29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 9.11.2009 9:19

Autore,

jestli je pro vás vyjednání lepších podmínek paranoiou, tak jste normální blb a stydím se, že takový člověk zastupuje ČR u nějaké pochybné organizace spjaté s EU. Už se prosím nevměšujte do českých věcí s vaším, euráči poznamenaným názorem. Dejte blbovi funkci u EU, uvidíte, co dokáže. Vy to dokazujete.

šimon klein 9.11.2009 8:59

Re: No, věděj pane direchtór Macek,

vy chcete aby eurofil myslel ???8-o8-o8-o... podívejte se na výblitky jeho soukmenovce claye a bude vám to hned jasné.....

šimon klein 9.11.2009 8:57

Re: Umíte taky něco jiného člověče?

je to horší - ty slinty píše za peníze z EU a tudíž i za Vaše, moje apod........čistá zlodějna...

bm2 9.11.2009 8:53

opakovanie matka mudrosti ?

Uz som niekolkokrat pisal aj sudruhovi Mackovi aj jeho stadu eurohujerov predbiehajucich sa v pocte orgazmov pod jeho vylevmi >

Preco tak hlasno vykrikovali proti poziadavke na vynimku prave Poselltovci a Madari ? Vari nevedeli ze im Charta bez vynimky neprinasa "nic nad jestvujuci pravny stav" ( vid hocijaky Mackov pamflet, tamze ) ?

Alebo maju LZ nastudovanu lepsie ako eurozvazak Macek, aka uzitocny knieza Myskin na ceste k novym svetlym zajtrajskom ?

hobis 9.11.2009 8:17

Re: výborně

Úžasné,co EUfilové vymyslí,aby si to obhájili.Soukromé vlastnictví by mělo být nedotknutelné,ale,co když bylo zcizené podle Benešových dekretů,které jsou neplatné,protože byly pofiderní už tehdy,vzhledem k tomu,že je pofiderní,jestli byl Beneš vůbec zvolen právoplatným presidentem.Ale hlavní a první dekret se týkal znárodnění.Kdy přišli o majetek i češi a nejen říšští občané.Jejich potomci by se měli hlásit o kompensaci.Jakýkoliv soud jim musí dát za pravdu v celé EU.To bude tóčo.

Magor 9.11.2009 8:15

Socialista Beneš

Socialista Beneš znárodnil dekrety 75 % průmyslu dávno před únorem 1948 a Klaus jezdí na odhalování jeho pomníků.Parlament odsouhlasil směšné heslo Beneš se zasloužil o stát.Pro hlasovali i tzv. liberálové,snad proto, ež se Beneš zasloužil o zničení soukromého vlastnictví v Česku.Nacionální šovinismus zvítězil nad liberalismem a nebo jsou čeští liberálové stejnými šovinisty jako v 19.století a za 1.republiky.

Tx 9.11.2009 8:10

No, věděj pane direchtór Macek,

možná maj pravdu, ale jak znám soudy, a to nejen naše, a když jsem slyšel jak na Klausův požadavek Posselt řve, že to omezuje práva sudetských Němců, tak jsem si řek´, že lepší mít něco pojištěný 2x než spoléhat na "právní názory" a "ještě se nestalo". No, ona taky eště doteď neplatila LS, takže budem v úplně jiným právním prostředí... No, a když si to mohli pojistit Angláni a Poláci, tak proč kvůli úplně stejný věci je u nás tolik křiku a tam ne? Není jim to, pane direchtór, trochu divný?

honzak 9.11.2009 7:41

Re: A zase vám to, autore, napíšu.

Ty budeš jistě sqělý právní expert! Škoda, že jsem tě neznal když jsem se rozváděl. Mohl jsi mi ušetřit spoustu peněz, že?;-D

Kajan 9.11.2009 7:33

Socane Macku, skočte do studny ! Dzp.

B 9.11.2009 6:16

Re: výborně

A kde máte záruku, že advokáti nevyrukuji s nějakým jiným paragrafem a komunistický ES

neprolomí BD? Štrasburský soud konsatoval, ale zapoměl dodat, podle kterého paragrafu LS to není možné. Se sliby na hubu máme své zkušenosti. Máme to doma. Oranžový Paroubek mění názory častěji, než ponožky.!!!!

Fleischer 9.11.2009 6:06

Lidská práva

Skoro to vypadá, že český (československý) stát porušil (porušuje) lidská práva. Jak jinak si vysvětlit, že ČR nemůže akceptovat Listinu?

Jura Jurax 9.11.2009 5:39

Re: Umíte taky něco jiného člověče?

Nejspíš umí, ale proč se furt opakovat? Jeho za to neplatí ... ;-)

Jura Jurax 9.11.2009 5:39

Re: Umíte taky něco jiného člověče?

R^R^R^

Novák S. 9.11.2009 3:49

Klausovi

jde jenom o to aby si sametoví bolševici mohli ponechat vše co nakradli.

in the clay court of Posseidon 9.11.2009 3:16

Re: A zase vám to, autore, napíšu.

neumíš oponovat? Tak študuj a něco se nauč, demente....;-)

... 9.11.2009 2:59

A zase vám to, autore, napíšu.

Na každou svini se vaří voda. Ta agitka začíná bejt vážně nechutná, skoro jak kecy od Pehe na aktualne.cz.

in the clay court of Posseidon 9.11.2009 2:33

Re: Umíte taky něco jiného člověče?

umíte něco jiného než ty vaše kváky ad hominem?RvRvRvRv

in the clay court of Posseidon 9.11.2009 2:32

výborně

R^ klausofilové prostě jednak neumí číst právní texty, proto také prohrávají všechny soudní spory, vykládají je extenzivně ze svého nepoučeného pohledu a zcela ignorují fakta. To jste pěkně doložil na příkladu čl. 17 listiny, kdy buď z neznalosti, nebo ignorance či prosté lenosti nestojí panu Petříkovi (i jiným) za to, podívat se blíže, jak to s tím článkem je. Podobné je to s tím jejich oblíbeným "zákazem diskriminace", který prý otvírá nová vrátka. Jakoby tu nebyla judikatura esd, která vznikla za platnosti Úmluvy a platnosti čl. 14, kde zákaz diskriminace (čl. 14) - platí subsidiárně k ostatním právům zaručeným Úmluvou. Přitom esd i štrasburský soud konstatovaly, že naše restituční zákony nediskriminují podle národnosti. Protože nebylo možné použít Úmluvu, tak nebylo možné použít retroaktivně ani Listinu

Cyril 9.11.2009 1:28

Umíte taky něco jiného člověče?

Melete tady za peníz svých zaměstnavatelů stále stejné ptákoviny!