5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLICIE: K dalším Otázkám Velkého manipulátora

Ta část Otázek Vymývače mozků z 22. prosince 2013, která náplní zasahovala do zájmové sféry spolku Šalamoun, tedy vystoupení ředitelů celostátních útvarů PČR Milana Komárka (Útvar pro odhalování korupce a finanční kriminality SKPV) a Roberta Šlachty (Útvar pro odhalování organizovaného zločinu SKPV), byla nezajímavá, téměř nudná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sládeček 27.12.2013 17:39

Zveřejnění zatčení Nagyové je v pořádku, je to ve

veřejném zájmu, neboť subík Nečas už zase lhal a video ho také usvědčilo ze lži.

B. Rybák 29.12.2013 11:38

Re: Zveřejnění zatčení Nagyové je v pořádku, je to ve

Přesto, že toto video bylo pořízeno a sestříháno policií, nezvratně prokazuje arogantní zhovadilost nočního(!!!) zásahu policejního komanda proti bezbranné ženě (spojené z bezprecedentním chováním vůči ní a především vůči členům její rodiny). Mělo to udělat dojem na hlupáky a to se zjevně podařilo.

P. Papež 27.12.2013 16:55

Geniální věta

Geniální věty pana Jemelíka " Mimo to jako předseda vlády sabotoval projednávání zákona tím, že několik měsíců odmítal zařadit diskusi o něm na program jednání vlády. Nakonec jeho vláda padla a neprojednaný návrh zákona pak Marie Benešová jako ministryně Rusnokovy vlády vzala zpět. Politika Petra Nečase tak naopak vedla k zakonzervování těžkopádné čtyřstupňové soustavy státního zastupitelství, tedy k zachování vrchních státních zastupitelství." Takže Benešová návrh vzala zpět, způsobila zakonzervování, ale může za to Nečas. Kdo chce bít psa, vždy si hůl najde.

B. Rybák 29.12.2013 12:20

Re: Geniální věta

Ano. Demokracie je naštěstí vždy "těžkopádná", obtížně se v ní vládne a obtížné je dostat (nevinného) občana do vězení. Připravovaná náhrada čtyřstupňové soustavy relativně nezávislých státních zastupitelství logicky odpovídající čtyřstupňovému systému naši soudů, systémem připomínajícím "bolševickou prokuraturu" byla asi největší chybou Nečasovy vlády (podivného pana JUDr. Pospíšila a jím nakonec prosazené "chorobně" ctižádostivé paní JUDr. Bradáčové). Byla "motorem" války státních zástupců, protože olomoucké zastupitelství patřilo k těm, která měla být zrušena. Zaplatil za ni draze.

Pozn: O skutečných záměrech (současných ambicích) a vzájemných vztazích mezi P.Zemanem, L. Bradáčovou a I. Ištvanem (a jejich napojení na "Brusel", loupeživý švýcarský soud..) víme bohužel velmi málo.

M. Moravcová 27.12.2013 13:35

Ještě bych připoměla

velice neobvyklé ladění not Bradáčové, Šlachty a Moravce, při kterém byli vyfoceni v penzionu.

J. Jílek 27.12.2013 11:09

mýlíte se převelice

neschopnost policajtů odpovědět jakýkoliv obecný dotaz typu "Je normální, aby byl vzat do vazby člověk bez toho, aby byl předtím vyslechnut?" byla dostatečně vypovídající

M. Malovec 27.12.2013 10:04

Kuliočko

Václav Moravec je nový brouk Pytlík našeho mediálního prostoru. Mohl by však být kýmkoliv, protože skutečně rozumí všemu a pokud nerozumí ptá se donekonečna, až unaví tázaného i diváka. Zastřelte ho!

J. Boleslav 27.12.2013 11:22

Re: Kuliočko

Připojuji se. Asi by ale stačilo odstřelit. :-)

M. Nemecek 27.12.2013 9:23

Kdo je "Velký manipulátor"?

To,že ČT zveřejnila záběry zatýkání J.Nagyové-Nečasové bylo z mého hlediska nutnost.

Vzpomeňme jen na vodopád urážek a nepravd vyslovených P.Nečasem na adresu policie

k samotné akci.Je možné,podle pana Jemelíka,dále z J.Nagyové-Nečasové dělat tu které bylo ublíženo/něco podobného nyní probíhá v případě D.Rátha/,nebo neposkvrněnou světici,potom ale expremier Nečas z nás nadále může dělat "užitečné"idioty.

J. Jílek 27.12.2013 11:16

Re: Kdo je

v čem ten vodopád nepravd spočíval? Nezapomínejte, že policajti uvolnilo video, které se týkalo jen zatčení, nikoliv video z prohlídky bytu

P. Papež 27.12.2013 16:57

Re: Kdo je

Vám opravdu připadá normální, když zatčená žena je odváděna jako masový vrah v klepetech a "medvědovi" ?

K. Januška 27.12.2013 7:04

Špatné otázky pana Moravce

Pane Jemelíku. Hluboce s Vámi nesouhlasím, že televize neměla zveřejňovat záběry paní Nagyové (nyní Nečasové) spoutané jako vražedkyně. To je přesný obrázek části naší policie a soudní mafie, která nám vládne a ohání se demokracií. Pozatýkaná skupina se žádného trestného činu nedopustila. To, že je v nějakém předpise uvedeno, že korupce je trestným činem, neopravňuje žádného státního zástupce a žádného soudce k tomu, aby bylo s občanem zacházeno, jako by se trestného činu dopustil. Aby mohl být občan zbaven základního práva, musí předcházet trestný čin (vražda, loupež, 7 milionů v krabici). Žádný takový čin nepředcházel a policie takový skutek stále hledá. Soudci Nejvyššího soudu měli na vahách „možnost trestného činu“ a „osobní svobodu bezúhonných občanů“. Nejvyššímu soudu jsou lhostejná občanská práva bezúhonných občanů. Copak soudci Nejvyššího soudu nevěděli, že ostatní členové jsou taktéž ve vazbě? Domnívám se, že skupina Šalomoun by se měla zabývat podstatou špatné funkce naší justice.

Jediná správná otázka pana Moravce měla znít: Jakého trestného činu se skupina obviněných dopustila, že byla hromadně pozatýkána?

P. Lenc 27.12.2013 8:40

Re: Špatné otázky pana Moravce

Mám takový dojem, že pan Jemelík v tomto článku pouze opisoval skutečnosti s diskuzních příspěvků, které na toto téma proběhly minulý týden. Pane Januško naprostý souhlas.

J. Boleslav 27.12.2013 11:26

Re: Špatné otázky pana Moravce

Je to tak, celá spektakulární akce byla v podstatě jen mediální bublina, sloužící k odstřelení vlády. A tohoto účelu bylo dosaženo. Zdejší svobodný prostor se začíná velmi zužovat, to je už zcela nepochybně.

P. Schuster 27.12.2013 11:42

Re: Špatné otázky pana Moravce

Porovnávat zatčení příbramského podnikatele Jaroslava Starky, nebo zatčení libereckého policejního ředitele Miroslava Dvořáka s kauza Jany Nagyové je taky trochu přitažené za vlasy.

J. Vintr 27.12.2013 12:35

Re: Špatné otázky pana Moravce

Když občana na veřejném prostranství po zuby ozbrojené komando vyrve z auta, válí po zemi, šlapou po něm a spoutaji ho jako dravou šelmu - a pak ho druhý den pustí, protože ho nemají z čeho obvinit, pak to svědčí o tom, že je něco hodně špatně.