17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Strejda Pedro 21.3.2006 22:02

a vite, ze jste ...

... opravdu blbej, pane pokladniku? slysel jste nekdy nekde neco o zakonu na ochranu osobnosti? zijete v zemi, ktera se snazi, jiste, za tezkych porodnich bolesti, ale i tak, snazi stat se zemi demokratickou. misto toho, abyste odpovedel na vytky, spokojite se s osobnim utokem na autora. moc vam to slusi.
ok 6.3.2006 8:41

pekne bilboardy - reklama zdarma pro Lidovce

Ty bilboardy se Balbinovcum nahodou povedly, je to reklama zdarma pro Stranu Lidovou. Zvlast ten s kapucinem Simonovskym je pekny, moc se mi libi. Skoda ze ho nevyvesuji casteji. Lidovci si mnou ruce, Balbinovci je zdarma zviditelnili.
Jnak pokud vim, tak Balbinovci jsou spis velmi svobodomyslni, a nevim, proc by to meli tahnout s CSSD - o tom silne pochybuji. Mnohem pravdepodobnejsi je ODS nebo nejaka konkretni osoba. Je fakt, ze tento udaj by meli zverejnit.
Honza 5.3.2006 23:31

K hodnocení padáků

K případu vojína Prinicha - člověk, který v 50 metrech vědomě odhodí byť i jen částečně funkční hlavní padák, je buď naprostý blbec, nebo sebevrah. Pokud za jeho smrt nese mimo něho samotného někdo nějakou odpovědnost, pak je to ten, kdo takové vemeno nechal skákat jeho třetí seskok v životě rovnou na křídle. Hodnocení generála Šedivého je hodnocení zeleného mozku, který neví o čem mluví. Pan Hoššo je sice zkušený parašutista, ale je jednak poněkud starou strukturou a navíc evidentně "zpívá píseň toho, čí chleba jí". Jinak je samozřejmě naprostou kravinou představa zelených mozků nechat skákat na křídlech "bigoše, chlazené vzduchem". To by nutně vedlo k množství smrtelných nehod, i kdyby používali ten nejdokonalejší padák na světě.
jonáš 5.3.2006 23:53

Re: K hodnocení padáků

To mne zajímá, asi o tom něco víte -- neni drobet technickej rozdíl mezi křídlem, určeným k paraglidingu, a padákem, který má za úkol zastavit volný pád? Jestli vono si to ministerstvo a následně Cirus trochu nepopletli v pojmech.
pbla4024 6.3.2006 9:23

Re: Re: K hodnocení padáků

VTP-100 je regulérní devítikanál z F-111, s paraglidem nemá vůbec nic společného. Poněkud se liší vlastnostmi od běžných sportovních vrchlíků stejné kategorie, zejména ve dvou věcech. Rychleji se otevírá a jinak se chová při zatáčce.
ticha@dohoda 5.3.2006 18:37

navic pane juro'pe

kdyz se "Uprimna tvar" tak hloupe zamotal do pujcky se strejdou, to se to do nej silo, bratr Kalousek se svym zastrelenym svarou, ten svuj kvartyr zduvodnil naprosto pruhledne, o vasem kolegovi VT bychom take mohli diskutovat, vy prece vite co se tam u vas deje a to myslim obecne bez ohledu na to kda za jakou partaj kope, prakticky kazdy minstr kradl a krade do stranicke pokladny
jura-p 5.3.2006 22:51

Re: navic pane juro'pe

Ano, ale o tom všem ten článek nebyl.
ticha@dohoda 5.3.2006 18:27

no jo pane juro'pe

vcelku souhlas ale ti balbinovci poukazuji take na to, ze slo o zvyhodneni firmy, ktera /podle clanku/ rozhodne s padaky nemela zadnou zkusenost, dokonce snad ani povoleni k jejich vyrobe ci prodeji a pokud bratr Kalousek takovy nakup posvetil/zrejme ano/ tak to ten prusvih pada na nej, sam prece vite, ze letadla taky nenakupuju od firmy co je sklada s pomoci ukrajinskych brigadniku nekde ve stodole
jura-p 5.3.2006 17:43

Tak nevím.

Pan Wagner napsal článek, ve kterém netvrdil nic o tom, zda Kalousek je, či není "poctivý" politik. Naopak tvrdil, že plakát vzbuzuje představu, že Kalousek je odpovědný za smrt tří lidí, kteří se zabili na "jím" zakoupených padácích. No a to označil Wagner za sprosťárnu, neboť jak uváděl se na takto zakoupených padácích zabil jeden člověk a chybou jinou, než tím, že skákal na tomto padáku. Argumenty, že se jinde jiný parašutista zabil na tomto typu padáku nelze přičítat k argumentům proti Kalouskovi. Že se jiní otloukli, když tento padák nakoupili na létání za motorovým člunem, nelze přičítat Kalouskovi. Pokud vím, výstroj vybírá generální štáb a ne ministerstvo. Kalouskovi by bylo možno snad vyčítat, že povolil vydání peněz na padák, o kterém šly pověsti, že nebyl vybrán vhodně. Možná by šlo vyčítat zahraničnímu nákupci to, že koupil padák pro zahraničního parašutistu na zahraničním leteckém dnu. Možná by si mohli vyčítat letci za motorovými čluny, že koupili slevěný šmejd. Ale není možné vyčítat Wágnerovi, že napsal to, co napsal a přitom to co napsal nezpochybnit věcně. A to pan pokladník neudělal. To, co si kdo myslíme o Kalouskovi, nemá s článkem od Wagnera nic společného.
raul 5.3.2006 17:56

Re: Tak nevím.

Myslím, že je to věcný a rozumný názor, bez emocí, který respektuje fakta.
Lucka 5.3.2006 17:34

Balbínovci jsou poťouchlí troubové

Ale opravím svůj názor, až z čistých peněz zaplatí billboard s textem:
 
ŽIVOTY ZMAŘENÉ AMNESTIÍ VÁCLAVA HAVLA
Libor 5.3.2006 14:58

Za koho "kopou" Balbinovci?

kdyz vidim plakaty Balbinovcu (viz padaky, nebo o Lekarnicich), nemuzu se ubranit otazce, Za koho "kopou" tzv. Balbinovci a kde berou finance na kampan? Vzdyt tato miniaturni strana nema naprosto zadnou sanci dostat se do parlamentu. Neni nahodou spravny nazev Balbinovcu Mladi komunisti, nebo Mladi (ci stari) socialni demokrate? Asi by bylo zajimave proverit penezni toky k Balbinovcum a z ceho financuji svoji plakatovou kampan.
Remover 5.3.2006 12:54

Wážený to genius Wagner..

Plně souhlasím s autorem článku o padácích, pán  a bratr Kalousek má máslo na hlavě, jako náměstek MO by se měl  zodpovídat  a to nejen za padákový kšeft...  O období "náměstkování" pana bratra Kalouska vím své,  na ministerstvu jsem  v té době pracoval... Snad jednou všechny jeho "prasárny z boží vůle"  se  veřejnost dozví...    
Joska 5.3.2006 23:29

Re: Wážený to genius Wagner..

Taky si tu dobu pamatuju...
challenger 5.3.2006 2:00

Dost dobrý - máš můj hlas :-))))

ticha@dohoda 4.3.2006 17:49

a ja si pane Frantisku I stale kladl otazku odkud prameni ty vase potize s hlavou

takze od padaku, clovek by mohl nabyt dojmu, ze snad ty padaky v ODS fasuji, huhu a dalsi modre Psi hvezdy to zatim nepriznali ale urcite ten padak za clunem vyzkouseli taky, soude podle kvality komentaru :-)). Pravda padak vam slohnul nejaky talian, ovsem nasledky jak vidno uz se sebou ponesete stale. Preji dalsi milion kilometru bez nehody at uz s "kalouskovym" padakem ci bez nej :-))
František I. 4.3.2006 19:03

Re: a ja si pane Frantisku I stale kladl otazku odkud prameni ty vase potize s hlavou

Přihlouplá to nedohodo, jaksi nejsem odesák, jen ji v současném nedostatku beru jako sice sporné, přesto však východisko. Na svém vlastním příkladu vidíte, že člověk se ani nemusí moc pomlátit o hladinu, aby byl mozkově naměklý. Ale to vy nejspíše těžko posoudíte. Za lodí jsem pro vaši informaci poměrně dost nalétal, seskok za sebou mám také, trochu adrenalinu mám rád a nějakou tu modřinu jsem tehdy bral jako průvodní jev. Navíc jsem si na výstroj vydělal, cestu si zaplatil a o tom, že poletím jsem se rozhodl sám. To, že něčeho podobného nejste schopný, váše dielo.
max 4.3.2006 14:10

Autore,

tolik to neprožívejte, to co jste vyplodil je dost ubohé a svědčí o tom, že vám bablbnovcům schází hlavně to,  co byste rádi měli - totiž nadhled...
aNTIBLBINOVEC 4.3.2006 11:40

Vzkaz

Mam tady jeden vzkaz pro Blbinovce.Kazdy normalni clovek vas ma za nesvepravne zastydle pubertaky.A kazdeho okamzite napadne,ze penizky na ty vase ubohosti,kterymi jen otravujete ,vam dal papa Pablbek.Proste vrana k vrane seda.PS.nejsem volic Lidovcu,ale hluboce pohrdam ubozaky typu Blbinovcu a Pablbku.
anti 5.3.2006 10:34

Re: Vzkaz

já ne
Skepticus Maximus 5.3.2006 11:38

aNTIBLBINOVce

Lidé, co se ohánějí ostatními("Kazdy normalni clovek"; "kazdeho okamzite napadne") jsou kolektivistickou pakáží, kterou je třeba odkázat do patřičných míst, dokud sami nedospějí a nezačnou mluvit za sebe. Jinými slovy jste zmrd.
bohaboj 4.3.2006 11:05

Je přeci jedno kdo pravdu napíše - i když jsou to hnusné žumpy balbínovci

Pravda, že pan Kalousek je čestný, spravedlivý a oblíbený muž jak v kolektivu tak u Boha zůstává pravdou i když ji o něm napíšou štváči a neznabohové jako jsou balbínovci. Všichni známe naše lidovce, takže i kdyby to balbínovci mysleli s tím plakátem pana Kalouska třeba i nějak ironicky, těžko to lidovcům může na pověsti nebo preferencích ublížit. Štváči využívají ďábelské souhry náhod k šíření pomluv a vrhání stínů. Doufejme, že nakonec se vše vysvětlí a Bůh všechny kdo lhali spravedlivě potrestá.
František I. 4.3.2006 14:36

Re: Je přeci jedno kdo pravdu napíše - i když jsou to hnusné žumpy balbínovci

To pan Kalousek o sobě nikdy neprohlásil, nicméně škoda, kterou způsobil, je proti tomu, co po sobě zanechal pan Paroubek za svého působení na Magistrátu, nepatrnou sumičkou, která nestojí za pohled. Nevšiml jsem si, že by si roztomilí Balbínovci utahovali z tohoto sockomouškého puchýřka. Možná jim jde o dotace. Kdo ví?
strejda 4.3.2006 20:45

Re: Re: Je přeci jedno kdo pravdu napíše - i když jsou to hnusné žumpy balbínovci

Pokud by se mělo utahovat z našich politiků, tak by to dílo rozsahu Ottova naučného slovníku. Typickou vlastností českých politických stran je mít máslo na hlavě. Začalo to Bartoníčkem (omlouvám se, zase ČSL), šlo přes topné oleje až k dnešku. Kdo jen přičuchnul k moci, tak si nahrabal. V současném parlamentu není ani jediná strana důvěryhodná.
Rad 4.3.2006 16:51

Re: Je přeci jedno kdo pravdu napíše - i když jsou to hnusné žumpy balbínovci

No možná pan Kalousek něco viny měl, ale už dávno se z toho vyzpovídal a dostal rozhřešení, tím je přece věc vyřízená. Co je komu po nějakých parašutistech a pozůstalých...
František I. 4.3.2006 19:04

Re: Re: Je přeci jedno kdo pravdu napíše - i když jsou to hnusné žumpy balbínovci

I to je možné.
franta 4.3.2006 10:49

A co takhle

odpovědět na otázku Mají Balbínovci pravdu ? Ani já na ni neodpovím, protože to nevím, a proto se jen ptám Mají Balbínovci pravdu ? Bez slušného a věcného vyvrácení jejich tvrzení a po zkušenostech z posledních patnícti let, se budu muset přiklonit k názoru, že asi ano. 
Vlasta.on 4.3.2006 10:59

Re: A co takhle

Na jakou pravdu ty troubo. Jaké tvrzení? To sis nevšimnul, že všichni tady reagují právě na to, že tam nic takového není?
Jen věř. A tvé bude království nebeské ..... Neboť blahoslaveni budou chudí duchem.
slovan 4.3.2006 12:14

Re: Re: A co takhle

Ale Vlasticku, ty padaky se v armade pouzivaji? A kdyz se nepouzivaji, kde jsou penizky ktere se za ne zaplatily. A kdyz se tak prosustrovaly, kdo za to odpovida? Bratr Kalousek je velmi kriticky muz vzhledem k ostatnim, co mu tak merit stejne?
huhu 4.3.2006 10:33

balbínovci - strany pospubertálních blbečků

jinak škoda slov. Aston se jistě řídí tím, že tiskne všechny "názory", "balbíni" ovšem ventilují tak "názor" , kterým se navzájem mohou ohromovat jen samolibí pitomci někde u píva.