7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš to rozmázl

Cestou po Ústeckém kraji jsem si nemohl nevšimnout obřího billboardu s Andrejem Babišem. Říká na něm, že si zasloužíme lepší Česko bez Milana Chovance.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 3.8.2016 20:52

Zřídkakdy s autorem souhlasím,

Ale dnes ano. Babiš je správný člověk ve správný čas na správném místě. Za nějakou dobu to už tak být nemusí.

B. Hamáček 3.8.2016 21:25

Re: Zřídkakdy s autorem souhlasím,

Zasloužilý Štbák a nepoctivec . Všetci kradnú , len ja čerpam ! Tak jsem si to zařídil. ANO bude líp , jenom ovšem pro mně !!

M. Prokop 3.8.2016 21:41

Babiš je správný člověk ve správný čas na správném místě.

On už je na Mírově?

P. Selinger 3.8.2016 16:46

Nechci žít v ČSAR

v České socialistiké agrofertní republice.

V. Pavelka 3.8.2016 15:12

Takzvaná pravice a levice

jsou už léta zakopáni v lukrativních pozicích , jedině Babiš s tím může něco udělat , proto ho chtějí zničit .Jen zdanění Církevního majetku , by bylo potřeba , Necelý milion všech věřících má dostat majetek a peníze v hodnotě Stovek miliard , to Je NEHOrázné !! Navíc císař Josef II.sebral cirkvi majetek ! a část majetku církvi vrátil v Léno , to znamená do užívání,takže jim nic nebylo ukradeno ,ALE nám je ukradeno z našich daní dává se zadarmo Církvi, nejbohatšímu uskupení lidí kteří nepracují , jen jeptišky !

K. Novák 3.8.2016 17:04

Re: Takzvaná pravice a levice

Nevěřím, že císař Josef sebral církvi majetek. Rakousko bylo silně katolický stát a jeho veličenstvo v 18. stol. by si stěží mohlo dovolit sebrat církvi majetek. Papež se velmi snažil jeho rozhodnutí zvrátit a když se mu to nepodařilo, nedal ho do klatby. Ten majetek byl státní i před Josefovou akcí. Ve středověku šlechtici většinou nedávali církvi majetek, ale jen jí připsali jeho výnosy. Rozsudek nejvyššího soudu v kauze jakéhosi obskurního řádu a Královehradeckého kraje údajně říká, že církevní restituce jsou politická záležitost a že církve mohly legitimně očekávat pouze to, že politici jim něco dají. Jinými slovy že církve na žádný majetek nárok neměly a že se tedy nejedná o žádné restituce. Tzn. "církevní restituce" lze nazvat zlodějinou.

K. Janyška 3.8.2016 15:03

Babiš ?

Důkaz pokleslosti části českého národa... Dzp.

V. Čermák 3.8.2016 20:48

Re: Babiš ?

Ani bych neřekl. Vypadá to, že na rozdél od Nečase s Kaloukem UMÍ.

K. Vyšata 3.8.2016 13:42

Stále čekám, kdy pravičákům dojde

že je pro ně Babiš štěstí a měli by ho podporovat aby zůstal co nejdéle. Vždyť je jedinou brzdou levičáků, aby nerozdali poslední korunu jen proto aby zůstali u moci. A když jim výdaje Babiš nepohlídá, na čem se budou pást až se dostanou k moci?

V. Pavelka 3.8.2016 16:16

Re: Stále čekám, kdy pravičákům dojde

Nemůže jim to dojít ,brání jim v tom hromady kostlivců ,a jejich politika a hra na pravici a levici, od doby těsné spolupráce zemana a klause , kdy zrušili opravdovou politickou soutěž ,viz.Šef ČEZu , Topolánek ODS , poslanec čssd Urban na dovolené v Itálii a Dalík , !!

J. Kyselková 3.8.2016 12:12

Monstrum Babiš

je navyklé sázet tvrdé, vymakané bodyčeky za svým miliardářským ochranným štítem - nikoliv přijímat smrtící rány na solár. Chovanec Babiše skolil. Zatím se Andrej mstí, jak umí- zákeřně - pro galérku koblih - napadl reformu policie !

Usekli Ti prstíček, celou ruku nebo Šlachtu, držtičko ?

V. Čermák 3.8.2016 20:23

Re: Monstrum Babiš

Chovanec Babiše neskolil, Chovanec šlápl do hov*na. A jestli se někdo mstí, tak jste to vy. Nezavedl vám náhodou EET?

J. Kyselková 3.8.2016 22:35

Re: Monstrum Babiš

Pane Čermáku 376. Nikdo si na toho slovenského grázla zatím netroufl jen Chovanec mu ukázal místo. Stbák sklapl a smolí billboardy o "zruinované policii" pro Vás - vyjevené tupé koblihy. Prolhaný Hrabiš leze všude a do všeho kecá. Lže a chválí se, doba mu přeje. Ale JEHO úspěchy prověří až čas. Samozřejmě, že mě EET, jako osobu OSVČ zničí, neuživím se s takovou byrokratickou zátěží. Půjdu na pracák a lážo plážo ! Nač šílet, jestli zaplatím to nebo ono z chabého výdělku, bát se likvidační pokuty, tahání po soudech - za nechtěný technický omyl ! Svou práci jsem měla moc ráda a byla prospěšná. Nejsem zlodějka, ani jsem nikdy nešidila na daních. 28 milionů Kč a stovky nových úředníků už to EET a KH stojí. Fízlové už starují, takže alou ! Babiš zvolil nejdrsnější variantu této evidence tržeb off line. Maglajs, zmatek, lhaní, FRÁZE, POKUTY, nejistota. Ano, vážený pane, velice mne to zasáhlo. Jsem z toho moc nešťastná !!! Většinou o tom mluví a URÁŽÍ nás nemakačenkové a pobírači dávek, kteří o této těžké problematice nemají zdání. A suverénní minfin AB to napálil do největšího předvánočního shonu 1.prosince t.r. Jděte k šípku !!

P. Smatlak 3.8.2016 10:23

Kecy

NEJVĚTŠÍMI POPULISTY A rozdavači každému bez ohledu jestli si to zaslouží a má na to nárok tu byla vždy pravice a nyní se tak chová i soudruh kapitalista Babiš i kdyýž se tváří že ne.A je tu dost pomatenců kteří mu tio věří a žerou.Takže nechte Sobotku na pokoji zjistěte si fakta a skutečnost jak to je a bylo a přestaňte jen žvanit.

P. Lenc 3.8.2016 10:50

Re: Kecy

No pane Smatlaku, nechat Sobotku na pokoji jaksi nejde a pokud píšete, že to byla pravice která "rozdávala bez ohledu jestli si do zaslouží", tak v tom případě si zjistěte fakta vy. A nemusíte jít do doby socialistické vlády, kdy ministr financí Sobotka dokázal v době hospodářského růstu zadlužit ČR tak, že se s následky potýkáme dodnes.Stačí se podívat, jak soudruh Sobotka v první polovině volebního roku rozhazuje pomalu i nohama svým voličům, t.j. státním zaměstnancům.To k tomu "žvanění".

M. Prokop 3.8.2016 11:14

Re: Kecy

Levice má rozdávání v programu, k tomu navíc levičáci kradou ještě i individuálně.

Pravičáci převážně individuálně.

Dluhoslav toho rozdal kamarádům i rozkradl hodně, navíc děla a dělá dluhy, které my platíme.

J. Kulheim 3.8.2016 16:02

Re: Kecy

Biolíh, Kakaová aféra-komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt Stanislava Grosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl,

Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi, solární energie sebere z kapes občanů za 15 let 1000 miard Kč, Sobtka- Bakala, Česká pošta, Hašek- motocyklové závody, neplacení dluhů, střílení na křtu knihy, SOLÁRNÍ ENERGIE

V. Pavelka 3.8.2016 16:27

Re: Kecy

Už jste slyšel od socanů ,že by se pochlubili nějakou reformou , nebo ůsporou , nemine týden aby soc, ministr nevyhlásil navyšení platů , bez porady s Babišem , je to svinárna od notorických rozdavačů .

F. Lesniak 3.8.2016 8:09

Zasloužíme si politiky,

kteří nekradou, nelžou a nespolupracovali s STB.

M. Prokop 3.8.2016 9:06

Re: Zasloužíme si politiky,

Co pro to hodláte udělat?

V čem ta zásluha spočívá?

Z. Švrček 3.8.2016 9:38

Re: Zasloužíme si politiky,

Omyl. Jak tak dlouhodobě sleduji výsledky všech možných různých voleb v ČR, potvrzuje se pravidlo, že politikové nemohou být lepší, než jejich voliči. To mne ovšem opět utvrzuje v mém pesimismu, co se týče nejen možnosti ukončit marasmus, do kterého jsme hlouběji zabředli po vstupu do EU, ale co se týče vlastního zabezpečení bezpečnosti státu. Je zjevné, že lidé půjdou k volbám a budou opět volit ČSSD, ANO a v presidentských volbách pak Zemana. Co nás čeká v budoucnosti, to můžeme s ohledem na vývoj zejména v Turecku a s ohledem na přetrvávající impotenci EU i NATO jen težko přesně předvídat, ale moc bych za to nedal, že se naše bezpečnostní situace (a nejen ona) dramaticky zhorší. Nechci být sýčkem, ale kdo bude připraven, nebude překvapen i když mu to v konečném důsledku v přívlu muslimů a eskalaci náboženského teroru, jemuž nebudeme mít sílu ani potenci čelit, bude na houby. Vše odvisí od toho, zda se voliči alespoň trochu a včas probudí u nás i jinde po Evropě. Ale na probuzení máme pořád příliš plné žaludky, klídek a pohodu.

V. Kain 3.8.2016 12:43

Re: Zasloužíme si politiky,

V tom případě vykopejte všechny.Těch neposkvrněných tam bude asi tolik, kolik je prstů na jedné ruce.

A. Bocek 3.8.2016 6:52

Musel založit ANO !

ODS a ČSSD s KDUČSL již nechtěly plnit jeho příkazy . Bez jejich podpory by asi vyschlo dotování Řepky Babišky . Z postu ministra financí se lépe vyhrávají Lesů tendry , lépe se řídí obsah masa v uzeninách a líp se startuje podnikání v medicíně . No a na Čapí hnízdo se již zapomělo : vždyť je to jen lapálie za usmrkaných 50 miliónů (Grossův byt je 1 milión , kabelky pro Janičku jen pár stovek tisíců).

V. Pavelka 3.8.2016 16:45

Re: Musel založit ANO !

Kdyby Babiš uvažoval jako vy ,Augustine, tak by zkrachoval ne jen u nás, ale i v holandsku i německu ,ty vodborníku !

M. Klas 3.8.2016 4:52

Mafiáni

Mě daleko více dostal ten bilboard, kde se píše něco jako (pokud si dobře pamatuji): "zasloužíme si lepší Česko, bez politiků ovládaných mafiány". Znamená to, že Babiš s politikou končí? Nebe už jen Bureš nebude ovládat Babiše? Nebo Babiš nebude řídit ANO? Vidím mnoho takových výkladů......

P. Maleček 3.8.2016 4:29

Jeden Grasel (Grázl), druhý Babickej - těžko vybírat

Vybírat si z dnešních mocipánů (maskujících se za demokratické politiky), je to samé jako si vybírat zda za šera v lese potkat Grasela či Babického. Sice každý jinak, ale oba vás zmydlí a pak okradou.

Sobotka své loupežnictví skrývá téměř dokonale a tak má na špinavou práci Chovance. A ten se stejně jako Babiš s nějakým tím maskováním své podstaty netrápí. K bezproblémovému dojení státu potřebují mít v hrsti policii. A tak se o ni veřejně rvou jak diví psi.

A ano maskují to uplácením mas. Jen ty učitele a zdravotní personál bych z toho vyndal. Je zázrakem, že tu svou často hrůznou práci za tu směšnou almužnu ještě vůbec dělají.

E. Vašátko 3.8.2016 5:35

Re: Jeden Grasel (Grázl), druhý Babickej - těžko vybírat

Ten pán se jmenoval Babinskej a skončil jako zahradník v klášteře. Přál bych to jednomu i druhému a to co nejdříve.

P. Maleček 3.8.2016 5:54

Re: Jeden Grasel (Grázl), druhý Babickej - těžko vybírat

Vím, leč zkuste zazpívat Babinskej, lotr mexickej. Zvlášť po pár frťanech.

M. Mýval 3.8.2016 7:25

Venca z Pokratic

Je vhodné dodat že onen dotyčný se vztekal, když studentík na zahradě ukradl růži pro svou milovanou a nejradši by za to sekal ruce. To tak bývá. Největší gauner má v hubě nejvíc řečí o spravedlnosti