6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš - já platím, já rozhoduji

Preference hnutí ANO dle výzkumů veřejného mínění rostou, podle volebního modelu TNS Aisa pro Českou televizi, zveřejněného počátkem listopadu, dosáhly dokonce 35 procent.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 15.11.2014 10:49

Zbytečné tlachy.

Babiš nic neskrývá, dělá to co inzeroval před volbami. A že mu rostou preference, i když je proti němu vedena médii neustále negativní kampaň znamená, že to dělá dobře. A to je spíše na zamyšlení,ne na otravné dehonestační kampaně.

Není produktivnější udělat hlubokou analýzu proč tak vámi, myslím tím pražskou kavárnu, oblíbený Schwarzenberg, jde s popularitou dolů a s nim i tak protěžovaná TOP09, zatímco přes neustálé mediální útoky Babišova popularita roste a s ním i volební preference Hnutí ANO?

Někdo dělá chybu, a jak se ukazuje, Babiš to není!

V. Kain 15.11.2014 17:09

Re: Zbytečné tlachy.

Babiše jsem nevolil a nikdy volit nebudu.Dost občanů voličů mu sedlo na ten jeho lidový slovník.Líbilo se jim to jeho vyjadřování.Celý soukromý sektor brzy zjistí,že si sedl na rozpálená kamna.Je potřeba aby se zpálili a v příštích volbách Babišovi srazili hřebínek,který mu roste ze dne na den.Pro tuto zem Babiš není žádná výhra.