20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

PANDEMICKÁ SMLOUVA: Lockdowny a restrikce skončily – zapomeňte

Pandemickou smlouvu sice ještě nikdo neviděl, ale už nyní se Rada EU chlubí, jak by ta chystaná konvence mohla posílit odolnost lidstva vůči budoucím pandemiím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Plzák 10.3.2024 15:00

Jen stručně a srozumitelně.

Napíchnutí a vsřiknutí údajné vakciny proti covidu není v žádném případě očkování.

Kdo byl někdy očkován, třeba proti neštovicím, nikdy už nemoc nedostal, v nejhorším případě se musel nechat po čase přeočkovat.

To v žádném případě není očkování proti covidu, kdy jste napíchnut a během týdne, či čtrnácti dní, jste nakažen. To celé znovu a znovu a znovu.

Kdo propaguje očkování proti kovidu stávajícími vakcinami, je šarlatán.

J. Plzák 10.3.2024 9:35

To by museli potrestat sami sebe.

Pokud mezi těmito lidmi nějací spravedliví jsou, pak jsou příliš slušní na to, aby své kolegy denuncovali.

J. Plzák 10.3.2024 9:33

Je známo, že máme investigativních novinářů, kteří by se mohli rýpat v tom, jak třeba zbohatli ministři zdravotnictví a vělijací ti do rozhlasu kázající mikrobiologové, jako psů.

Ale omluvme je! Nemají čas, musejí se starat o Babiše, Okamuru a Putinovy dezinformátory.

A kde jsou investigativci, kteří zveřejní horentní příjmy mainstreamových škrabálků?

M. Kocián 10.3.2024 8:15

I mezi viry jsou zřejmě "vrcholoví predátoři". Ale škody, které byly napáchány na imunitě, zejména dětí, rozhodně nejsou důvodem k nostalgii. Kýchat a kašlat na druhé by vám měla zabránit základní slušnost, ne zákon - ten bude mít vždycky spoustu výjimek.

M. Kocián 10.3.2024 8:11

Křižovat netřeba, stačí zpochybnit jejich vědeckou erudici a zbavit je možnosti udělat stejnou chybu znovu. Pak budou spadat do kategorie: každý má právo na vlastní názor, jako všichni ostatní.

A. Teplý 8.3.2024 19:14

R^

A. Teplý 8.3.2024 19:12

Covidové certifikáty byly celounijní.

A 10 vakcín pro každého občana EU objednala nějaká paní Leynová.

A vy, takový slušný clověk, ten fan klub SPD umíte doložit ?

R. Dubravský 8.3.2024 17:31

"...mi nejde o hledání viníků a jejich ukřižování..."

Ale mělo by! Viníci by měli být označeni a potrestáni. Jinak si to brzy zopakujeme.

P. Vychodil 8.3.2024 16:02

nějak jsem, tedy nejsem pochopit, že v rodině, doma, chodili s náhubkem, i do postele...ale možné je všechno, lidská blbost nezná mezí...v té době jsem potkal pár, na parkovišti uprostřed ničeho, kouřící, přes náhubek..., to nevymyslíš...

M. Mařák 8.3.2024 15:26

Opravdu nevím, ze kterého vepřína pocházíte, že tady všem tykáte, nebo co. Ti Vaši rodiče tu výchovu opravdu odflákli, to je skutečně neuvěřitelné.

P. Brich 8.3.2024 15:19

Možná bavlna na hubě byla mnohem účinnější, než guma na něčem jiném!!

P. Brich 8.3.2024 15:15

Víte, co stojí takové klinické ověřování vakcíny? Takto to odzkoušely firmy na miliónech jedincích a ještě s vysokým ziskem jako bonus!!Rv;-€

P. Brich 8.3.2024 15:10

Přijme se Istanbulská úmluva č. 2!!;-O

Homo sapiens se stává čím dál více stádním typem. Stádo dojí a smetanu slízne ten, komu to slouží!!Rv;-€

M. Mařák 8.3.2024 14:52

Vy to máte velmi popletené, vím o tom, že SPD nemají příliš bystrý fan klub, tedy, že inteligence příliš nepobrali. Chřipková diktatura národních států se odehrála ve sto procentní režii národních států. Tečka.

L. Písařík 8.3.2024 14:25

Díky , že jste mě informoval, ale anything is possible . v Pekinu jsem viděl na narožích střech postavu Nesmrtelný na slepici, nás bych to změnil na vykastrovaný hovězí dobytek.

B. Rameš 8.3.2024 13:47

Vystrašit, učinit závislými, ovládnout. Základní nejaderná triáda. S doplňkovým zbraňovým systémem dehonestace a prvkem iniciativní stádnosti (když oni, tak my taky a ještě více!) to funguje skvěle. Vzpomenu si vždy na vtip Jaroslava Jiránka z doby pozdního bolševismu - reportér zpovídá na ulici občánka a praví mu: "Vy nevěříte ve šťastnou budoucnost lidstva? Kde berete tu drzost, člověče?!"

J. Hruška 8.3.2024 12:58

Písaříku, zvonilo se na poplach před přicházející bouřkou s kroupami. Sedláci stačili zahnat slepice a husy pod střechu, selky sebraly prádlo. A bylo tedy méně škod. Kdyby se zvonilo tedy "před" kovidem a ne až "při" kovidu, bylo by jistě méně zemřelých.

J. Nevrkla 8.3.2024 12:53

Víte o případech ptačí chřipky z minulého století? Já ne, nikdy jsem o tom tenkrát nečetl, neviděl, neslyšel.

R. Řezníček 8.3.2024 12:52

Přesně tak! To je, oč tu běží...

R. Řezníček 8.3.2024 12:50

"Podělaní" jsme v mé sociální bublině byli na začátku roku 2020, a to díky zprávám z Itálie, které vytvářely dojem apokalypsy.

Ale již v létě bylo jisté, že něco neklape, a když na podzim začaly pojišťovny podvádět a vláda porušovat Ústavu ve velkém, bylo jasné, že nákaza není tím, o co se tu hraje.

A označování lidí, kteří se snažili o věcnou analýzu za "dezinformátory" spolu s vymýváním mozků veřejnoprávními sdělovacími prostředky ukazovalo, že se tu hraje hodně nechutná hra. Následné předložení smlouvy mezi Pfizerem a EU, kde bylo krom spojek a předložek vše začerněno jasně ukázalo, že se jedná o megasvinstvo. Mimochodem ty smlouvy nebyly zveřejněny bez začernění dodnes. A to i přesto, že některé konspirační teorie jsou fakt šílené. Ale asi je pořád pravda mnohem horší, než tyto nejšílenější spiklenecké teorie. Jinak by přece pravdu zveřejnili, ne?

R. Řezníček 8.3.2024 12:41

To asi není třeba, spíš doporučuji naučit se číst. A nebo zkusit pochopit psané...

R. Řezníček 8.3.2024 12:40

To je absolutně nesmyslná demagogie zcela mimo téma. Ale zkusme se nad tím zamyslet:

Jednak víme zcela jistě, k čemu kuponová privatizace vedla. Co nevíme je, jak bychom na tom byli bez ní. A protože mimo ČR ji nikdo neuskutečnil, tak je zřejmé, že bychom na tom byli hůř, obdobně jako v těch ostatních postkomunistických zemích, které šly jinou cestou. Takže sumarizace je jednoznačná: ČR na tom byla před vstupem do EU nejlépe ze všech postkomunisatických zemí spolu se Slovinskem (kde byl ale italský kapitál považovaný za domácí, což bylo prot ČR hodně unfair).

Krach 11 bank a další problémy byly typickými náklady na ekonomickou transformaci. Byly ve všech postkomunistických zemích, akorát tam byly vyšší než v ČR. Představa, že ze zoufale zaostalé centrálně řízené ekonomiky uděláme během pár let funkční a prosperující, a přitom to nebude nic stát, patří do říše pohádek.

Tím, co nazýváte "tunel" asi myslíte standardní krizové řízení v kapitalismu v období krize. Podniky se zbavují toho, co je táhne ke dnu (tedy do oné krize) a staví zcela znovu na tom, co bylo na firmě zdrojem zisku, tedy budoucí konjuktury. V kapitalismu se jedná o běžný proces, k němuž dokonce často asistují vlády (viz. například v USA zestátnění Chrysleru, očištění od dluhů státem, převedení aktiv na pojišťovatelské a zaměstnanecké fondy a jimi následný prodej očištěných aktiv Fiatu, který na něm vystavěl velmi prosperující firmu, dokonce tak, že v podstatě zamázl aktivity v EU). Že tyto standardní operace čeští pisálkové ve službách nadnárodních korporací neznali a nerozuměli jim, a místo sebevzdělávání museli za každou cenu útočit na Klause (protože zahr. kapitálu znemožnil snadno a za babku nakoupit ona domácí aktiva, což ale po něm udělal hlupák Zeman), to je sice smutné, ale za to nemohly polistopadové vlády Čalfy, Pitharta a Klause. Jsou to základy ekonomicky z prvního ročníku...

P. Vychodil 8.3.2024 12:25

tak málo věříš svému tělu, imunitnímu systému ? Chceš ochranu, nejlépe ústavní ? Chudáčku...

R. Langer 8.3.2024 12:23

Mám ještě nějaké nemoci přidat? 8-o

F. De Winter 8.3.2024 12:23

Ten pokles porodnosti trvá dosud, tak ledaže lidi při tom lockdownu zapomněli jak se dělá, že?

R. Langer 8.3.2024 12:22

Naopak, ta tvoje matička může doslova za všechen ten bordel okolo, na který si tady v poslední době tak uplakaně stěžuješ, ale ty stejně budeš jak magor furt vypisovat EU First, kupředu levá! ;-€

R. Langer 8.3.2024 12:20

Hlavně ta pitomost, že Země je nějaký skleník, je neskutečná. ;-€

R. Řezníček 8.3.2024 12:19

A? Dál už číst neumíte?

R. Řezníček 8.3.2024 12:19

Doporučuji u aplikace mRNA nebo vektorových pokusných médií nehovořit o "očkování". Resp. v souvislosti s Covidem nepoužívat slovo "očkování" vůbec. Proto že očkování v původním slova smyslu je úžasný vynález, který spočívá v aplikaci mrtvého viru. A který umožnil předpokládat, že nás naše děti přežijí (ovšem, zda přežijí řádění EU a NATO, to je otázka).

Aplikace genových vakcín není žádným očkováním a některým mentálně opožděným pokrokářům stejně, jako většině novinářů, mohou tyto dva pojmy splývat, a pak to vypadá, že odpůrci covidismu jsou zároveň odpůrci standardního očkování např. proti neštovicím či žloutence A/B.

R. Langer 8.3.2024 12:18

No, protože všichni přece umřeli na kovid, jako ten rozšmelcovaný motorkář, tak je to dnes trochu obtížné zjistit, že? :-P