5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Amébu za dravou štiku nepřestrojíš

Budovatelská hesla symbolizují svoji dobu svým obsahem a slouží vládní garnituře. Proto jsou, jaká jsou, a proto mnohdy jsou přemýšlivým lidem k smíchu a rodilým ignorantům hůře pochopitelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 8.6.2015 22:12

Re: Kdepak.....

:-D

P. Papež 8.6.2015 22:08

Ten trouba

Ten trouba jako předseda bandy vládních trollů (omlouvám se pravým norským trollům) schválil že ti, kteří nevytváří žádné hodnoty, jen spotřebovávají daně ostatních neboli státní úředníci dostanou přidáno, budou mít 2 dny na promoci svých dětí, více dní na svatby svých příbuzných a další 3,14čoviny. Hloupost vlády je skutečně nebetyčná. O to více budou buzerovat všechny, kteří hodnoty vytváří a do státního přispívají.

M. Vondráček 8.6.2015 19:53

Re: Štika Marksová to dnes zase rozsvítila.

Přerozdělování do pořádku určitě dá. Je ovšem otázkou , zda potom zbydou nějaké peníze i pro subjekty mimo Agrofert :-) :-)

V. Novák 8.6.2015 14:57

Teda, vy máte starosti...

...

J. Chaloupka 8.6.2015 12:37

Štika Marksová to dnes zase rozsvítila.

Chce udělat z Babiše lakomce, který nechce přidat důchodcům. To je opravdu nechutné, jak si každá "ústa" berou důchodce do pysků. Doufám, že my, důchodci, nepodlehneme tomuto volání sirén a nezanecháme svým potomkům obří dluhy, protože jinak než dluhy se toto zvýšení naplatit nedá.

Soudím, že jestli Babiš dá do pořádku to státní rozhazování, tak mu těch 5 mld., které mu dnes Kalousek závidí, přeji(podotýkám, že nejsem Babišův volič).

K. Janyška 8.6.2015 9:48

Ale budovatelská hesla jsou rozeseta po celé republice.

Už zase. A bez legrace. Ty šutry s nápisem EU a jejím chvástáním jsou jimi. Jen blbosti jedněch blbých socialistů z Moskvy jsou nahrazeny blbostmi jiným socanů, z Bruselu. Kdy vám to dojde... Dzp.

P. Lenc 8.6.2015 7:49

Jeden by se zasmál,

kdyby to nebylo k pláči.Dík za článek.

S. Rehulka 8.6.2015 6:53

Kdepak.....

.....kdepak, i kdyby si navzájem nasadili tucet štik, kapříci si rybník nevypustí.....