1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Sedláček 2.8.2011 19:50

Když říkačky, tak říkačky

Jelínek - pořád stejnej neřád

V. Běhal 2.8.2011 10:50

My držíme celou justici

Výrok paní Kočí dokazuje všechno. ODS drží v rukách justici a Pospíšil je slouha, který skáče podle zadání. O tom jak funguje naše justice ukazuje případ Jiřího Čumka, kde na základě pochybného obvinění, podvodně vypracovaného posudku, vyžádaného přerovskou policií, na cenu podílu města Vsetína v společnosti Vsetínské byty s.r.o., ve spolupráci s nezákonnými postupy severomoravské policie, byl vláčen v zkorumpovaných a zlotřilých mediích  nevinný člověk. Vesecká, podle práva, stíhání zastavila a byla odvolána. Když toto se může dít před zraky celého národa s místopředsedou vlády a senátorem, tak je jasné, kromě pitomců jako je Jeslínek nebo Jemelík, že nežijeme v právním státě. Není pak divu, že lidé volí raději komunisty než ODS.

I. Schlägel 2.8.2011 7:51

Už se těším, pane Jelínku,

jak za nadcházející vlády socdem a komunistů poskočí kvalita naší justice očištěné od kmotrů, spřátelených politiků a podobné havěti. To bude průvan, panečku. Už se těším na Vaše objektivní komentáře. Čest

Z. Bureš 2.8.2011 7:29

Tak Bambula, říkáte . . . . . .

. . . . . tak se zkuste podívat na nejvyšší trůn v Liháči - tam sedí největší Bambula, který v době největšího ekonomického růstu země . . . . prošustroval, co se dalo . . . . a teď kydá . . . a kydá ty své, ze školy naučené, nesmysly . . . . . zatímco jeho bratři soukmenovci na něho v Praze kují pikle . . . . .  !!!!

Tam soudruhu politruku hledejte Bambuly - v Liháči . . . je jich tam přehršle . . . . . .   

F. Doušek 2.8.2011 0:53

Jelínku, a kdy se stejně "zvostra" napřete do jiného bambuly?

Myslím toho, co sedi na vedoucí židli v Liháči a kterého už začínají kritizovat i jeho nejbližší spolupracovníci s Dienstbierem v čele? Nebo je to pro vás tabu?

Pak zkuste něco smysluplného vyplodit k tomuto tématu:

http://praha.idnes.cz/cssd-v-praze-11-zmita-mocensky-boj-dve-kridla-se-osocuji-z-lumparen-py6-/praha-zpravy.aspx?c=A110729_165352_domaci_jj

Někteří zde tomu říkají "vyváženost".