30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrM 22.3.2008 6:59

Zaorálek

Soudruhu, základní funkcí parlamentu není interpelovat (=prázdně žvanit), ale tvořit a schvalovat zákony (=něco dělat)!

jm0 22.3.2008 14:25

Re: Zaorálek

Jéžiš! To snad radši ani ne! To je opravdu lepší, když jenom žvaněj!

Honza 22.3.2008 6:46

Normlizace dle přítele Zaorálka

Všichni, kdo hovoří o dnešním stavu jako o normalizaci, ji buď nezažili nebo ji organizovali (pan Zaorálek má na to dokonce i odpovídající vzdělání na rozdíl od všech ostatních). Kdyby byla skutečná normalizace, tak si o tom takhle vesele nebudeme povídat (nebo ano, ale ve vězení). ČSSD považuje za demokratické pouze to, co je ve shodně s názory pana Paroubka, Ratha, Haška a Zaorálka (další hvězdy SocDem ať prominou, že nejsou na seznamu).

Macháček 22.3.2008 6:38

Zaorálek má pravdu

Normalizace organizovaná ODS je na postupu. Julínkova nadutost a nesympatičnost by se docela hodila do začátku sedmdesátých let, výroky Topola taky hraničí s Bilakovými, jenomže ten se bránil otevřenému hulvátství. Rv

fake 22.3.2008 5:49

já se ministrům spíše divím,

že si nevychutnají slavné interpelace soudruhů a soudružek z čssd, pitoreskní jsou výstupy poslance Váni, zvláště když začnou jeho pokusy o rým, většinou jde o bláboly a proklamace. Spratek Rath si pokaždé řekne, ne, o facku, ale o ránu pěstí, někteří vylosovaní poslanci, nejsou schopni ani přečíst, co jim thinktankové z čssd připravili, aby přednesli.

¨Jerry 22.3.2008 4:14

Popletený žvanil Zaanálek

Vypatlanej Zaanálku, "předvádět se" jako zachránce obětí uvízlých na zasněžené Vysočině bylo v daném čase určitě mnohem důležitější,než marnit čas v prominentní žvanírně,v plané diskuzi, navíc vedené mírně mentálně retardovaným pytlíkem s IQ želvy.

Eva D. 22.3.2008 12:15

Re: Popletený žvanil Zaanálek

R^R^R^

jm0 22.3.2008 14:24

Re: Popletený žvanil Zaanálek

Možná by autor článku Langerovu předváděčku lépe ocenil, kdyby si L. taky oblékl maskáče? ;)

Ladislav N. 22.3.2008 3:35

Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

...a nedivím se, že ministři či předseda vlády v daném okamžiku odmítají marnit čas s parlamentními "rentiéry", jejichž mentální vývoj se zastavil v komunistické éře "tábora míru" a jeho snahy o ovládnutí světa. ;-)

Realista 22.3.2008 3:55

Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

Nevím jaké máte vzdělání vy (mohl byste se pochlubit), avšak PhDr. Zaorálek je člověk s hlubokou znalostí historie i mezinárodních vztahů současnosti. 

Neúčastnit se interpelací je nesprávné. Kdyby se takto chovali ministři ČSSD a ODS byla v opozici, zřejmě byste mluvil jinak!

Ladislav N. 22.3.2008 4:18

Re: Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

Já četl Zaorálkovy texty zveřejněné na NP. Za takové bláboly (o nesmyslech faktografických nemluvě) by se musel stydět snad i středoškolák.

Netuším, v čem jsou Zaorálkovy znalosti hluboké a jak jich lze využít k něčemu prospěšnému, ale jako politik je naprosto neschopný (pokud za "schopnost" nepovažujeme pouhé sbírání prebend a bonusů spojených s umístěním v politice a v ČSSD).

Eva D. 22.3.2008 12:15

Re: Re: Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

R^R^R^

protivný 22.3.2008 7:32

Re: Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DRealista bagrista to rozmázl! Soudruh Zaovorálek je opravdu zdělaný, jako prase!

dvd 22.3.2008 8:10

Zaorálek, Zaorálek

to je přeci ten ostravský marxista, který obhajoval registrované partnerství tím, že jako příklad uváděl dvojici Simon+Garfunkel. Tak takových všestraně (v)zdělaných entelygentů je nám v tom prdlamentu vskutku třeba jako soli.

(Jako alternativu uvádím, že nevylučuji ani to, že Zaorálkovy tlachy se Realistovi - vzhledem k jeho mentální úrovni - mohou zdát nedostižně inteligentní.)

fake 22.3.2008 7:08

Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

R^

protivný 22.3.2008 7:33

Re: Re: Poslouchat "interpelace" božích prosťáčků Zaorálkova typu musí být psychicky zdrcující...

kafe, jen se přidej k hloupostem:-D

BigGeorge 22.3.2008 3:11

inteligentní interpelace

Když člověk poslouchá ty oduševnělé interpelace, nechce se mu věřit, že na ně ti ministři nechodí. Vláda se zodpovídá parlamentu? Kdybych já v práci tlachal takové nesmysly, dostal bych padáka nebo invalidní důchod na hlavu a ti machři poslanci za to berou bratru 100 tisíc? Nejhorší zjištění na tom je, že komunisti se chovají jako sociální demokraté, zatímco sociální demokraté se chovají stále více jako komunisté. Že by velké sblížení na obzoru?

p.s. Na interpelace bych vyslal tak akorát Macka... Ten by věděl, jak reagovat!

slava 22.3.2008 3:16

Re: inteligentní interpelace

Macek je nanic, ten to umí akorát zezadu. Zepředu by dostal přes hubu, navíc je to srab.

Ladislav N. :-))) 22.3.2008 3:37

Re: slava IP: 85.207.157.xxx

Vivat Dryml, vivat Rath!!:-)

protivný 22.3.2008 7:35

Re: Re: inteligentní interpelace

No jo, zase slava. Ten to umí ze všech stran. A nejlíp z té jeho ČSSD:-D

Pavell 22.3.2008 1:53

VÍŠ CO, ZAVORÁLKU...?

Zaorálku, běž do  p r d e l e  a už tam zůstaň. Faktem je, že ani jeden z nepřítomných nebyl někde na golfu nebo na lyžích, všichni měli řádný důvod na schůzi PSP nebýt a byli řádně omluveni. TAK SE DO NICH NENAVÁŽEJ, UBOŽÁKU!!!

Kačka 22.3.2008 2:05

Re: Ubožák jste vy

Máte ponětí, co to je parlamentní demokracie? - Vláda se zodpovídá parlamentu.

68 22.3.2008 3:53

Re: Re: Ubožák jste vy

A tak za vodpovědnost jde postupně dolu a dolu - až k té malé Kačce. Vid Kačko?

PS 22.3.2008 7:11

Re: VÍŠ CO, ZAVORÁLKU...?

Oduševnělá reakce odborníka a znalce. Čím víc podobných pablbů bude komentovat dění kolem sebe, tím víc budeme vypadat jako národ vulgárních idiotů.

StandaT 22.3.2008 1:19

interpelace

Dříve jsem se na interpelace čas od času díval, poslední dobou mně ale nezajímají - již tam nenacházím naplnění jejich významu, ale spíše vidím platformu pro divadelní etudy. Nedivím se ministrům, že tam nechtějí chodit - já bych na to taky neměl nervy.

Pane Zaorálku - ministři byli v PS 4 - ministrovi Liškovi pak musela ochranka odpečetit sál, aby si mohl pro své věci. Píšete zde, že ministři pohrdají opozicí. A já dodávám, že vy jste pohrdl čtyřmi ministry, takže jste ten poslední, kdo má právo kritizovat. Váš článek chápu jako pokračování kampaně ODS mínus. Nic víc. S čím ale plně souhlasím, je Vaše věta "Nelze trpět současný ostudný a nedůstojný průběh interpelací." abyste neřekl, že jen kritizuji, tak je tady i rada: Přestňte si už konečně hrát na ublížené druhé vítěze voleb a začněte plnit důstojnou a zodpovědnou opoziční roli. Oportunismus, naschvály, dehonestace nejsou programem, který vede k pozitivním výsledkům. Populismus není program pro budoucnost naší země. Nejste tam jenom vy a nenáviděná ODS. Je zde 10 mio obyvatelů.

Jirka 22.3.2008 1:25

Re: interpelace

Tak,tak.R^

Kačka 22.3.2008 1:35

Re: interpelace

Na stránce Poslanecké sněmovny můžete on-line sledovat video i audio ze zasedání sněmovny, popřípadě si později přečíst stenozáznamy. Jen nebýt líný! A pak můžete  posoudit přístup současné opozice ve srovnání s "nulovou tolerancí" ODS v minulém období se znalostí věci, a ne jen na základě domněnek.

StandaT 22.3.2008 9:52

Re: Re: interpelace

Sledovat interpelace je pro mě ztráta času - už jsem psal. Nedívám se na ně a nebudu je ani číst. Věřte, že to není o lenosti.

Ad nulová tolerance - ODS od ní velice ryhle ustoupila, když zjistila, že je jednak kontraproduktivní(neje, že si nic nevydupe, ale že ani neovlivní to, co by čas od času mohla), druhak, že jí to body u společnosti dost výrazně ubírá. To, že ČSSD se musí spálit o stejná kamna, mne jen utvrzuje v tom, co si o vedení ČSSD myslím.

Pavell 22.3.2008 1:50

Re: interpelace

Přesně napsáno!

Kačka 22.3.2008 1:18

Souhlas!

Pane Zaorálku, máte naprostou pravdu!

Dosavadní diskutující by se měli občas podívat na přenosy z parlamentu na http://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=27   nebo na stenoprotokoly jednání: http://www.psp.cz/eknih/2006ps/stenprot/ . Jde o to, nebýt líný a zjistit si fakta! Pak by tu snad neplácali takové nesmysly.