31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Forstmeister 8.11.2008 8:18

Re: Jsem volič ČSSD,

PHDr. Přednášel na ostravské universitě politickou filosofii. Docela "síla", tedy terminus technicus "politická filosofie". Halt, každý politik filosofem. Mohu se mýlit. Můj názor.

Forstmeister 8.11.2008 8:07

Polyhistor ČSSD

Pane doktore Zaorálku, nejsou oni ostravský Brouk Pytlík (všude byl, vše umí a zná). Neohlupoval on adolescenty "politickou filosofií" ve Slezsku? Já se jim divím, že pijou (a blábolí), když to nesnesou. Můj názor. 

Hledajíci 8.11.2008 7:56

Přiznivci radaru

proč jste od začátku neřekli, že Vámi požadovaný radar je proti Rusku / Německu, z kterých máte obrovský strach? Proč jste lhali, že je proti raketám z Iránu? Proč nemáte strach z "mírové politiky" USA, státu majíciho 720 vojenských základen po celé Zemi, základem prý na šiření a obranu "demokracie a svobody"? Demokracie se ale nedá šířit po zuby ozbrojenými vojáky. Těmi se dá pouze šiřit nenávist k okupantům. Vyháníte čerta dˇáblem!

Vanastr 8.11.2008 7:53

Re: radar to má nahnuté

Souhlas. A není to jenom soudruh Zaorálek, který ví dopředu co by měl Obama udělat a dokonce co udělá. Myslím, že by se Obama divil, kolik má v Čechcách "k ruce" podobných mudrců. A  jak tak sleduju soudruha Zaorálka, ten je schopen zprostředkovat i nerozborné přátelství Obamy s Chavezem.

2) Letos jsem na to zapomněl, ale příští rok zřejmě budu muset zase ozdobit nástěnku k VŘSR a nějaký náš malý okresní Zaorálek ji přijde obodovat.:-P

drak 2 8.11.2008 7:44

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

:-DBořku, plně s Vámi souhlasím, byl by to konec světa. Nebyla by už žádná lokální válka!!;-O

kiri 8.11.2008 7:44

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Při letmém pohledu na glóbus je zřejmé, že by bylo k umístění ruské základny poblíž USA nutné vyrobit ostrov.Typicky pitomý argument. Kdyby mohli tak by tam byli.

Snowy White 8.11.2008 7:41

Zaor álek

Už se "těším", až budete reprezentovat ČR jako ministr zahraničí ;-(

drak 2 8.11.2008 7:40

Jsem volič ČSSD,

:-Pale  Zaorálka jako ministra zahraničí nikdy nechci. A on má prý snad vysokoškolské vzdělání!!!;-O

kiri 8.11.2008 7:37

Pan Zaorálek skromně zapomněl dodat,

že on zase úspěšně masíruje lidi kolem Medvěděva. Ty rakety v Kaliningradské oblasti byl skvělý nápad! Doporučil bych ještě ponorky v Labi.

očko 8.11.2008 7:34

slyšte, slyšte

NKVD, KGB, FSB prostřednictvím soudruha věrného(?),  vydíraného(?), placeného(?), blbého(?) manipuluje systematicky českou společnost.

Osobně se domnívám, že (jako obvykle) "Cé je správně".

Ašek 8.11.2008 7:18

H...

Nahnuté to je s tebou soudruhu kašparku.

džambul 8.11.2008 7:11

radar to má nahnuté

je dojemné jak, pane Zaorálku, jak dopředu víte co bude v zahraniční politice dělat president spojených států. Mysllím, že politik vašeho formátu by měl včas, jestli již není pozdě, vyhledat příslušné zdravotní zařízení. Dá seto léčit.

EVa 8.11.2008 7:00

Jako kdybyste byl z úplně jiné planety pane Zaorálku

Nebo je ještě druhá alternativa, že vás někdo za ty názory, které prosazujete někdo platí. A asi dost hodně a slibuje lepší prebendy. Ty nesmysly, které račte hlýsat určitě nemáte jenom ze sebe. Dost lituji socany, hodil byste se spíš ke komunistům.

honzak 8.11.2008 6:48

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

koukni se na globus, blbýsku! Najdi si Beringův průliv a měř!

Slávek 8.11.2008 6:06

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Je to těžké říct, když ony ty ponorky nepostojí a nepostojí, leda že by je někdo zakotvil hlubinnou minou.....

Zavrtalek 8.11.2008 6:03

Re: mame to nahnute

Етот вопросъ исполнен немедпено.

Franta 8.11.2008 5:56

Stínový ministr

Soudruhu Zaanálku, zvolte si jinou funkci. Tuším, že Vaše jazykové schopnosti jsou asi na úrovni Čunka, a že ve světě Vás neznají vůbec. To máte tak - chce si to vzít knihu o světpvé historii třeba od roku 1900 do současnosti, a vždycky si srovnat třeba po 10 letech USA a Rusko nebo jak si ta tlupa mužiků říká. A takhle můžete postupovat až do současnosti. Technologie, kultura, přínos pro světovou civilizaci, prostě co chcete. A i kdyby jste nechtěl - statisíce lidí z celého světa, kteří chtějí lépé a SVOBODNĚ žít - na rozdíl od Vás - se do Ruska nehrnou. Věřím tomu, že jste schopen napsat článek, že hrnou. Znám zemi blízko pólu, znám divukrásnou zem.....Takové stupidity jsme tu slýchali už před Vámi. Prostě Zaanálek.

Slávek 8.11.2008 5:53

Re: nahnute to mate vy

Doufám, že odpověď bude schválení PaTtriotů nejméně v trojnásobné vyší pro Poláky a asi nějaká baterie by se hodila i k nám.

Tx 8.11.2008 5:50

Re: Kouzelný je ovšem oslí můstek,

70%...myslíte?

Tx 8.11.2008 5:47

Jak tu už kdosi napsal

USA zpravidla nemění politiku o 180 stupňů. No jo, ale co bude chudák Zaorálek, tak nadšený nástupem Obamy, říkat, až pan US president řekne, že ten radar je potřeba? Ale co Zaorálek... Ty (písk) Zubovová a Jakoubková mu dokonce psaly, aby od něj upustil. To je síla, co? Tomu říkám "světově se zviditelnit"... 

Canuck 8.11.2008 5:37

Radar to má nahnuté.

Soudruhu Zaorálku,

deset let jsem sloužil jako technik na radaru v Chrudimi a pak na hranicích-západních.

Ani jednou jsem se nedočetl, či nedoslechl, aby takoví Zaorálkové protestovali proti radarům. V té dobe byli placeni za výkon funkce Zástupce pro věci politické. Dnes jsou placeni za protestování proti radaru. Bacha medvěd má dlouhé drápy.

Mejla 8.11.2008 5:10

Blábolící Orálek Análek zná život jen z vládního vrtulníku nebo BMW.

Je jen škoda, že Evropa musela v obou světových válkách žádat o pomoc USA, a nakonec i v té 3., byť studené.

Kanuk 8.11.2008 5:03

Re: S dovolením

NATO je stejně jenom organizace pro zvýšení příjmů amerických zbrojařů. Nemůžu se hádat, ale mám dojem, že NATO Rusku ani tak moc nevadí, právě z tohoto důvodu. Oni ti Rusové nejsou tak blbí, jak si mnoho lidí tady myslí. A napsal někdo daleko chytřejší, než já, že podceňovat nepřítele je nejhorší chyba.

 A ty Ruské řeči ohledně radaru jsou jen takové řečičky, aby si Američani nemysleli, že si můžou dělat kde chtěj co chtěj. Protože Rusové věděj, že když by šlo do tuhého, tak přivřou dva kohoutky a všichni evropští "přátelé" ČR ji budou horempádem přesvědčovat, aby neblbnula. Tak, jako to udělali v 38. roce.

Kanuk 8.11.2008 4:40

Re: S dovolením

No, já se o to moc nezajímám, ale soudil bych, že o radar nezačala jednat ČSSD s USA, ale USA s ČSSD. On je v tom trochu rozdíl.

ost 8.11.2008 4:37

hej slovani

Ono to ma jeden hacek. Nez Rus najde knoflik na odpaleni, tak mu druhy rus ukradne odpalovac a proda ho nekam jinam ;-D Rusove mohou leda skakat jako opice v ZOO a strasi. Tim strasi kremelsti lokajove v Cesku verejnost. Prd rusove muzou! Kecaji, pul je jich ozralych a dalsi kradou jako straky. Tvrdili ze pomuzou Islandu .... copak copak djengy njet? Vtrhli do Gruzie a rozprskli se jako banda loupezniku. Sli delat manevry do Karibskeho more, nekdo vykrad :Petra velikeho" tak skoncil v Lybii .... tohle je "velmoc"??? Pchaaaa!

Kanuk 8.11.2008 4:34

Re: nahnute to mate vy

...do jakékoliv nesocialisticke zeme (Britanie, USA, Australie...)...Tak nevím, jestli by vám překvapením nevypadly oči z důlků, když byste se do těch "nesocialistických" zemí dostal.Máte v ČR "uzavřené dílny", t.j. podniky, kde nemůžete pracovat, pokud nejste členem unie? No, zákon o minimální mzdě v ČR myslím máte, ale mají jej také v Kanadě určitě, v USA pravděpodobně. Zaměstnavatel nesmí propustit toho, kdo se ulejvá, fláká a dělá bordel, ale když propouští, tak musí toho, kdo přišel do unie poslední. Bez ohledu na to, jestli je to specialista, kterého továrna potřebuje, třeba nástrojař.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 8.11.2008 4:21

nahnute to mate vy

Obama jiste bude muset trochu zmenit smer zahranicni a obranne politiky. Jenze ono to opravdu nebude o 180 stupnu, ale mozna o 5 nebo 10 stupnu a ten zatraceny radar mu tam porad zustane. Kdyz ten Rusove hodlaji umistit rakety v Kaliningradu, to si vazne myslite, ze Obama rekne "Nu vot, molodci" a zrusi radar u nas (nebo v Polsku, kdyz budeme delat velke potize)? Je dobre, ze s vasim "rozhledem" a "inteligenci" jste zatim jen stinovy ministr zahranici. Pokud byste se snad nekdy mel stat ministrem opravdovym, i pres svuj pokrocily vek bych vazne uvazoval o emigraci do jakekoliv nesocialisticke zeme (Britanie, USA, Australie...).

Bořek 8.11.2008 4:11

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

V době nukleárních zbraní není pravděpodobné,že by nebyly použity.Doufám,že k tomu nikdy nedojde.Ale v tom případě  by s největší pravděpodobností došlo k 3.svět.válce.Nedovedu si představit lokální válku v Evropě.No a v takovém případě by ani Rakousko nebylo ušetřeno.A rozhodně by je neuchránilo to,že nemají radar.

kudlanka 8.11.2008 4:05

Re: Kouzelný je ovšem oslí můstek,

Zase jeden antiradarovej Hujer. On je ten největší expert a všelijakých diplomů má plné šuplíky. Argumentace o většinách je naprosto scestná. On i Hitler vyhrál většinově. Však se třicetikorunáči ještě budou divit, jako se kdysi divili Němci.

conqueror 8.11.2008 2:55

Re: S dovolením

230 vojáků jsou tedy opravdu "vojska". Jak byste nazval desetitisíce Rusáků před lety u nás?