18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLICIE: Božská Daniela

Od "vyhnání z ráje" (Události, komentáře ČT 24) Daniely Drtinové do pořadu "Interview Daniely Drtinové" v čase s menší sledovaností sleduji výkony šarmantní komentátorky zřídka, hlavně proto, že mě její hosté většinou nezajímají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sládeček 16.12.2013 21:58

Přesně

tak.

P. Papež 16.12.2013 20:07

Sebestředný božský Jemelík

Sebestředný božský Jemelík, bojovník pouze za svoji pravdu  a pravdu svých milců opět ukázal svoji nenávist vůči komukoliv, kdo má jiné mínění než on sám. Vůbec si nepřipouští, že kdyby kauza dvou policejních prezidentů byla tak jednoznačná, asi by byla věc vyřešen hned. Jelikož jde o složitý případ, měl by i Jemelík pochopit, že v demokracii má právo na vyřešení případu i druhá strana.

M. Nemecek 16.12.2013 13:10

Božská Daniela?!?

Pecina se neměl v této záležitostě vůbec angažovat.Jestliže se do toho vložil ,aby napravil

bezprávý,které bylo učiněno,není to,jak se mi začíná jevit,z jeho mravních zásad/má-li vůbec nějaké,viz kanditura za stranu Zemanovci/,ale pouhé míchání horké kaše.On tahá za provázky,on už má naprosto jasné,že s panem Červíčkem nemůže nadále spolupracovat/zda-li s ním vůbec někdy spolupracoval/.Je proto nad slunce jasné,že pan Červíček bude muset sklapnout kranfleky a přenechat svou židli panu Lessymu.

Musím/chtě nechtě/souhlasit s výrokem M.Zemana o novinářských embriích.Někdy,když slyším novináři pokládat dotazovaným otázky,divým se,že je nepošlou někam.To je opravdu pro otrdlé.

M. Prokop 16.12.2013 10:12

Drtinová je pitomá,

Pecina swině svinutá.

Toť vše.

J. Vyhnalík 16.12.2013 2:58

Uff uf uf

Pan Jemelík opět umanutě hájí aktivity ministra bez důvěry, který se snaží nevratně změnit vedení policejního sboru, přestože by bylo logické a mravné ponechat to na novém ministrovi.

Spěch ministra bez důvěry Peciny je minimálně podezřelý a to není potřeba spekulovat o tom, nakolik bylo výběrové řízení, kterým Lessyho vybral Radek John regulérní a do jaké míry šlo o to vybrat člověka ochotného vycházet vstříc Vítovi Bártovi. Petr Lessy se VV odvděčil tím, že ve své funkci dělal všechno pro to, aby torpédoval minulou koaliční vládu a okatě ignoroval i dohody, které předtím sám přijal.

Ovšem ministr Pecina potřebuje rychle dosadit svého člověka do vedení ÚOKFK a jede jako buldozer.

Jediné s čím mohu souhlasit je, že ministr Pecina je správní orgán. I když nevím jestli slovo správní není nadbytečné.

K. Frauknecht 16.12.2013 7:43

Zase jsem nedočetl.

V článku je chyba. Místo "správní" má být "velký".

R. Brzák 16.12.2013 13:10

Re: Uff uf uf

Umanutosti pana Jemelíka si cením - byť je mi jak Lessy, tak Pecina nesympatický a nelíbí se mi způsob, jak se dostali do funkcí. Umanutost je totiž něco, co bych vyžadoval po advokátovi, jenž by mne hájil proti zvůli státního úředníka.

V argumentaci pana Jemelíka nenacházím rozpory - nejsem advokát, ani nemám nastudovány oba případy tak, abych se mohl tvářit jako arbitr. A protože pan Jemelík se o svou informovanost snaží již léta, nebudu jen proto, že se zastává Peciny, jeho znalosti či názory zlehčovat.