4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 16.7.2010 18:44

Téda, registrace byla zavedena,

aby tu konečně byla čtivá a slušná diskuse. Zřejmě to bylo mylné očekávání, zapšklí škarohlídi, vulgarismy.... škoda. Tady nemá smysl diskutovat

P. Kozelský 16.7.2010 5:44

Právo hleď !

Celá tato od začátku zpackaná volba je jen obrazem stavu společnosti. Každý kašle na právní systém ve kterém se nevyznají ani sami právníci, kde je vše klikaté jako správný paragraf. Základní zákony musí být jasné, vymahatelné a  dodržované většinou občanů. V  této zemi není dodržen ani jeden z těchto základních principů. Na tom nezmění nic ani zesnulý pan Motejl, ani žádná jiná zvířena nechť je zvolena řádně, nebo neřádně.

Zákony a právo je zde ohýbáno pro pár stovek majetných ten zbytek má právo akorát tak mlčet a platit nehorázné daně. Je to stejné jako za totality, nic se nezměnilo. Jenom agresivita a arogance vůči občanovi je nevýslovně vyšší.

Stydím se za svou zemi a je mi smutno z toho že to nikomu nevadí. Kdokoliv je ochoten za 30 stříbrných prodat sebe, svou rodinu i zem. Volby byly jen zástěrkou k udržení moci a zamáznutí řvoucího davu. tato opona ale rychle spadne a pak nastane divadlo života. V tomto představení ale půjde o život, dýka nebude kašírovaná to si laskavě páni politici uvědomte, je to vaše odpovědnost co se zde stane.

J. Jupa 16.7.2010 10:38

Re: Právo hleď ! Směr východ

Pane Kozelský, čiší z Vás zloba, nenávst  a závist. Umím si Vás představit jako zlýho a krutýho bolševickýho vůdce který bez soucitu stíná hlavy svým odpůrcům. Když se stydíte za svou zemi, máte přeci možnost odejít na východ od nás, kde své vlastnosti s úspěchem uplatníte. Myslím, že tam jedině budete spokojen.  (a my taky)

J. Barák 16.7.2010 15:26

Re: Právo hleď ! Směr východ

Používáte ubohé omšelé politické nadávky,myslete,pokud to ještě jde!Asi jste těmi bolševiky trénován??

M. Mazel 16.7.2010 14:19

Re: Právo hleď !

Spoustě lidem vadí spousta věcí. Je i spousta lidí, co s nasazením krku a xichtu něco dělají. Za svoje gaunery si spoluodpovídáme. Ale vám, bych skoro řekl:"Nebuďte smutnej...."

J. Barák 16.7.2010 15:24

Re: Právo hleď !

P.Kozelského neberte vážně,až mu dojde,že máte pravdu,bude pozdě.Trpělivost národa nechat na sobě štípat dříví od politických a zprofanovaných rozkradačů našich majetků,jednou skončí.Nikdo nebudeme platit dluhy způsobené Klausovými a ostatními vládami,Kalosem konče.Sám sebe před pražskou hospodou správně ohodnotil,k...t!