtp.

P. Zeman 23.9.2011 8:43

Re: Jelínek, Vy nevíte, že k řešení těchto věcí jsou příslušné orgány v trestním řízení a ne hloupí levicoví politici ? Dtp.

Tak, tak. Každý má hubu plnou zlodějů a kdoví čeho ještě, ale trestní oznámení nepodá... Prostě taneček pro voliče, kterým to nedochází. Taky DTP (Desktop publishing ;-))