15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

ODS: Jedna chyba za druhou

Rok 2006. ODS vyhrává volby, ale nastává pat sto na sto. Sto na sto nikoli mezi levicí a pravicí, nýbrž po jiné dělící čáře, protože KDU-ČSL a Stranu zelených lze za pravici vydávat jen při pomatení smyslů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 12.8.2013 14:20

Úsměvné, domluvit se s levicí ...

Jak za starých časů Zemana a Klause. No jo, to byla krásná doba, všichni společně hrabali pro sebe. Ale nebál bych se, s ODS bude ještě hůře, což je pozitivní zpráva pro občany.

J. Kanioková 12.8.2013 23:13

Není nad paušalizaci...

P. Vítek 12.8.2013 13:19

Jestli to neni vsechno jeste trosku jinak

http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/426-kdo-je-zradce-ods-tomas-ulehla-jeden-z-tech-ktere-vykonna-rada-vcera-vyloucila-ze-strany-proc-stal-na-strane-rebelu-ktere-dnes-pronasleduje-ivo-istvan.htm

R. Brzák 12.8.2013 15:21

Re: Jestli to neni vsechno jeste trosku jinak

Děkuji za odkaz, rád jsem si to přečetl. Poslance pana Úlehlu neznám, ale pod současným mediálním i "fórodiskuzním) tlakem jsem také nakloněn jej rovnou odsuzovat - a to mne nyní mrzí. Není jednoduché si připustit, že je člověk paranoidní - a pomíjí možnost, že poslanec se prostě rozhodne bez toho, že by jej k tomu někdo (ať tajemná postava v pozadí, nebo i grémium strany) donutil.

D. Švik 12.8.2013 11:21

S Klausem na věčné časy a nikdy jinak

Že on Štěpánek bude nakonec bukvice?

J. Kanioková 12.8.2013 23:15

Tak hloupou reakci jsem od vás nečekala

P. Vítek 12.8.2013 9:46

http://pravyprostor.cz/svedsko-chudsi-nez-si-myslite/

J. Ptáček 12.8.2013 9:10

ODS pravicova?

ODS pravicová? A v čem? Zachování regulovaného bydlení, neprivatizovani klíčových firem, zvyšování dani,socialistické rozkrádání - co je na tom pravicovoho? To spise KDU nebo zeleni - ti aspoň činí každého zodpovědného za poškozování životního prostředí.

R. Langer 12.8.2013 12:22

Re: ODS pravicova?

Asi tak... :-(

V. Hajková 12.8.2013 9:01

Proč mě tento článek naprosto NEPŘEKVAPUJE!

http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/presunuji-se-politicti-podnikatele-na-hrad

R. Houška 12.8.2013 8:13

Milý ex-bigbíte, jako tradičně, u(U)nisono s Klausem

vyjádřená nostalgie po "oposmlouvě". To se to vládlo, se Zemanem co? To se korýtka plnila lanýži, to se to funkce pro všehoschopné jen hrnuly..., předsednické posty v mediálních radách obsazovaly...Právě lidé jako vy a Klaus, jste na desítky let pohřbili pravici v této zemi, takže na těch vašich barikádách teď proti sobě stojí v poměru 20 : 80, a dostane neskutečně nařezáno.

P. Vítek 12.8.2013 9:50

Re: Milý ex-bigbíte, jako tradičně, u(U)nisono s Klausem

Jak muzete videt situaci tak zkreslene?Prece mame vsichni stejny oci a usi?!Jen nekoho rodice byli v ksc-bych myslel,ze je rozhodujici,jak hluboce zfalsovany a rozmazany ma clovek pohled.

A. Reček 12.8.2013 8:09

Autor lká nad hnilobným rozkladem ODS

Jistě záměrně přeskočil kauzu výsledku voleb do pražského magistrátu r. 2010 a neochotu tamní ODS spolupracovat s vítěznou TOP 09. Milejší jemu jistě tehdy byl a dodnes je politický humus zvaný opoziční smlouva, který právě zadělal modré straně do budoucna to, že dnes je téměř nevolitelná a kopiruje politickou cestu sestupu minulých vládních stran na Slovensku.  Snad dopadne po volbách jako Dzurindova, že aspoň se do parlamentu nějak dostane, jinak může dopadnou krachem jako Mečiárova.

P. Vítek 12.8.2013 9:53

Re: Autor lká nad hnilobným rozkladem ODS

Soudruhum "podnikatelum",kdyz sahnete na prisun ze statniho cecku,tak znici kazdeho.Proc BIS nechala tak dlouho odposlouchavat vladu?Neni to divny?

P. Maleček 12.8.2013 7:52

Štěpánku čti - a pak mysli

Panu Štěpánkovi nezbývá než doporučit text p. Párala umístěný v dnešním Psu o něco výš - graficky i obsahově.

M. Šejna 12.8.2013 9:01

pane Malečku

doporučujete Štěpánkovi neaktuální text bolševického novináře Párala, kterého lze označit za současného "kojzara". Páral se ve svém původním působišti v Rudém Právu naučil, jak psát úderné angažované výblitky. No a protože být levicovým úderníkem není dnes už tak finančně výnosné, jak za dob bolševika, tak je Páral nyní úderníkem pravicovým.

P. Pavlovský 12.8.2013 3:52

Petr Štěpánek lká za opoziční smlouvou, dokonce (mylně) vidí zmarněnou šanci na její renesanci,

ale především křivě obviňuje:

"ODS opět upíná ke stojedničce, aniž by si poctivě vyhodnotila soudržnost vlastních řad i spolehlivost svých spojenců z Lidem a TOP 09."

Sorry, Lidem a TOP 09 projevily absolutní spolehlivost do poslední chvíle. Není na koho se vymlouvat, stojedničku podrazili lidé z ODS, takříkajíc v přímém přenosu.

Demonstrativní odchod nakrknuté Peake byl sice iracionální, ale věci už nezměnil pranic.

J. Huml 12.8.2013 5:47

Re: Petr Štěpánek lká za opoziční smlouvou, dokonce (mylně) vidí zmarněnou šanci na její renesanci,

 Iracionalni odchod? No, ja se pani Peake vubec nedivim, ze se nakrkla, delali z ni pitomce.  Zachazeli s ni vsichni jako s hnojem, pan Cisty jak by smet, kolegove poslanci, prospechari VV, novinari pisalkove, ale ona je prece jineho razeni a mezi tu smecku banditu a sebe milujicich korytaru se nehodi. Kontrolni otazka: Kdo se nikdy nesnazil Peake pospinit? Knize Karl, ten vidi moc dobre do toho, jaky ma kolem sebe  moralni vykvet spolecnosti.

P. Pavlovský 12.8.2013 9:17

Re: Petr Štěpánek lká za opoziční smlouvou, dokonce (mylně) vidí zmarněnou šanci na její renesanci,

Vřelý souhlas, Karolínku jsem vždycky hájil.

Ovšem právě proto, že všechny ty urážky spolkla a dovwedla svou skupinu až tam, kam ji dovedla, neměla se, IMHO, na poslední chvíli zachovat ke svým spolustraníkům takto.

Oni si to nezasloužili, vůči nim to nebylo seriózní.

J. Vyhnalík 12.8.2013 15:29

Re: Petr Štěpánek lká za opoziční smlouvou, dokonce (mylně) vidí zmarněnou šanci na její renesanci,

Karolínka první začala s lavírováním a opakovaně navštěvovala Miloše Zemana a přitom odmítala říct, o čem s ním jednala. Ona podporovala 101 hlavně kvůli tomu, že celý poslanecký klub LIDEM to chtěl a ona jediná byla proti.

Karolína Peake svými opakovanými konzultacemi s presidentem a vyjadřováním o podpoře/nepodpoře Němcové premiérky/vlády 101, vnesla do situace nejistotu jako první.

Nejspíš nebylo náhodou, když Jiří Rusnok přesně trefil, že jeho vláda potřebuje hlasy 97 poslanců, zjevně dopředu věděl, co se chystá a co lidé, jako Šlouf, Poche atd. domluvili s Hrdličkou.