17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 10.4.2008 20:51

Re: Metalíza

esi náhodou nejsou dneska kastle pozinkovaný ale nic si z toho nedělej i jinak jsou tvý důvody úplně mimo, raděj nerozebírej čemu prd rozumíš.

tich@dohoda 10.4.2008 9:09

technicka poznamka soudruzi :-)

ten navrh /graficky/ udajne stal danoveho poplatnika v CR cca 250 tisic Kc, coz je sice smesna sumicka, ovsem takovy navrh, dkonce casto i lepsi vam udela kdejaky studak grafiky za 10 % ceny a to vam jeste z vdecnosti bude libat ruce, protoze to jsou doslova lacino vydelane penize. Navic byl napad navrhu ukradeny/obslahnuty . Nevim jak daleko jsou pravdive informace, ze navrh delal nejaky kamarad soudruha Dalika. Je "zajimave", ze takove "hospodareni" modrym komunistum nevadi :-) . Cest :-)

Jiří 10.4.2008 8:18

Produkt?

Podle mého názoru má být výsledným produktem činnosti celé Policie ČR vynutit dodržování zákonů. Z tohoto pohledu je pak jednoduché hodnocení. Jsou zákony převážně dodržovány? Pokud ano, pak lze konstatovat že Policie ČR převážně svoje poslání plní. To slůvko převážně by mělo být nahrazeno nějakou statisticky zjištěnou hodnotou, koeficientem a podobně který by měl shrnující a zobecňující charakter. Pokut vidím že jedna část výsledného produktu činnosti Policie ČR není splněna - na cestách si každý jezdí jak se mu chce, postihů je minimum a už vůbec nejsou systematické a trvalé. Pak je zbytečné vytvořit plakát,  že je nutno předpisy dodržovat a postavit se s ním k silnici. Všichni se jen zasmějí. Tím plakátem je tak trochu přemalování aut. Dokud policista  (na př. dopravní) nebude úkolován tak, že jeho úkolem je zajistit aby v úseku dálnice xy byly v době jeho služby dodržovány všechny předpisy o provozu, tak to pořád bude k ničemu. Stále budou vykazovat kolik aut změřili, kolik pokut uložili. Ale to nás přece vůbec nezajímá! My potřebujeme aby vynutili dodržování předpisů. Všeobecně a trvale. Ten jednoduchý pohled v řízení Policie ČR naprosto chybí. Příklad: Byl policejní oddíl poslán na stadion (Sparta Slávie) aby tam zajistil dodržování zákonů, předpisů atd. Výsledek jsme viděli v TV. Takže ten oddíl úkol nesplnil! I to se přece může stát. Je slušné a potřebné to pravdivě přiznat a poučit se z toho. A jen tak mimochodem, proč pořádek na obyčejném fotbale musí zajišťovat republiková policie? Od čeho je městská policie? To skutečně hlavním produktem těchto strážníků je odestát ráno před školou u přechodu cca 1 hod. Bohužel, pro mně to je jediný známý výsledný produkt činnosti městské policie. Co produkují jiného nevím?

tosek 10.4.2008 9:06

Re: Produkt?

Souhlasím s vámi a navíc bych doplnil, že jsem si myslel (když jsem poslouchal výtečníky Topolánka, Kalouska a jiné, že tento stát nemá na vyhazování (akže se třeba musí ubrat školství ajiných "nepotřebnostem). A najednou desítky milionů na nový nátěr policejních autíček není problém. To je mi divné šetření. Samozřejmě že čirou náhodou zakázku na přelakování aut dostane firma, kterou vlastní manželka, bratr, otec nebo nějaký kamarád či spolužák pana ministra.

jirka.s. 10.4.2008 9:42

Re: Re: Produkt?

Tož to by mne docela zajímala, ta spřízněná autolakýrnická firma !!! Víš o ní něco bližšího, hoď sem odkaz! Nebo jenom jako obvykle jsi zase pustil ze řetězu tu svou hnusnou domovnickou povahu ? 

Nemýlím-li se, tak vůbec nebyla řeč o nějakém přelakovávání starých policejních aut ! Ta totiž docela normálně doslouží (pokud již dávno nedosloužila) a nový nátěr  policejních aut se bude týkat pouze nových aut přímo z výroby!

Ale to je nakonec problém všech komoušů, že neumí lhát alespoň trošku věrohodně, že ?

Jiří 10.4.2008 10:00

Re: Re: Re: Produkt?

Ano, ano, máte pravdu. Bavit se o ceně je nesmyslné. Asi se jedná  skutečně jen o nová auta ale hlavně výrobce který získá zakázku na vozy pro policii samozřejmě stanoví zcela jiné cenové kondice než pro toho kdo kupuje jeden či dva vozy.

tosek 10.4.2008 10:19

Re: Re: Re: Produkt?

Podle toho tož na začátku vašeho textu soudím že jste z Moravy a z obsahu téhož vyplývá, že jste se právě probudil po dlouhé, dlouhé vopici. Jistě, u nás je všechno křišťálově průzračné, politici nepodvádějí, spřátelené firmy neposílají sponzorské příspěvky. Dobré jitro, budíček!!!

jirka.s. 10.4.2008 11:51

Re: Re: Re: Re: Produkt?

Že by tohle měl být odkaz na tu autolakovnu?  Tsss, tsss!

Mimochodem, se/re tě hodně taková všeobecná identifikace? Morava, to je lidstva, co tam žije, viď? Přijít za svým řídícím estébákem s tím že jeden Moravák ......, TOŽ tě kopne do řiti, co? ;-D

Jó, taky je tady jeden tvůj kolega udavač, co tu roznáší, že Livie Klausová je šalgovičova dcera! Neznáte se náhodou?

tosek 10.4.2008 12:03

Re: Re: Re: Re: Re: Produkt?

Vy jste se nám nějak rozvášnil. Mě vůbec nevadí, když je někdo z Moravy, naopak, osobně tam znám spoustu inteligentních a pracovitých lidí. Jestli vás urazilo, že vás mám za Moravana, tak jsem to nemyslel nijak zle. Zbytek vašeho textu si ale dovoluji považovat už jenom za agresivní blábol.

jirka.s. 10.4.2008 17:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Produkt?

TOŽ, ta autolakovna by nebyla k mání ? Nebo si snad mám myslet, že celý ten tvůj výše uvedený příspěvek byla jenom taková agresívní lež? ;-(

vita 10.4.2008 20:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Produkt?

prosím Tě vynech už TOŽ, jsi s tím trapnej

zalozak 10.4.2008 5:22

Zelena barva pusobila uklidnujicim dojmem do nastupu Zelenych do vlad(y) :P

V teto dobe je naopak ma stejny efekt jako barva ruda a pusobi zvyseny stres zejmene u bezneho obyvatelstva.;-D;-D

J.G. Pašek 10.4.2008 2:31

O tom už tady lomila rukama nanynka Bobšíková . . .

kolik mazalů si bude na takové blbosti prubovat slovní zásobu a  přihřívat polívčičku . . . .

AndyO 10.4.2008 6:05

Re: olik mazalů si bude na takové blbosti prubovat slovní zásobu a přihřívat polívčičku .

HODNĚ.

Je to jednodušší než přemýšlet.

Osobně si myslím, že se Policie zlepšila, jak ta dopravní( což asi bude spíš zásluha šéfa DPolicie než Langera), tak i ta normoš, co má honit zloděje. Beze všech přiblblých akcí Kryštof jsou dopraváci prakticky všude, na trasách, kde jezdím a je jich mnoho přestávají číhat na zbytečných úsecích a přestěhovali své kontroly na skutečně riziková místa, kde jezdívají řidiči příliš rychle, při kontrole jsou slušní a úplatek po mně nikdo nechce. Třeba to není Langerem, ale časovým testem, prostě nastává doba zlepšení, rozhodně je to příjemná změna.

KAREL 10.4.2008 6:37

Re: Re: olik mazalů si bude na takové blbosti prubovat slovní zásobu a přihřívat polívčičku .

já nevidím jako maličkost přestříkávat auta metalizou,modrá barva  bude po prohraných volbách nahrazena oranžovou?!?!

AndyO 10.4.2008 8:55

Re: Re: Re: olik mazalů si bude na takové blbosti prubovat slovní zásobu a přihřívat polívčičku .

to se zeptejte toho, kdo ty volby vyhraje.

O víkendu tu byla u článku Bobošice rozprava a dostala jsem právem vynadáno, neboť jsem si neověřila informace a hudrovala podobně jako vy. Takže jsem si na stránkách MV přečetla k věci co se dalo a myslím, že zjednodušené výkřiky zde nejsou na místě.

68Charlie 10.4.2008 17:43

Re: Re: olik mazalů si bude na takové blbosti prubovat slovní zásobu a přihřívat polívčičku .

Žiju asi v jiném státě.Závidím Ti.