18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLICIE: Opět v rukou politiků

Vztah totalitního státu k politické orientaci policie byl jednoduchý a přímočarý: Sbor národní bezpečnosti byl otevřeně nástrojem bezpečnostní politiky vládnoucí strany. S nastolením pluralitního systému se zrodil dříve neznámý fenomén schizofrenního postoje politiků k policii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 1.3.2014 13:30

Trapný pokus

Pokud autor opravdu nepochopil, proč EU-hujer Gross není za svá celému národu zřejmá darebáctví potrestán a navíc není dodnes zděšen tím, že ministrem vnitra se mohl stát "kašpárek" R. John, pak já opravdu nechápu, kde bere odvahu (drzost) psát o politice!

Současná republika se bohužel stále více podobá té pseudodemokracii, která tu byla do vítězného února 1948. Hlavně tím bojem např. o policii, soudy a oficiální (téměř) nekritizovatelností vznikající, nás právě pohlcující socialistické říše! "Lisabonská smlouva" je smutnou analogií "Košického vládního programu"!

P. Papež 27.2.2014 23:16

To vám

To vám opravdu není hloupé, chválit trapnou dobu panování Johna na ministerstvu? Té směšné figurky, kterou si pěkně za nitky tahal Bárta? Měl jsem vás za chytrého člověka.  Teď už jsem prokouknul.

T. Kohout 27.2.2014 16:29

MV

To mě taky znepokojuje, jak pan Kubice, v podstatě "po anglicku" vycouval z této kauzy, kterou sám způsobil. To byl opravdu "gazda" non plus ultra. A téměř nikdo ho nevzpomene, že tuto kauzu způsobil on. Možná (nejpravděpodobně) někdo jiný tahal za nitky, ale on to byl, kdo zprocesoval tuto akci.

L. Písařík 27.2.2014 7:59

Langer pp. není vynálezcem hesla

Pomáhat a chránit. Na detektivních seriálech z Kanady to heslo najdete na jejich autech.