6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ach bože, Slavia

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 9.5.2011 23:01

Re: To je pokrytectví !!!

Jo, přesně, nepamatuji si, že by Zaorálek nějak horoval, když byli socánci u vesla, když se dávalo 5 na stole v českejch, když ajznpoňák Standa zázračně zbohatnul...

J. Kos 9.5.2011 22:07

To je pokrytectví !!!

Co jste dělali hoši z ČSSD, když jste měli v Parlamentu většinu ? Svrhnout vládu, to vám šlo a ta transparentnost zůstala jaksi pozapomenuta.

M. Bezouška 9.5.2011 15:55

pan Zaorálek se opětně prezentuje

jako hlupák, stejně jako jistý Lufinka v diskuzi. Jenom docela stručně - první akciová společnost vznikla někdy na začátku 17. století, myslím že v Nizozemsku - slavná Východoindická společnost. Od té doby existovaly listinné akcie na doručitele beze všech problémů, ve francouštině se podle toho dokonce nazývají akciovky - "société anonyme", volně přeloženo "společnost s neznámými vlastníky", italsky je to, mám dojem, podobně. Nejsem burzián a mohu se tedy mýlit - burzy prý dodnes jen nerady přijímají akcie na jméno, jsou s nimi totiž  při obchodování příliš velké problémy. Závěr je jasný - teprve socialistický všeobecný švajneraj, kde se prostřednictvím daní krade ve velkém, vyvolal jakousi potřebu změny. Ta však bude, jako všechny ostatní socialistické objevy a výmysly, na houby, protože problém není ve formě, nýbrž v systému. Z "veřejných" peněz (a pravý socializmus v komunistické podobě ani jiné nezná) se kradlo, krade a bude krást. Sotva ovšem prostřednictvím akcií. Historický výrok prvorepublikového ministerského předsedy A.Švehly:: "s korupčníky se dá bojovat i tak, že se nechají žrát z vládního koryta tak dlouho, až se přežerou ..."

Z. Bureš 9.5.2011 11:28

A to nám prosím říká . . . . .

. . . marxista jako prase, který sám má (coby Vrtulníkový Joe) hroudy másla na hlavě a pracuje jako člen ÚV KSČSSD - tedy strany, která povýšila lži, demagogii, zlodějinu a korupci . . . . . na základní pilíře politické práce !!!

Neskutečné - šílené !!!

R. Sedláček 9.5.2011 11:24

Zkusil bych ty státečky obletět vrtulníkem

Pokud možno vojenským se salóní úpravou. Třeba by se tam nechaly přemístit černé fondy ČSSD až to tady bude moc smrdět.

J. Schwarz 9.5.2011 9:55

Re: Lze souhlasit ... ale velke pozor !!! Kde byl pan Zaoralek poslednich dvacet let ?

Já se ovšem divím - a snad oprávněně - proč anonymní akcie na doručitele nezrušily vlády ČSSD. Měly na to 8 let. Jinak souhlasím, že vlastnická struktura firem by měla být transparentní, zvlášť chtějí-li tyto obchodovat se státem či obcemi.  Ale co takhle začít tím, že zaručíme každému že maximální daň nepřekročí určité předem dané procento? Pak by nebylo třeba obávat se rozkrytí majetkových poměrů. Naopak v situaci, kdy si jakákoli vláda může prosadit účelové zvýšení daní není divu, že málokdo stojí o majetkovou transparentnost - snad jen cikáni můžou s klidem deklarovat, že nevlastní naprosto nic a přitom si být jisti, že to mikdo nepřijde zkontrolovat i když si přijedou pro dávky v BMW a nechají si je přinést livrejovaným sluhou až do vozu.

F. Doušek 9.5.2011 9:11

Je veřejným tajemstvím, že řada politiků vlastní

akcie na doručitele provozovatelů FVE. Je pouhá náhoda, že boom fotovoltaiky nastal za vlády ČSSD? Kolik jich máte vy osobně, Zaorálku?

F. Doušek 9.5.2011 9:07

Zaorálku, dokud budou existovat černé fondy

politických stran včetně té vaší oranžové, pak se z bahna nevyhrabeme nikdy:

http://hn.ihned.cz/c1-51801100-v-uctech-za-kampan-cssd-chybeji-miliony-pro-umelce

Kázejte svá moudra ponejprv doma v liháči. Nebo nám vaše strana představí svého Jánose Bácse?

A. Reček 9.5.2011 8:49

Re: Lze souhlasit ... ale velke pozor !!! Kde byl pan Zaoralek poslednich dvacet let ?

Přesně tak.  Kdyby se dříve chtělo, tak by to už bylo.  A když se nechce, tak se to okecá slovy, že nebyla dostatečná politická vůle.

O. Uživatel 9.5.2011 8:40

Uživatel požádal o vymazání
J. Lufinka 9.5.2011 8:30

Re: Lze souhlasit ... ale velke pozor !!! Kde byl pan Zaoralek poslednich dvacet let ?

Prima věcná poznámka. Opět budeme řešit kdo co říká a ne to co říká. Pak se nemůžeme divit, že patříme mezi poslední tři země kde platí anonimní akcie.  

T. Pansky 9.5.2011 1:32

Lze souhlasit ... ale velke pozor !!! Kde byl pan Zaoralek poslednich dvacet let ?

Jinak receno, ODS s CSSD se navzajem kritizuji, pokud se zrovna neobjimaji ve velke koalici.  Samozrejme, tenhle zakon mohl platit uz davno, ale neplati a vime proc. ... Rada pro pana Zaoralka: neplivat proti vetru ...