7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Anděl 31.5.2010 12:50

cereálie

To s těmi fekáliemi je vtipné.

Jinak ovšem termín cereálie je největší podvod novodobých reklamních lží. Cereálie je obilnina. Bílý rohlík obsahuje cereálie. Takže měli-li jste občas nějakou tu houstičku, měli jste cereálií až až. No dneska se už přidávají i do těch buřtů.

V. Kusý 31.5.2010 11:30

Abychom nebyli brzo rádi, až nás Amerika

opět vytáhne (myslím tím Evropu) z naší vlastní p....e, tak, jako už dvakrát.Že my tak rádi pliveme na všechny, bratři Mašínové, čeští letci v Anglii, disidenti, Američané z pláže Omaha atd, atd. jsou toho příkladem. Není to nakonec tím, že nám ukazují naši malost?

V. Skalová 31.5.2010 11:52

Re: Abychom nebyli brzo rádi, až nás Amerika

Myslím, že článek je o amerických PR agenturách, jejichž metody u nás jaksi ne vždy zabírají.

V. Kusý 31.5.2010 15:55

Re: Abychom nebyli brzo rádi, až nás Amerika

Ale jistě, jenom by u toho mělo chybět to voříškovské počůrání kotníku.Myslím, že by si píáristy měli řešit ti, kdo si je (asi na dluh) objednali.Máme teď po volbách jiné starosti.

L. Severa 31.5.2010 18:27

Re: Abychom nebyli brzo rádi, až nás Amerika

třikrát ne dvakrát

M. Prokop 31.5.2010 9:23

Tu limonádu

od UNRA pamatuji. Byla poživatelná ještě v "šedesátejch".

P. Brodský 31.5.2010 2:50

Ach ta historie

Komu a v jakých volbách že to ti američtí PR odborníci pomohli porazit Clintona? Nejprve jsem si myslel, že měl autor na mysli nějaké dřívější volby, ne presidentské, třeba volby do nějaké studentské samosprávy ve škole. Jenomže, on měl ten Clinton být poražen prostřednictvím Moniky Lewinské. Takže šlo evidentně o Clintona již presidentského.

Clinton ovšem oboje své presidentské volby vyhrál, ůspěšně odolal i pokusu o své sesazení a jeho popularita, navzdory pohoršeným republikánským ervangelikálům,  ani v éře Moniky Lewinské nikterak neklesala. Můžeme-li věřit průzkumům veřejného mínění, a nic jiného k máni není, domněle puritánští a feminističtí Američané reagovali na běsnění kolem sexuálních afér  v oválné pracovně stejně, jako by reagovali na jejich místě Češi. Zachovali svou přízeň medii vláčenému Clintonovi.

V. Skalová 31.5.2010 11:48

Re: Ach ta historie

Ano, Clintonova PR agentuta byla evidentně dobrá... ;-P

Bez ohledu na ten průšvih, na který pak zadělal svou podporou hypotékovým společnostem Fannie Mae a Freddie Mac, že.

M. Zavala 31.5.2010 1:05

oni ti americti magove, pane Vlk

nejsou takovi magove ani tady v Americe, a kazdy to nezere, ze by americane byli nejaci blbci je radoby chytra veta evropskych chytraku, ale proc sakra je stale jeste ta blba a naivni Amerika svetova velmoc, a kdyz Evropa zase nakraci do nejakeho hnoje tak se upi a vola po te hanebne americke pomoci.

A ze reklame ne vzdy splni to co slibuje? To vi tady kazdy skolak.

V. Vlk 31.5.2010 15:15

Re: oni ti americti magove, pane Vlk

Kdyby jim to nežrali, nikdy by nezvolili Obamu

S. Prosek 31.5.2010 0:57

asi to bude tim pane Vlku

ze ti Amici jednaji jako Amici a ne Cesi ci rusti a jini slovansti bratri.Kdyz ti Nemci prchali pred Rusy i Cechy k Amikum, asi vedeli proc, ne?

Ze nekdo vletel do PR nesmyslu, to je jeho vec. Vy jste do nej nevletel takze muzete mit radost ze sve predvidavosti.

Ja jen pozoruji Polaky kteri sice nemeli amicke PR, ale dnes maji baterie Patriot a namorni kontingenty amickych sil v zemi ... takze si na ne netroufne ani bratr Rus a ani nepratelsky german.

Divnej svet pane Vlku ...v miste kde muj battalion bojoval v tet ofensive (leden1968) na Baasac river dnes stoji ohromne haly GMC a vojaci stejneho batalionu ve kterem jsem slouzil pracuji na "public works" pro municipalni organy .... 

http://www.navy.mil/view_single.asp?id=86133