3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 23.9.2010 23:08

Farizej

Čím to jen je, že kdyby pan Payne i pravdu hlásal, tak budu vždy ostražitý a opatrný. Možná bych SSO i hlas ve volbách dal, ale pokud ji reprezentují tihle "vševědi", jako je u mne pan Payne, tak se mi nějak ruka zadrhne. Řekl bych, že do SSO z ODS přestoupil, poněvadž to vypadalo na možné blízké setkávání s V.K. a z toho plynoucí další vhodné kontakty, ale je to z mé strany spekulace. V každém případě panu Paynovi nevěřím ani slovo.

K. Janyška 23.9.2010 17:09

Kajan

Payne, jděte do háje s termínem politická filosofie a vraťte se, popleto, k termínu ideologie ! A Václavu Klausovi, mému českému guru,  vzkažte, že má používat slovo socialismus, namísto desítek jiných přirovnání, kterým traktoristé nerozumějí ! Dzp.

K. Janyška 23.9.2010 17:06

Kajan

Svobodní jsou stranou s výborným programem,  avšak se slabými vůdci ! Dzp.

P. Hofman 23.9.2010 10:25

PEVNÁ POLITICKÁ FILOSOFIE ODS = MOC

Pan Payne sice hezky filosofuje a s mnohým lze souhlasit, ale člověku se vkrádá neodbytná otázka: "Kde udělali soudruzi z ODS chybu". Včetně něj.

Vždyť on sám byl léta u toho!

Nebude to třeba tím, že ODS není dnes jiná (či významně jiná), jak naznačuje, nýbrž jen v rámci logiky svého vývoje odpornější?

R. Langer 23.9.2010 14:06

Re: PEVNÁ POLITICKÁ FILOSOFIE ODS = MOC

"Nebude to třeba tím, že ODS není dnes jiná (či významně jiná), jak naznačuje, nýbrž jen v rámci logiky svého vývoje odpornější?" - Ano, souhlasím je mnohem levicovější, než kdy jindy před tím bývala.