Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Tragédie, realita a ruská propaganda

Zjevnou sympatii a vstřícnost k ruským přáním se autor pokouší maskovat právě onou tragickou scenérií vypůjčenou od pana Vlka a následným přidáním směsky rádoby objektivních důkazů úpadku Západu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Dementní komouši a spol. denně ;-O;-O vytrubují na NP ruskou propagandu. Mnoho z nich systematicky téměř každý den, zbytek občas. Jediným kritériem výběru do seznamu je vědomé šíření ruské propagandy a lží:

Putinova prolhaná dezinformační PÁTÁ KOLONA aktivní na NP nejenom v posledních týdnech:

L. Kolman , P. Odložil = P. Dachmeister , A. Renjascu , I. Pávek , J. Černý , P. Černý , V. Zadák , D. Laurencikova , V. Machálková, P. Spáčil , V. Čermák , K. Filip , V. Pavelka , F. Pavelka , J. Novak , O. Vorálek , K. Nový , V. Kuhaj , J. Vlček , L. Beneš , L. Zídek , P. Brich , J. Drobný , J. Pšenička, D. Hubáčková , K. Křivan , J. Karza , M. Varadinková , M. Moravcová , Z. Linda , I. Kučerová , R. Sorge , J. Rybník , D. Černý , A. Mohela , P. Pepax , J. Rejzek , A. Jaroš , Z. Babek , P. Boublíková , P. Boleloucký , J. Sedláček , P. Brecík , J. Bárta , I. Teren , F. De Winter , Z. Babek , A. Teply , M. Hoblík , J. Kratochvíl , M. Boháček = M. Zasazabanovaný, J. Kostelanský , J. Krásenský , L. Hančar , J. Nevrkla , R. Langer , R. Gramblička , P. Nešvara , F. Navrátil , S. Vozka , V. Šťastný , V. Damec , P. Zeman , R. Lávička , J. Blahová , J. Dvořák , M. Grundmann , P. Vychodil , J. Fialová , J. Krejčová , L. Píchová , T. Kubín , V. Němec , J. Tulejová , I. Hermanek , F. Pokorný , O. Kaucký , S. San , Z. Grabec , J. Vrška , D. Rakous , V. Mokrý ("Kotaz") , L. David , B. Liborek , S. Ševeček , J. Trubač , J. Hanzal , F. Žůrek , E. Hlinovský , M. Šejna , R. Vacek , V. Podracký , M. Malovec , O. Hávová , K. A. , P. Vavruch , J. Uher , R. Woloszczuk , O. Seliger , Š. Hašek , R. Nešpůrek , P. Kozelský , L. Svoboda , J. Matuška , J. Červený , J. Kalina , V. Petr , M. Pesat , L. Frydryšek , R. Pavlik , I. Krahula , P. Marcín , ...

0 0
možnosti
Foto

Pavlíka a Červeného jsem v životě na diskusi neviděla. Máte velmi široký záběr.

0 0
možnosti
KZ

Ciwe tak jsem se tady dočet, že „...byl to Bismarck, který řekl, že Ukrajina je měkké břicho Ruska...“. To je fakt pěkná ilustrace intelektuální úrovně chcimírovského béčka. Ne Bismarck ale Churchill, ne břicho ale podbřišek, ne Ukrajina ale Balkán a ne Ruska ale Evropy, ale jinak to sedí jako Jandák na hrnec!

0 0
možnosti
JK

Klídek, pane Zelený, nesedí jen to břicho, správně je podbřišek. Je možné, že Churchill řekl něco podobného a Balkánu a Evropě.

0 0
možnosti
PD

Rusko je blíž a snaží se víc.

0 0
možnosti
JG

J71. 64G19a55n48a73u27r

2. 4. 2024 16:51

Na ČT24 je rozhovor s G.Javlinskim.Putin o zastavení palby jednat nechce!!!:-/Rv

0 0
možnosti
AT

A45l38e32š 74T29e93p68l72ý

2. 4. 2024 18:48

Putin mlčel na výzvu Javlinského, že je třeba okamžitě zastavit palbu - a opoziční politik Javlinskij že bude vyjednávač.

To vcelku chápu - a nijak z toho nevyplývá, že Putin odmítá jednat.

Faktem ale je, že na vyjednávání by měla spěchat spíš Ukrajina - protože výchozí podmínky se pro Rusko stále jen zlepšují.

0 0
možnosti
VK

V41. 35K55u51h55a11j

2. 4. 2024 14:49

Tady je nějaký odkaz, jak musí být Rusko zničeno. Ono je toho k nalezení celkem dost.

https://blisty.cz/art/117784-rusko-musi-byt-zniceno.html

0 0
možnosti
JG

J98. 13G55a15n11a83u80r

2. 4. 2024 15:05

Ostatně soudím, že RuSSko musí býti zničeno!:-)

0 0
možnosti
VC

Celkem dobrý článek, proti tomu od Bartoně určitě. Jakkoliv myslím, že by lidstvo, především Západ mělo proti potenciálnímu jadernému konfliktu dělat mnohem, mnohem víc.

0 0
možnosti
DL

Takže vy jste proti "chcimirum" a proti další eskalaci války?

0 0
možnosti
PS

P57a10v47e43l 44S15u33r75a

2. 4. 2024 14:07

Velmi souhlasím pane Zamazale.

0 0
možnosti
VN

Dobře jste to napsal.

0 0
možnosti
JK

S těmi "zlými imperialisty" autor předvádí svou zabržděnost asi tak v roce 1968. Je s podivem jak někteří předstírají, že jsou jako ty tři opičky, které nevidí, neslyší, nemluví. O čem se dnes nemluví, to se nestalo a hotovo. Na Ukrajině nebyly základny s americkými a britskými instruktory a generály, na Minské dohody se garanti nevykašlali, Porošenko se nesetkal s americkým senátorem McCainem a neujišťovali se navzájem, že tu válku s Ruskem vyhrají,/ dlouho před válkou/, Zelenský při svém zvolení neslíbil, že odvolá armádu od hranic s Donbasem, USA a SK neslibovaly Ukrajině příjem do NATO, Britové nezhatili mírovou dohodu uzavřenou v Istanbulu, v Kyjevě se nehrála hra s názvem "zabij si svého moskala" a tak dále,

Dokonce není pravda, že na Ukrajině jsou uctíváni masoví vrazi Židů, Poláků i Čechů, nebyly žádné pochodňové průvody s hitlerovskými symboly ani takový symbol nenamalovali na námi darovaný tank. Nevím jak si Rusové představují, že výše uvedené vymýtí. Nazývají to denacifikací.

0 0
možnosti
DL

Mate naprostou pravdu, pani Krejcova. Jedine Zlo na tomto svete je Putin! A pak jeste Rusko. Sesadime Putina, znicime Rusko, hodime par atomovek na Moskvu.... A bude mir! Tak snadne to je. ;-)

0 0
možnosti
VN

Běžte už všichni s tím Mnichovem do...historie. Jestli si vy stateční chciválkaři myslíte, že kdyby se smlouva nepodepsala, druhá světová by nebyla, tak jste na omylu. Byla, jen by se odehrála jinak a naší zemí by se provalila fronta tam i zpět. Strategickým cílem byl pro Hitlera životní prostor na východě, "Drang nach Osten." Cíl zůstává stejný, jen aktéři jsou odlišní a použila se Bismarckova vize, tzn. nejdříve rozkmotřit Rusko a Ukrajinu.

[>-]

0 0
možnosti
PS

"Kdo se nepoučí z historie, bude si jí muset prožít znovu". Vy už se, zdá se, nemůžete dočkat.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz