1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 6.2.2006 14:08

Re: Re: Jestli ono to nebylo takhle -

za nákupy, on zodpovídal za nákupy a za výběr dodavatele ... to snad víš, ne?
AAA 6.2.2006 14:06

Re: Re: ...akce řízené "pravdou a láskou"..

To je jasné, že za všechno může Havel. Zkrátka všechny temné nitky vedou na Ořechovku do Dělostřelecké ulice.
AAA 6.2.2006 14:04

Re: Nevěř

A kdy Ministerstvo obrany vedle padáků určilo budoucím výrobcem vojenských terenních vozidel firmu, která nikdy žádné auto nevyrobila? Nebylo to v době, kdy tam byl náměstkem pan Kalousek?  Není to podobnost čistě náhodná? V tu dobu se vůbec děly věci, ministr zdravotnictví Stráský zase zadal leteckou záchrannou službu firmě, která nikdy žádné letadlo (helikoptéru) neměla a leteckou činnost neprovozovala.
Otakar 6.2.2006 13:54

V důsledku je to útok na ODS.

Co jiného lze od pravdoláskových pohrobků očekávat? Oslabení KDÚ-ČSL ve volbách, rovná se oslabení ODS. Havlovi přeci nevadí vláda KSČSSD, tomu vadí když do vlády přijde ODS. Jestli je něco pravda, nebo ne je úplně vedlejší. Havel si je vědom toho, že levice bude asi ve volbách nejsilnější, tj. nejméně 101 mandátů pro KSČSSD. TO potřebuje i když bude třeba menšinová vláda ČSSD s podporou KSČM, protože pak bude tlačit na Paroubka , aby do vlády vzal nějaké jeho lidi. V nejbližší době můžeme čekat i doporučení koho volit a za kým pavdaláska stojí. Lze očekávat doporučení na volbu Hybášková a spol., Zieleniec a spol., ED, Zelených ekoteroristů, těžko může doporučovat jeho profláknuté věrné US-DEU, ODA, cesty změn, atp., protože co kdyby se přece náhodou dostali nad 5 %, pak šup do vlády. Stejně si ale myslím, že marné je volání, adié.
MF 6.2.2006 13:42

Re: Jestli ono to nebylo takhle -

Ekonomičtí náměstkové zodpovídají za technické parametry? To je pro mně novinka. Potom tedy jiní náměstkové jsou zbyteční.
Míra R 6.2.2006 13:32

Co ochrana loga ?

Myslím si, že vytištěním bilboardů s cizím logem a bez souhlasu vlastníka jde o trestný čin. Nebo se mýlím?
Rad 6.2.2006 13:12

Re: Re: Re: Co jsou Balbínovci? http://www.odborar.webzdarma.cz/

Tito lepší nebudou, kdo by mohl být lepší? Asi tím tady mnohé naštvu, ale napadá mě jedině Železný a to by byla asi sázka do loterie, myslím však, že se značnou pravděpodobností výhry... mno horší to snad už být opravdu nemůže.
Borek 6.2.2006 13:07

O Kalouskovi si počtěte na:

http://www.zvedavec.org/pohledy_1122.htm Něco o tom vím. Sám jsem se jednání se zkorumpovaným Kalouskem účastnil.
Franta 6.2.2006 13:05

podlost

Při pohledu do očí tohoto jedince cítím,že podlost je základním stavebním kamenem jeho politiky.Balbínovci na to neotřele upozornili.Mají v demokracii na to právo?Snad ano,pokud je zde alespoň částečná její podoba.
M. Zima 6.2.2006 12:58

Re: Re: Jistě, nevyznám se v novodobých českých nomenklaturních kruzích,

a jestliže měl tehdy Kalousek nad sebou už jenom astrologa Baudyše, věštce Klause a potom už Boha, je možné, že to nezústalo bez následků. Ale není sám, Česko se hemží náměstky a pod., se Sobotkovým demenčním syndromem a s deformovanými představami o zodpovědnosti.
Zamyslete se nad tím, co asi ten Kalousek, jako člen úzkého vedení ministerstva dělal, když nikdy o ničem nevěděl, u ničeho nebyl a za nic nezodpovídal. 
De facto uplatňujete českou logiku: co jsou tři paras, totální neschopnost českého vedení zaplatilo zbytečně životem 6 Angličanů a také se o tom nemluví. Proč mluvit o Kalouskovi?
www racek 6.2.2006 12:58

Re: Jestli ono to nebylo takhle -

kalousek nikdy nic nepodepsal. on to jen schválil nebo nařídil, avšak ústně. nikdy mu policajti nic nedokázali ... ať se mu klidně spí v barácích a bytech, na které si na ministerstvu našetřil ...
www racek 6.2.2006 12:55

takhle

no ono je třeba říci ještě jedno ... ty padáky BYLY pro nebezpečnost vyřazeny z výzbroje armády, ale ještě asi rok se nakupovaly, neb tak zněla skvělá nevypověditelná smlouva s výrobcem, který vyhrál výběrové řízení, aniž někdy před tím padáky vyráběl!!!
bilboard je krutě pravdivý ... ostatně jsou na všechny strany. jen na komouše se zapomíná ... to víte, 17 let bez skandálu, to hovoří za vše.
sakra, právě jsem to řekl. komu bude vlastně prospěšná vzájemně se ostouzející kampaň?
 
www racek 6.2.2006 12:51

Re: Re: Re: raule,

no to nevadí že nejel, ti kdo chtějí si to myslí a to stačí.
RadekH 6.2.2006 12:37

Jestli ono to nebylo takhle -

Kalousek byl jako ekonomický naáměstek odpovědný a nakonec i podepsaný pod výsledky výběrového řízení, ve kterém ze všech nabídek byla vybrána nabídka nejdražší a to od jediné firmy mezi uchazeči, která nikdy před tím nevyrobila jediný padák.
Možná se mýlím, ono je dnes u nás téměř nemožné takové věci dohledat, ale pokud to tak bylo, tak je kalousek Buď:
a) Naprostý idiot
nebo
b) Zkorumpovaný ničema, který by měl sedět ve vězení.
loula 6.2.2006 12:33

Re: Re: raule,

Ano, máte ve všem pravdu až na to, že Paroubek v tom autě nejel. On letěl v letadle a ta auta jela na letiště.
Mablung 6.2.2006 12:00

Re: raule,

Paroubek věděl že jede silně nad limit a pochybuji, že proti tomu protestoval. Řidič vozidla určitě nešlápl na plyn jen kvůli tomu, že mu doma stydla večeře. Paroubek nese za tuto rychlou jízdu plnou politickou a morální (pokud by se někomu něco stalo) odpovědnost, takže v bilboardové zkratce lze napsat, že Paroubek jel 200 km/h.
dvd 6.2.2006 12:00

Re: p. Zimo, můžete mi věřit, nedělám si o Vaší inteligenci žádné iluze,

ale 2 zabití na oněch inkriminovaných padácích nesekočili - a zbývá jeden, o němž by dalo diskutovat, pokud byste tedy věděl něco o tom, zda zahynul krzevá padák či nikoliv.
spaldings 6.2.2006 11:48

A že to ta firma

neodmítla na bilboardy dát ? Nebo to je nějaká jiná ?
spaldings 6.2.2006 11:47

Re: Re: Co jsou Balbínovci? http://www.odborar.webzdarma.cz/

jasně, to si dobře pamatujeme - Havel-Lux-Ruml. A tak tedy asi bude lepší Paroubek-Filip, jo ? Ach jo.
spaldings 6.2.2006 11:46

Re: p. Wagner, můžete mi věřit, nedělám si o Vaší inteligenci žádné iluze,

nejdříve si ujasněte, o kom v jaké funkci mluvíta a pak konstruujte své pseudoteorie, kdo je za co zodpovědný. Ekonomický náměstek nepříklad za to, že nějaký khakimozek pošle nevycičeného vojáka na seskok. Jste jak radio Jerevan: Sice se nic takového nestalo, ale je za to zodpovědný Kalousek.
spaldings 6.2.2006 11:44

Re: Tak se nám

Příznačné ovšem je, že tahle banda rádobyvtipných nazdárků proti socanům žádný bilboard nestvořila. Velmi příznačné.
dvd 6.2.2006 11:35

Ladislave

svým způsobem měla ta reklamní kampaň pravdu. padl jsem z té "rychlosti" na pr.el až jsem si narazil kostrč (7:-))
M. Zima 6.2.2006 11:34

Re: Máte pravdu, on i dnes stojí v pozadí,

není ministr, ale vystupuje tak, vykládá, jak nás brání proti komunistům a přitom hraje typickou slizkou lidoveckou roli. Tím ho nechci na žádný pád dělat horšího, nežli tu ostatní sebranku napříč spektrem.
Rad 6.2.2006 11:33

Re: Co jsou Balbínovci? http://www.odborar.webzdarma.cz/

Chlapče, právě lidovci nás dostali do tohoto sociálního svrabu, kde se nevyplatí makat. Pamatuješ ještě, proč byly predčasné volby? možná by bylo legrační, kdyby vyhráli 51 procenty volby, nevěděli by koho podrazit hihi! tykám, páč je to v odborech standart...
loula 6.2.2006 11:25

Re: p. Wagner, můžete mi věřit, nedělám si o Vaší inteligenci žádné iluze,

jenom pro upřesnění, mám dojem, že Kalousek nebyl ministr, ale ekonomický náměstek ministra. To ovšem na slovech o odpovědnosti nic nemění.
M. Zima 6.2.2006 11:19

p. Wagner, můžete mi věřit, nedělám si o Vaší inteligenci žádné iluze,

je to nejspíše stejně zbytečné, ale přesto se pokusím Vám vysvětlit význam, ve Vašem NP teamu neznámých fenomenů zvaných logika a respektování faktů.  Tak tedy:
Kalousek tvrdí, že za kvalitu nakupované techniky nenesl jako ministr zodpovědnost. Je jedno, zda je Kalousek takový blbec, že si to skutečně myslí, nebo, zda lže, na každý pád opravňuje takový výrok každého myslícího člověka k  tvrzení, že Kalousek stál jako ministr za h....o. (Promiňte mi zvolenou akademickou formu výrazu).
Vy ale v Kalouskově obhajobě tvrdíte, že voják "nebyl na seskok řádně vycvičen ...".  Tím jste brilantně popsal stav chlévu zvaný ČA pod Kalouskem.  Za to také nebyl Kalousek zodpovědný? Za co byl tedy vlastně zodpovědný? 
Já vím, je to na Vás příliš složité a je toho moc najednou, ale možná, že by se měl pan Neff, až bude opět v úvodníku společensko-kriticky fantazírovat zamyslet nad vlastní zodpovědností ohledně kvality vlastního plátku 
Mirek Šejna 6.2.2006 11:17

raule,

já tyhle plakáty také nemusím. Ale pan Wagner je horlivý stoupenec ODS. Kaloskova KDU je budoucím spojencem ODS, takže Wagner je rozhořčen, že někdo neeticky bojuje proti jeho spojencům. Když ODS vyvěsila na Ostravsku plakáty o Paroubkovi, že tam jezdí 200km/h, což byla lež, byl Wagner sticha a plakáty mu připadaly vtipné. A také by mě zajímalo, zda Wagner odsoudil přiblblé bilboardy na dálnici od soukmenovce Langera, že za stav D1 může vláda (tj. ministr dopravy Šimonovský z KDU).
kulihrach 6.2.2006 10:59

Tak se nám

pan Wagner rozčiluje a určitě to myslí upřímně. Pokud Balbínovci uveřejní bilboard proti socanům, tak by se autor za břicho popadal jak je to vtipné. 
Ladislav N. 6.2.2006 10:41

Re: Má pravdu billboard na Ariel s pětihvězdičkovou technologií?

Hehe, a co Český telecom a jeho lživé reklamní kampaně? "Rychlý a neomezený Internet Expres... že se z něj posadíte na zadek..."? :-D
Ladislav N. 6.2.2006 10:38

Re: Balbínovci jsou osvěžením politiky.

Jsou NEBEZPEČÍM pro všechny! To by se mělo zakázat! Co kdyby "nastavili zrcadlo" i našim oblíbencům? :-O :-D