7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ba-Ba-F! Anebo někdo jiný?

Předseda Pirátů Ivan Bartoš a předseda hnutí STAN Vít Rakušan se dohodli na tom, že chystaný společný volební blok povede jako hlavní lídr Bartoš, který má kandidovat v Ústeckém kraji, kdežto Rakušan v kraji Středočeském.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 18.12.2020 11:59

Kouzlo koaliční vlády spočívá v tom, že každý člen koalice se může vymlouvat proč neplní svůj volební program. Fialova parta se alespoň poctivě přiznala, že jí jde jen o využití volebního bonusu pro větší volební subjekt. Marně ovšem pátrám co spojuje Piráty a starosty. Je to snad dovoz islámských nelegálů a jejich rozmístění do měst a obcí? Nebo legalizace lehkých drog s nimi spojené problémy, které budou muset starostové řešit? Nebo obsazování nevyužitých domů a bytů anarchistickými komunitami?

M. Valenta 18.12.2020 13:14

Zato velkokapitalista toho má v Česku se socany a bolševiky, jak prožíváme už několik let v přímém přenosu, společného habaděj. V českém kocourkově s kořeny v divoké privatizaci, v Grebeníčcích mávajících z lánských balkónů či v předvolebních ujišťováních, že on zaručeně není nějakým laciným antikomunistou, je to norma. So geht das.

F. Navrátil 18.12.2020 16:41

Naprostý souhlas. Dvě koalice opobloku jsou stejné nefunkční slepence jako je ta současná vládní koalice Agrofertu a dvou stran, které se tváří jako levice.

P. Hatina 18.12.2020 16:35

Ale ne, spíš to berte tak, že Starostové jsou ta prodejná strana, která je ochotná jít do koalice s "téměř" kýmkoliv..A ptejte se proč nejde do koaly s ODS a Topkou (tam už jednou byla), nebo ANO..;-D