27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLICIE: Takový „vedlejší produkt“

Pokud provádíte prověřování, tak se vám může stát, že získáte takový "vedlejší produkt", což vyústí v další zdokumentovanou trestnou činnost. Tímto způsobem zareagoval olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan na otázky deníku Dnes, jaká je role premiérovy pravé ruky Jany Nagyové. Ze zjištěných informací ovšem vyplývá, že Jana Nagyová není vedlejším produktem, nýbrž klíčem k celému vyšetřování.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 10.7.2013 10:16

Je zjevné, že likvidaci Nečase si

objednali sami kmotři. Je jen otázka, z které party. To, že Janoušek, Rittig a spol. jsou v na svobodě a vysmátí, by dávalo tušit, že za tím mohli stát oni. Způsob provedení (á la 50.léta) však nabízí možnost jiných "hochů". Třeba ne přímo Lukoil, ale někdo ze sssr přece jen chce ten Temelín dostavět... A jak znám poměry v čezku, Janoušek a Rittig z toho naprázdno taky nevyjdou, tyhle pijavice budou sosat, i kdyby vládla nsdap.

L. Severa 9.7.2013 14:53

Snad ne úplatek !

¨"Podle některých zákulisních informací se jí detektivové, takzvaní operativci, snaží nabízet jistou protislužbu, aby se rozmluvila".

V. Bok 9.7.2013 14:52

Občas něco prosákne

to jo. Ale Ištván jde pomalu ale jistě. Všichni čekáme na Kalouska a Dlouhého Kubu. Kalousek evidentně toho má víc. Třeba ta cisterna, to je zneužití pravomoci jak dělo. Ani knížepán není imunní, že.

P. Pavlovský 9.7.2013 17:47

Re: Občas něco prosákne

Cisterna byl statečný politický čin, kterým Kalous riskoval a v žádném případě nesledoval osobní prospěch.

Tleskal jsem mu za to!

Naproti tomu on i kníže zvedli ruku pro nákup letadel CASA - v tom jede celá tehdejší Topolánkova vláda v demisi do posledního ministra!

J. Vyhnalík 9.7.2013 18:39

Re: Občas něco prosákne

A Vy si myslíte, že byste byl, třeba na postu ministra kultury schopen objektivně posoudit výhodnost, či nevýhodnost nákupu?

To vše je záležitost ministerstva obrany a jeho úředníků. Navíc se ukazuje, že letouny CASA neodpovídaly tak docela tomu, co Španělé ve smlouvě garantovali.

Je to trochu, jak by Vám manželka vyčítala výběr hotelu na dovolené, pokud by Vás cestovka brala na hůl.

Za nákup CASA odpovídá ministr a příslušní úředníci. Házet to na celou vládu je nesmysl. Ovšem jeden ministr na tom měl přece jenom podíl a to konkrétně Miroslav Kalousek, který za svého působení prosadil pro ministerstvo obrany povinnost nakupovat přes civilní "překupníky" typu Omnipol.

Tuto zhovadilost zrušil až Alexandr Vondra a také se mu pak Kalousek pomstil a z politiky ho vyštval.

B. Rybák 11.7.2013 16:54

Re: Občas něco prosákne

S podivnou spravedlností pana Ištvána jsme se už setkali u protizákonně proběhlého a po zásluze prohraného útoku na pana Čunka. Teď jde ale i o to, kdo se stane po perestrojce na státních zastupitelstvích stane "prokurátorem" a kdo bude naopak "ponížen". Takže můžeme očekávat, že obviněn a usvědčen bude nakonec i "Široký" a "Bystrozraký". Doufejme, že obdobně jako ve "vzorové" italské akci "čisté ruce" se před soud dostane nakonec i pan Ištván a jeho soudní mafie. To je to, nač "všichni" myslící lidé čekají.

J. Kuka 9.7.2013 14:19

No..

Uz je to skoro dva mesice a nic z toho , Takze evidentne o zadny zatah na kmotry neslo a slo jen o sejmuti vlady . A ja byl po oznameni razie tak nadsen :(

J. Křivánek 10.7.2013 0:27

Re: No..

Tak přístě doporučuji více rozumu a méně emocí. Soudruzi fízli se posarli v lese s touhle akcí. A každý kdo používá rozum to věděl od prvního dne. Dělat takový tyjátr a ostudu kvůli jedné bloďaté domině a ji poslouchající zelené gumě může dělat jen českej připitomělej fízlíček. O těch třech "zkorumpovaných" poslancích věděli všichni. A zátah uděláme když jsou "kmotři" v zahraničí. Jóo soudruzi fízli si z těch jednodušších vovčanů dělají dobrý den, pane. I kdyby rozkryli korupci v řádu několika set miliónů tak tito nadržení kamerchtiví fízli způsobili škodu větší. Několik měsíců bezvládí, resp. vládí do kapsy nikým nevolených Ovarových kamaradů, s želeovým ministrem financí, co tak najednou získal sponzory. Je zrejmé, že fízl v této kauze nejvyšší, si zhozením vlady zajišťuje, aby nepřišel o teplé místečko. Soudružka Benešová se už postará, aby kluk ušatej, nosatej uhrovatej vo teplý místečko nepřišel a to jejich supernejvyušší prokurátorství bylo zachováno.

H. Grúbr 9.7.2013 8:18

Opakované výslechy jsou nutné

nemluví - li vyslýchaná osoba pravdu, lze zjištěnými nepřesnostmi v jednotlivých výpovědích tyto rozporovat, což nakonec donutí vyslýchanou osobu kápnout božskou.

Z. Švrček 9.7.2013 12:03

Re: Opakované výslechy jsou nutné

jo a taky to pomůže udržet celý případ v hledáčku medií až do nových voleb, oč ovšem samozřejmě primárně nejde, je to jen takový "vedlejší produkt" že?

P. Pavlovský 9.7.2013 0:31

Všechna tvrzení tohoto textu,

týkající se způsobu vazby a výslechů J. Nagyové jsou do posledního písmene z jakýchsi neidentifikovaných zdrojů - tedy na bázi pomluvy.

S jedinou výjimkou, a tou je advokát obviněné. Ale právě ten o ničem závadném neví. Kdyby věděl, jistě by to zveřejnil!

Víc není třeba říkat: Jde o nedoložené fantazie, nepodložená osočení!

Kdyby byl takto osočen soukromník, nejspíš by se bránil žalobou!

J. Stejskal 9.7.2013 12:07

Re: Všechna tvrzení tohoto textu,

To jsem chtěl nyní napsat. Jsou to kecy na úrovni "..policejní zdroj, který si nepřál zveřejnit své jméno."

P. Kersch 9.7.2013 22:59

Re: Všechna tvrzení tohoto textu,

Článek je sbírkou dohadů autora. Nic proti tomu, ale kdo píše o svých dohadech, měl by předpokládat, že někteří čtenáři s nimi nebudou souhlasit. Dobrou přesvědčovací metodou  je srozumitelný text. O tom autor článku neví, jemu stačí, že svým řádkům rozumí on. Stačí si přečíst znovu poslední odstavec.