19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Štrobl 17.9.2011 9:27

Pane Paroubku, dejte už českému národu pokoj.

Otevřete si někde restauraci a hlavně přestaňte psát do novin. Ve své restauraci si můžete se štamgasty blábolit co chcete a nikoho tím nebudete obtěžovat. My Vás všichni známe, takže nás o ničem přesvědčovat nemusíte.

M. Trhlík 17.9.2011 9:03

Re: Egoista Paroubek je lhář

Pane Peřino,jak se tak dívám,objevil jste dalšího narcise.Nejsen vůbec přesvědčen o "mimořádném" politikovi Paroubkovi.Ale kolik takových se pohybuje na naší politické scéně? A kolika jiným politikům jste poslal dotazovací meil a kolik  z nich  Vám odpovědělo? A z čeho usuzujete že je na smetišti dějin?Pokud Vám vadí,že vyměnil neatraktivní,ale zdaleka ne jednoduchou manželku,to je pouze jeho věc a podívejte se po svém okolí,kolik takových případů máte možnost vidět každou chvíli.Takových politiků jako je Paroubek,máme stovky,objeví se,aby se zase za pár let,nebo i měsíců ztratili.Bohužel politika je už taková.Paroubek to  nezvládnul a už má malou šanci se nějak zvlášť zviditelnit,ale není sám.

V. Hajková 17.9.2011 8:37

Re: Ať dělá co dělá

Tleskám-  dokonale  popsaná  tato  politická  mrtvola!

T. Kočí 17.9.2011 8:25

Re: Egoista Paroubek je lhář

Mluvíte mi z duše.

J. Peřina 17.9.2011 8:09

Egoista Paroubek je lhář

a neskutečný narcis.Po přečtení jakéhokoliv jeho článku jsem si všiml,že konec popírá začátek.Takovým rádobypolitikům je dobré se vyhýbat a nedat jim vůbec šanci,aby mohli ovlivňovat dění ve státě.Poslal jsem mu několik dotazovacích meilů,ale ani na jeden mně nikdy neodpověděl,což správný politik nepřipustí,i kdyby ten dotaz byl sebenepříjemnější.Jsem proto rád,že tato politická kreatura je na smetišti dějin,i když si to nechce stále připustit.Navíc politik,který vymění svou jednoduchou a neatzraktivní manželku za údajně atraktivní je pouhým sobcem a amorální omyl přírody.

V. Heidlerová 17.9.2011 7:46

Re: Ať dělá co dělá

Naprosto přesně řečeno, už není co dodat, jen připojit svůj souhlas.

T. Vodvářka 17.9.2011 7:33

Ať dělá co dělá

nikoho nepřesvědčí. Tragická postava ing Paroubka, který byl zřejmě ideálním kádrem Restaurací a jídelen a shodou okolností /manželstvím se společensky výše postavenou ženou - myslím tou první, osobnostním marasmem sociální demokracie/ se stala předsedou vlády České republiky. Míra jeho inteligence nutně naráží na strop, který nepřekoná ani demonstrativní četbou klasiků starého Říma. Ing Jiří Paroubek stále nechápe, že jeho hvězdných 15 minut warholovské slávy již odnesl čas, má stále pocit, že česká kotlina dychtí zvědět opět nějaké novinky, jež se líhnou ze sexymozku. Nechápe, že dlouhotrvající potlesk po projetých volbách v roce 2010 od svých spolustraníků nebyl projevem díků, ale potleskem za padající oponou derniéry či lépe posledním holdem mizející rakve v strašnickém krematoriu. Jeho předchůdce - upřímný Stáník - si aspoň nakradl a zmizel, takže už neplevelí noviny a tiše doufá v Alzheimerovu demenci české společnosti. Ing. Paroubek je však z jiného těsta a snaží se neustále přesvědčovat o tom, jak šálivý je zrak a sluch. Asi už pozapomněl, jak jeho stranický souputník Zaorálek veřejně prohlašoval, že ing.Paroubek byl zpočátku pro radar, ale po vysvětlení změnil názor. Jak sděloval, že jen osoba nutně psychicky narušená nevolí ČSSD, aby to druhý den popřel. /Oba šoty jsou na You tube/. Jednou z nutných vlastností státníka je slušnost a pravdomluvnost. Ani jedno nám ing. Jiří Paroubek za celou svou éru nestačil předvést, byť měl na to dost času.

Pro mne zůstává postava ing. Jiřího Paroubka prototypem parvenu, jedince, který zapomněl kam patří.

L. Černín 17.9.2011 7:10

Zábavné

V seriálu Jistě pane ministře se říká: "Nevěř ničemu, co nebylo oficiálně dementováno." Tak to bychom tedy již měli.

Umím si zcela představit, že při prvním setkání s Američany byl pan Paroubek pro, poté si ale nechal udělat průzkum veřejného mínění, a na základě jeho výsledků pak obrátil...

Z. Rychlý 17.9.2011 7:03

Jyříku !

Další pravidlo nejen do politiky - čím víc se do lejna rýpe, tím víc smrdí.

S. Sedlák 17.9.2011 3:53

Úsměvné, jak oponujete, pane Paroubku

Celé vaše období v socdem je provázeno účelovými postoji a vaše posedlost průzkumy je pověstná. Už sama jejich existence ukazovala, že vám šlo o dolaďování populistických prohlášení. Během let jste provozoval aparátčický oportunizmus s výraznými okamžiky vyjednávání s Topolánkem a Kalouskem po volbách 2006 nebo o předčasných volbách v roce 2009.

Snad to víte alespoň vy, co jste komu říkal v roce 2007. V každém případě to, co se objevilo na Wikileaks sedí typově na váš způsob jednání.

B. Novacek 17.9.2011 3:10

Re: tak tohle je az roztomile

Trefa, pane Adlere...dovolim si prelozit pane Paroubkuv vymet asi takto: Bla...Bla?...Blaaaablablabla!!!

J. Adler 17.9.2011 1:45

tak tohle je az roztomile

Autor tohoto nesouvisleho blabolu neni spokojen s kvalitou americkych diplomatu - inu, kdyby neco podobneho rekl Churchill budiz, ale Jiri Paroubek???????