5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mojmír, Trnava 25.7.2006 10:43

Moderní politický názor... ?

 Panu Lukáši Jelínkovi, držiteli prestižní ceny KU o nejlepší esej (byla skvělá) : pokud hovoříte o registrovaném partnerství , rodinném svazku  homosexuálů, jako o moderním politickém názoru (snad módním - ve smyslu tažení lídrů  EU proti židovskokřesťanským kořenům evropské civilizace), kterého zosobněním v ODS  je pan Zahradil –  je to Váš osobní postoj, nikoliv objektivita. Právě opačný postoj rozhodl o vítězství  G. Bushe proti možná  intelektuálně zdatnějšímu J. Kerrymu. Ne náhodou   Jiří Paroubek, který tvrdí, že Bůh do politiky nepatří,  vyžadoval od svých poslanců  při hlasování o tomto zákoně jednoznačný postoj – hlasování ve prospěch homosexuálů. A to je smutné. Stejně tak i Vy svým postojem pomáháte při nastolování hodnotového chaosu v naší zemi.

Vodák 24.7.2006 11:33

odborník

Nebylo by nic špatného na tom, že nám spadl z višně geniální odborník na zahraniční politiku. Jsme Češi. Neměl by však své, mnohdy Cimrmanovské  názory vydávat za fakta.

Papouch 23.7.2006 20:40

Re: A k tomu Zemanovu vyjádření o autorovi

Kde a čím byl Standa Gross / Vůdce / Alexander Makedonský v Jelínkově věku?

zoch 23.7.2006 15:46

Neměl bych p. Zahradila kritizovat,protože oba jsme v zahr. politice naprosté nuly

Je mezi námi ale ten rozdíl,že já si to uvědomuji.

Role p. Vondry se mi zdá pouze z malé části  pochopitelnou,ale pokud on by měl tvořit zahr. politiku pod správou ODS ,je to ještě ta nejlepší možnost. Ví toho o zahr. politice mnohem více,než president a všechny modré hlavy dohromady. Otázkou je,zda by si raději nedal sám pár macek,než aby se bavil s Klausem o zahraničí. A to jej bude čekat,pokud by jej ODS na post prosadila.

Obecně pak soudím,že více Jelínků by na NP i v žurnalistice neškodilo.

jasan 23.7.2006 10:44

Re: Re: Re: ODS,Zahradil a EU

dopis, drahy pane, obsahuje prdlajs.

Jen naivni viru ve "velkeho bratra" a  neco Klausofobie.

franta 23.7.2006 10:14

Vždy se musím smát

když si vzpomenu jak svobodomyslní modří ptáci napadají socany, že pokud nějaký článek komentují, tak mají mluvit k věci a ne nadávat autorovi. Dovolím si malý výběr modrých příspěvků:

"Vy jste jelínku ... blbej", "xindl rudej", "OPRUZOVAT s Vašimi slinty", "Autor článku .. má hlavu jenom proto,aby mu nepršelo do krku", "pane jelinku, ja obdivuji kazdeho, ktery se pri cteni Vasich clanku nepozvraci", "běžte se vycpat, polibte nám šos s vašimi kecy, je nám z toho na zvracení.

Chopte se lopaty, ta Vám bude slušet", "Ty Vaše kecy si strčte za čepici!"

Jeden argument lepší než druhý a všechny k věci. To je názorný příklad rozdílu mezi modrými řečmi a skutky.

Martin 23.7.2006 10:02

Re: Re: ODS,Zahradil a EU

Máš zcela mylné informace,asi přímo z hradní kanceláře.Přečti si dopis 66 českých vědců a profesorů prezidentu Klausovi s hodnocením vstupu ČR do EU.Dopis obsahuje i ekonomické rozbory,tabulky a statistiky.S neschopností našich politiků v EU máš pravdu.Zahradil,Železný,Bobošíková a podobní reprezentanti jsou obrazem naší kocourkovské politické scény v EU.

VL 23.7.2006 9:06

Re: ODS,Zahradil a EU

Spíš bych řekl, že než veš do kožichu si pořídili nové kolonie, kde mohou dělat to, co by jim doma neprošlo. Podařilo se jim přenést část prodlémů s dotovaným zemědělstvím na nás. Problémem by nebylo to, že nám dávají málo peněz, spíš to, že momentálně jsme, díky neschopnosti našich politiků čistými plátci, dostáváme asi tak polovinu toho co odvedeme.

Pavel 23.7.2006 8:29

Klaus a Zahradil

Jan Zahradil jako kandidát na nového ministra zahraničí byl i pro silně protiunijní ODS neúnosnou figurou,Jeho aktivity v evropském parlamentu,kde hledá spojence mezi okrajovými opozičními proudy,jej diskvalifikovaly na post prvního muže naší zahraniční politiky.Zahradil od samého vstupu do oblasti zahraniční politiky nedělal nic jiného,než opakoval Klausovy nenávistné útoky na vše,co je s EU spojeno.Na tomto patolízalském postoji je založena celá jeho kariéra.Pokud se ODS nezbaví své zavislosti na Klausovi,bude v EU stranou bez šance cokoliv pozitivního pro zemi v EU vyjednat.

pařez 22.7.2006 22:16

A k tomu Zemanovu vyjádření o autorovi

píše: "jakýsi Lukáš Jelínek..." a přitom o něm ví tolik jako málokdo. Sám se tak nevědomky doznává k prahobyčejné a k humpolácké, neobratně skryté závisti. Kde a čím Zeman byl v Jelínkově věku? :-D

Starý J. 22.7.2006 18:57

Re: Pane Jelínku,

Když si uvědomím, jak inteligentní je Zaorálek a pak to, že nikdo si nevybere chytřejšího poradce, pak se přestávám divit tomu, čím nás Jelínek pravidelně „zásobuje“!

Dušan 22.7.2006 16:56

Pane Jelínku,

nechápu, jak múžete někomu radit používat chladnou hlavu, když vy, alespoň soudě podle vašich projevů zde, hlavu nepoužíváte vůvec.

míša mýval 22.7.2006 16:39

já už nejím vepřový

Zdá se mi, že na něm jsou bradavice

zrusksc 22.7.2006 16:18

Žvásty pana poradce

Měl by si hledět svého(socanů) a nežvanit o věcech do kterých nevidí.Už toho tady naplácal dost a všechno bylo vždy mimo.Je vidět že radí Zaorálkovi podle toho to taky vypadá:-/Rv

mira 22.7.2006 14:36

Re: vidím tu samé nepříznivé reakce na soudruha Jelínka, až mi ho je líto

mě na jelena nějak přešla chuť...;-P

jasan 22.7.2006 13:48

Re: Re: ODS,Zahradil a EU

no jo Ludku....   "drzet hubu a krok" tot ideal EUrohujeru

mh od Labe 22.7.2006 13:16

Re: ODS,Zahradil a EU

Luďku, máte o ty "zakládající" země EU zbytený strach. Ti, co předchůdce ES zakládali, jsou už mrtví, nebo mimo aktivní činnost. Jejich následovníci už myslí jen na sebe a o nás si stále myslí, že lezeme po stromech. Nepřeceňujte je, mají své velké problémy s imigranty a muslimy a přemýšlí, jak nám to nadělení přeexpedovat. Máme se na co těšit.

Kouba 22.7.2006 12:20

Re: ODS,Zahradil a EU

Co jiného můžete od Křemílka čekat?

Luděk 22.7.2006 10:30

ODS,Zahradil a EU

ODS a zahradilovci  v europarlamentu lokajsky plní všechny Klausovy příkazy,jak EU škodit a zpochybňovat politickou linii zakladatelských zemí EU.Podobají se pochybnému příbuznému,který se vetřel do pracovité a bohaté rodiny,aby je vzápětí zahrnul urážkami,že mu dávají málo peněz,že to s tou poctivostí a pořádkem přehánějí apod.Mnohé postkomunistické země,bohužel i ČR,se stanou pro zakládající země EU opravdovým problémem a budou vnímány jako veš,kterou si bohaté země EU nasadily do svého kožichu.Kdykoliv zavítá p.Zahradil do ČR a ukáže se v TV jeho potměšilý obličej,přepínám na jiný program.Nemám loutky voděné na politické niti rád.

míša mýval 22.7.2006 10:14

vidím tu samé nepříznivé reakce na soudruha Jelínka, až mi ho je líto

Dovolte, aby napsal něco kladného:

Jelení file po lesnicku

Z odleželé kýty nakrájíme silnější řízky. Naklepeme, osolíme, okořeníme hrubě tlučeným pepřem a jalovcem, zakapeme brandy a necháme asi hodinu marinovat. Houby očistíme, nakrájíme na plátky, osmahneme na másle a zalijeme sladkou smetanou. Na oleji zprudka opečeme marinované maso, poprášíme moukou a přidáme dušené houby se smetanou. Vše společně ještě trochu podusíme a podáváme osmaženými plátky slaniny. Jako příloha jsou nejvhodnější bramborové hranolky nebo opékané bramborové lupínky.

Jana 22.7.2006 9:54

Re: pane Jelínku,

Jelínku, Jelínku, běžte se vycpat  polibte nám šos s vašimi kecy, je nám z toho na zvracení. Chopte se lopaty, ta Vám bude slušet.

Marta 22.7.2006 8:50

pane Jelínku,

  Ty Vaše kecy si strčte za čepici! Z Vás přímo číší zloba a nenávist . Panu Zahradilovi nesaháte vůbec nikam.

miro 22.7.2006 7:00

pane jelinku,

ja obdivuji kazdeho, ktery se pri cteni Vasich clanku nepozvraci , ja mam k tomu vzdy blizko a nepotrebuji k tomu ani tne prst v krku, vy by jste mohl chodit do poslucharen pro mlade mediky, tam by Vas pani profesori urcite pouzili jako nazornou pomucku pro vyku. A jeste by pribyla nejaka korunka pro Vas a take uzitek pro ostatni

Hasan 22.7.2006 5:56

Je to k smíchu,když

nemyslící člověk doporučuje druhému aby používal hlavu.Autor článku ji nepoužívá vůbec a vypadá to,že ji má jenom proto,aby mu nepršelo do krku.

mira 22.7.2006 4:26

Re: Co kdybyste ám popsal,

tzv. diagnoza N. (nudny nesportovni nedouk) spojena s tzv. hujerstvim :-/

mira 22.7.2006 4:22

Re: se mi zdá, že socky namísto toho, aby se soustředily

Treba mu jednou Roko hodi ZPDr. (z vule Paroubkovy doktor), to pak budou mit ty jeho kecy vahu i za hranicemi (rozumej na Slovensku).

spaldings 22.7.2006 4:21

Co kdybyste ám popsal,

pane Jelínku, jaká že diagnoza Vás nutí neustále OPRUZOVAT s Vašimi slinty zde na Psu.

mira 22.7.2006 4:20

Re: ve jste jelínku...

cajicek mozna, ale me stejne vzdycky tema svejma demagogickejma konstrukcema desne vytoci, xindl rudej...:-/

patpong 22.7.2006 0:15

ve jste jelínku...

...snad možná hodnej člověk (i když někdy vám ty jedy taky ukápnou) ale vodpustějí, blbej.  víte, vony i ty agitky se musí umět.  tohle je čajíček.

clay 22.7.2006 0:12

se mi zdá, že socky namísto toho, aby se soustředily

na nějakou smysluplnou práci, aby za nima byly nějaké hmatatelné výsledky, tak se namísto toho věnují na plné pecky píár a publicistice o sobě samých. Grafoman paroubek má své následovníky v udavači Jičínském a zde v panu Jelínkovi (nyní bez - a doufejme natrvalo - dodatečného "titulu").