4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLICIE: Salaš u Pecinů

Zatímco na ministerstvu dopravy a jemu podřízených institucích probíhají veřejně razantní změny, ministerstvo vnitra obdobně odvážné plány zatím drží pod pokličkou. Podle informací týdeníku Euro ale i na pražské Letné zrají nápady, které by vláda bez mandátu obhajovala velmi těžko.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 18.9.2013 21:05

Řitní alpinisté

Řitní alpinisté (všichni ministři nepravomocné vlády, kteří urychleně vstoupili do SPOZ) rozloží definitivně tento stát. Ještě se možná bude vzpomínat na dobré časy za Nečasovy vlády. Historie ukáže, jak tito korýtkoví "odborníci" docpou do funkcí kamarády a další z SPOZ, kteří na to rozumově nemají.

J. Vyhnalík 18.9.2013 19:10

Re: Prcina je jedna z nejhorších

Zoceleni povinnou výukou ML filosofie na všech stupních škol jsme tomu říkali jednota formy a obsahu.

Jinak je to, co píšete vlastně ta nejhorší zpráva, protože to znamená, že jinou možnost, než politickou kariéru při jeho ctižádostivosti nemá a nemůže si tedy najít jinou práci než v politice, kde nás bude "obšťastňovat" po dlouhé roky.

J. Boleslav 18.9.2013 17:36

Re: Prcina je jedna z nejhorších

:-) Prcina je přesto stále můj favorit. Jednou jsem ho zažil in natura na jakési akci a museli jsme si odsednout k jinému stolu, aby nám nepřestala chutnat večeře. Něco tak fyzicky odporného pohledat.:-(

T. Kočí 18.9.2013 17:03

Re: Prcina je jedna z nejhorších

Lessy a Prcina ,to je jedna rodina. Jsou si i podobní, kluci šikovní.

J. Boleslav 18.9.2013 16:06

Prcina je jedna z nejhorších

levičáckých swiní, dokázal to dokonale už za svého minulého působení na MV.

X. XXXJemelík 18.9.2013 1:38

zastaralý článek

GIBS již vyšetřování Lessyho zastavil s tím, že se ničeho nezákonného nedopustil. Zatím ale neproběhlo odvolací řízení soudní. Bude-li Lessy zproštěn pravomocně obžaloby, jeho návrat do funkce automaticky vyplývá ze zákona, nemusí čekat na nabídku ministra. Ministr pak bude muset pouze řešit schizma na Policejním prezidiu. Kubice jistě věděl, že to takto může dopadnout, přesto vyhověl politické poptávce.