4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš je podlý podvodník, tvrdí Kalousek

Až se budou lídři některých politických stran na podzim po volbách ptát, proč jsou jejich výsledky tak špatné, měli by si vzpomenout na to, co dělali v době virové pandemie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mareš 1.4.2020 21:26

Celý článek super...ale poslední odstavec zase ukazuje komu Lidovky potažno kdo platí náklady Neviditelnýho psa...

Je to smutné...

L. Netolická 1.4.2020 20:57

Žádný z premiérů před Babišem nepředstavoval pro naši zemi, pro svobodu a demokracii, nebezpečí. Ano, všichni jsme lidé a děláme chyby, ale jenom Babiš jde za svým a nehledí nalevo napravo. Že je obviněný ze závažného trestného činu? To nic neznamená, nikdy neodstoupí. Že je vyšetřován pro další podvod? Co na tom, vždyť ho druzí chtějí dostat z politiky, že?! Politická kultura u nás se válí po dně, to jeho voliče netrápí, pro ně účel světí prostředky a tak to tady máme. Hold, z komunistického myšlení se budeme ještě dlouho vzpamatovávat, bohužel.

L. Netolická 1.4.2020 20:44

Kalousek už dávno není u lidovců, ale aspoň nelže! Nikdy nebyl z ničeho obviněn a jako politik jednal čestně, přímo, ne populisticky. Vždyť i kvůli důchodové reformě zatížil své voliče vyšší daní. Bylo to na tři roky a Babiš si to i vyšší DPH nechal na stálo a potom se mu to vládlo. Nastoupila celosvětová konjunktura a i tak sekal dluhy! Neudělal žádné reformy, důchodovou, zdravotní, školskou, sociální, NIC, jen si kupoval voliče! Rozbujelá státní správa a dálnice pár kilometrů ročně. Kdy už ti voliči Babiše konečně prohlédnou, že jsme promrhali téměř sedm let konjunktury, nemáme žádné rezervy na horší časy, nic!

L. Netolická 1.4.2020 20:35

Pane Čermáku, u Babiše je sporné hodně věcí, od Petrimexu až po Kostelecké uzeniny, Čapí hnízdo, reklamy na ČH přes 300 milionů,nevyřešeny dluhopisy, opět podvod, nezákonné pobírání dotací, svěřenské fondy jsou tzv. obejítí zákona a EU už konstatovala a je to konečná zpráva, že je B. v konfliktu zájmů,že nic nevyřešil a zemědělský audit bude ještě větší průšvih,to mi věřte.A toto nám dělá premiéra a mladí si berou příklad ... Běž, zaklekni na něj...Máte vůbec nějaké povědomí o morálce, pane Čermáku, Bartoni ...?!

L. Netolická 1.4.2020 20:24

Voliči Babiše jsou zaslepeni jeho penězi a vůbec neřeší jak k majetku přišel, neřeší, že neustále lže, neřeší, že si nakoupil nejvlivnější média a že tam nepíší či neříkají pravdu. Kdyby toto dělal Kalousek, tak mu z toho ani jedna věc neprojde. To jsou lidé, pro které pravda, morálka, čest vůbec NIC neznamenají a kdykoli by se zachovali tak jako Babiš, tzn., pro svoji výhodu by každého podrazili, oklamali, obrali, zničili a vůbec by jim to nepřišlo špatně. Je mi z Babišových voličů a jeho obhájitelů opravdu zle. Politik má být přímý, pravdivý, bez kostlivců ve skříni, demokrat.

L. Netolická 1.4.2020 20:03

Pane Čermáku, tenkrát byla velká krize eurozony, kdy byl všeobecný strach z Řecka a tak Kalousek zatahl za brzdu více,on to přiznal, než by bylo potřeba. Ušetřil peníze pro Babiše,který v dobách konjunktury je rozházel. I tak jsme nemuseli jíst z popelnic a když Babiš vládu Nečase zařízl pučem na ni, tak už i u nás se začala rozjíždět konjunktura, vládla prezidentova vláda, dost utrácela a na konci jsme měli minus 80 miliard.

L. Netolická 1.4.2020 19:57

Pane Čermáku, překvapuje mně kolik lidí nenávidí Kalouska, Babiš se ho bál a tak ho označil za původce všeho zla a neustále to troubil, až lidi mdlého rozumu mu uvěřili. U mne to není nenávist k Babišovi, ale velké obavy, protože, to vy nevíte, jde mu o všechno. O to, zda neskončí ve vězení za ČH, vyšetřují se i reklamy na ČH, má obrovský konflikt zájmů,EU mu nebude posílat dotace, nesměl by se ucházet o st. zakázky, ani pobídky atd., a tak už se pokouší využít této situace a stůj co stůj musí svůj boj vyhrát a to znamená, že my všichni budeme bez svobody a demokracie. Vám stačí k spokojenosti kus žvance, nám NE! Proto nás pochopte, že Babiš pro nás představuje nebezpečí, jaké tady třicet let nebylo.

V. Čermák 1.4.2020 19:39

Chláchlíte hezky, ale to, že Kalousek udělal z Krize ještě Větší krizi, mu Neodpářete...

V. Čermák 1.4.2020 19:34

Něco k věci, Kašpárku?

V. Čermák 1.4.2020 19:33

Je to spíš tím, že jíst potřbujeme hned, ale cyklo, sport a prádlo hned nepotřebujeme. Agrofert tlačí na mozek?

V. Čermák 1.4.2020 19:28

No to je dobrá otázka, ale proč se neptáte také, co ukradl Babiš?

L. Netolická 1.4.2020 19:15

Pane Davide, je znát, že nebezpečí prasknutí vztekem je na vaší straně.Kalousek byl ministr financí v době ekonomické celosvětové recese. A za padáky nemůže, i kdyby je kupoval, tak rozhodně ne s tím, že jsou vadné a způsobí někomu smrt. Tak se nezalkněte!

L. Netolická 1.4.2020 19:06

Protože tam dodává potraviny Agrofert a to ve velkém.

L. Netolická 1.4.2020 19:02

Pane Langere, jestli nejste srab, tak zde vyjmenujete co ukradl Kalousek. A čím se vyznačuje jeho mafiánství?!

R. Langer 1.4.2020 18:09

Ano, dost lidí nadává zloději a STBákovi Babišovi, a extrazloději a mafiánu Kalouskovi s nadšením tleská. Inu, zřejmě veselá kopa. Nebo na výplatní listině. :-D

P. Kmoníček 1.4.2020 18:04

Všiml jsem si jak glosujete každý můj příspěvek. Tak, jak se Vám, Čermáku, líbí , když někdo přísahá na zdraví svých dětí a přitom jak on sám, tak všichni, kteří ho slyší vědí, že lže. Ptám se tady po několikáté zastánců Babiše a zatím jsem nečetl konkrétní odpověď. Na řadě jste Čermáku teď Vy ! Děkuji.

P. Kmoníček 1.4.2020 17:56

Zingo, Vy máte rád lháře, kteří lžou a své lži zaštiťují zdravím svých dětí ? Ano nebo ne ?

P. Zinga 1.4.2020 17:40

Samozřejmě, že za to může: byl nastolen a tolerován právní neřád.

P. Zinga 1.4.2020 17:37

Tak mu věřte. Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Vaše nenávist k Babišovi je patogenní, jako u všech lepšoidů.

A. Sekanina 1.4.2020 17:00

Věřím panu Kalouskovi, rudému anonistovi Bartoňovi ani slovo.

A. Pakosta 1.4.2020 16:57

To jste asi správně nepochopil, pane Stuchlíku. "Kritikou koblihářů" měl autor nepochybně na mysli kritiku směřovanou na kobliháře, nikoliv od nich k panu Kalouskovi. Bohužel čeština někdy vyžaduje vyšší "levl" znalosti, aby člověk svou myšlenku vyjádřil jednoznačně, a pokud autor použije formulaci "kritika koblihářů", je to jednoznačně dvojsmysl. :-)

J. Petrů 1.4.2020 16:57

Kalousek pravil, že má doma tři revolvery. Já si myslím, jak to tak sleduji, že M.K. je v takovém myšlenkovém stadiu, že by si mohl doma z neopatrnosti něco udělat

A. Pakosta 1.4.2020 16:51

Krutě pravdivé a zcela výstižné, palec nahoru a souhlasím s Vámi, pane Krutý.

V. Kain 1.4.2020 16:12

Novotný nedělej ze sebe vola.Žádných 25 tisíc nedostanou.Na dosáhnou jen ti vyvolení.Obyčejný živnostník si tak akorát bude moci utřít něco pod nosem.

M. Stuchlik 1.4.2020 16:03

To nevadí, hlavně, že všichni ví, že za to může Kalousek.

M. Stuchlik 1.4.2020 16:02

"Podíval jsem se jen pro pořádek do diskuse pod článkem na názory čtenářů. Kritiky „koblihářů“ tam bylo vlastně velmi pomálu, zato Kalousek to u většiny čtenářů schytal. Na jedno pozitivní vyjádření k jeho názorům asi deset negativních. To jen pro dokreslení situace."

A jak pozná autor koblihu kritizující Kalouska od nekoblihy kritizující Kalouska? Hodně hloupá argumentace.

V. Kolman 1.4.2020 15:48

"....opilec a ochlasta.....", kerýho voni mají pane Pávku konkrétně na mysli? Já jich znám přehršel. "Dole" i "nahoře" a nejeden z nich vlastní i zbrojní pas.

J. Kanioková 1.4.2020 15:43

1*****

V. Kolman 1.4.2020 15:39

V tom případě jsou mi pane Čermáku lidé, které vy nazýváte "idioty" mnohem sympatičtější, nežli slizcí lháři. Z nich pak obzvláště lháři profesionální, kterých si nevážím a pohrdám jimi.

R. Langer 1.4.2020 15:07

Hm, a to já ten názor zase velice dobře chápu...