29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

NÁZOR: Český Jo Lenin

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pane Petříku. 9.2.2007 14:37

Soudruh Zaorálek ani jinak mluvit a jednat nemůže, protože je dlouhodobě, až "po uši" svázán spoluprací s rudou lůzou.

vládík 9.2.2007 14:37

Re: Evropský svaz,řídí rudí komusaři!

K první větě:  "jako" by se použilo ve větě např.   "má stejně obyvatel jako ....".  Ve vámi použité větě má správně být "má více obyvatel než .....".

K ostatnímu nemá smyslu se vyjadřovat. Je to ještě hloupější, než vaše čeština.

vládík 9.2.2007 14:30

Re: Re: takže žádný odkaz

O Paroubkovi a Rathovi máte pravdu. Jenže to, že prasácky pomlouvají ještě neomlouvá nikoho s obdobným jednáním. To že někdo krade vás neomlouvá, budete-li krást také.

Malý Aston 9.2.2007 14:30

Evropský svaz,řídí rudí komusaři!

Evropský svaz má více obyvatel jako její nepřítel USA.Ekonomicky ale USA nesahá ani po kotníky.Jak je to možné?Evropa je nemohoucí,přežraná a líná.I to slavné DPH(daň z přidané hodnoty) vymyslel Marx.V USA se bez DPH obejdou,nevím proč.Evropa je dlouhodobě řízena stranami,které více či méně kopírují program sociálních demokracií tedy ideu sociálního státu,který je krmen těmi schopnými a udržován v klidu rozdáváním neschopným a líným.Výroba a tudíž tvorba hodnot je převáděna do zemí s nížšími náklady na výrobu a pro udržení aspoň některých odborností musí nakupovat odborníky mimo Evropský svaz.Celé to řídí stále více a více úředníků v Bruselu,kteří prožerou podstatnou část peněz,které tam jednotlivé státy musí platit.Zakládající členové svazu si nenechají na své dotace sáhnout a ekonomicky pomáhají nejdříve sobě,potom se nakrmí lobisté v Bruselu,potom lobisté v jednotlivých zemích a něco se dostane i do regionů.Tento systém nemůžeme změnit,můžeme nadávat ale to je vše. Takže když nemohu změnit,nemusím ani nadšením poskakovat jak žádají naši socani a komouši.Jen je mi jasné jedno,jakmile začnou socani a komouši za něco bojovat,vždy to dopadne blbě.Rudý komisař Špidla,to je jasný důkaz že mám možná pravdu.Jeho heslo " Zdroje jsou" to je politika dnešního Evropského svazu.Jenže kde ty zdroje vzít a nekrást to již nikdo neříká.:-D

Ivan Nový 9.2.2007 14:30

Jirko,

jaké jsou české zájmy? Reforma EU, tedy zrušení všech dotací, volný pohyb lidí, zboží a služeb po celé EU bez jakýchkoliv omezení a povolování.

Ivan Nový 9.2.2007 14:28

Čtenáři,

stačí si pana Zaorálka poslechnout, když řve, pak jeho výroky přestanou být zajímavé. No a takovou image si sám a záměrně zvolil, image uřvaného komunisty a rusofila. Zřejmě a celkem správně předpokládá, že je dost těch, kterým se to líbí.

Olina 9.2.2007 13:58

pan Petřk

Jen jsme se zbavili pravdy jedné strany už se nám zas vnucuje pravda druhé strany. To teď zase budeme poslouchat KDO NENÍ S NÁMI JE PROTI NÁM ? Je vidět kam komunisti přelezli. To jsou mi opravdu ti co zůstali v KSČ mnohem, ale mnohem sympatičtější.

Jan Daniel 9.2.2007 13:57

nechte už Zaorálka na pokoji

Nechte už toho Zaorálka na pokoji. Vždyť to trdlo pořádně neví co blábolí.

Miloš 9.2.2007 13:56

Re: Jenom poznámku,

 Nestačím se divit, jak vám vadí komolení jména jakéhosi poslance z Bruselu a nevadí vám urážky, kterými tento pán uráží našeho - a doufám  i vašeho prezidenta.

jerry 9.2.2007 13:43

Vždyť ten blb Zaorálek ani za článek nestojí...

Starý J. 9.2.2007 13:21

Re: takže žádný odkaz

Brnkněte si do Lihového domu, tam Vám to nejen řeknou, ale přidají i další komentář! Paroubek s Rathem také NIKDY neřeknou, kde pro svá tvrzení vzali podklady, přesto to tvrdí. Naposledy Rath včera, že při nové kategorizaci léků šlo o úplatky. Čili - to co jemu vyčetla a zatrhla slavná EU, tvrdí teď bez důkazů (bez odkazu) o Julínkovi!

Jinak autoři ve většině na diskuzi nechodí, takže Vám odkaz nemohl dát!

Starý J. 9.2.2007 13:17

Re: boj za práva národa

No jo, Vy byste toho chtěl! Je to v dávnověku, tenkrát ještě nebyli komunisti, kteří se bez protektorátu nad sebou ani neuprdnou!

Starý J. 9.2.2007 13:16

Re: Re: Lubomír Zaorálek - novodobý E.Hácha !

nevšiml jste si, že všichni tito exoti mají společnou chorobu - nadužívání slov. Melou, melou tu svoji, nelze je zastavit, nelze jim ani skočit do řeči. Mlátí prázdnou slámu pořád dokola. Žádný z nich nedokáže vyslovit myšlenku jednou, nebo dvěma větami. Kecy, prázdné kecy, nemají konce!

ivoš 9.2.2007 13:13

boj za práva národa

Neřekl bych, že čeští poslanci ve Vídni jen přitakávali mocným, za práva národa bojovali hrdinně (viz http://www.radio.cz/cz/clanek/71152): "Ono vůbec nebylo nudné! Představte si rvoucí se poslance, rvoucí se

vůdce národa, univerzitní profesory, jak tam mezi sebou šermují kusy nábytku šermují tam noži, atd. Oni Češi dokázali zdemolovat třeba celou

sněmovnu, rozštípali tam nábytek, potom si přivezli ty třísky do Prahy a

tady je prodávali. Například Eduard Grégr rozštípal svou parlamentní lavici a na kus toho stolu napsal: "Toto jest můj parlamentní nástroj". Byly to cenné parlamentní relikvie, prodávaly se po Praze.  Po Praze nosili třeba v čele takového průvodu buben, na který hráli ve sněmovně a pak na něj dali takovou zlatou destičku s nápisem "Zasloužil se v boji za práva národa"." Když se to může, najde se "statečných", kteří se chtějí zviditelnit (třeba bojem s "Bruselem") vždycky dost...

Starý J. 9.2.2007 13:08

Re: Re: trapné

Nemáte pravdu, nebylo ticho! Ozval se sborový potlesk!

čtenář zdrojů 9.2.2007 12:57

takže žádný odkaz

doteď sem nikdo nedal odkaz na to údajné Zaorálkovo "prohlášení". Ani autor článku se nepochlapil a dodatečně to sem v komentářích nedal.

Připadá mi to jako v dobách Charty 77, nebo Několika Vět. Nikdo to nečetl, ale všichni na to uvědoměle nadávali. Dnes tady modří soudruzi uvědoměle nadávají Zaorálkovi, protože je to v módě, ale nikdo vlastně netuší komu Zaorálek co řekl a jaké vydal prohlášení, které se tu teď má kritizovat, protože tak velká rodná ODS "nařídila".

Xaver 9.2.2007 12:46

Souhlas.

Xaver 9.2.2007 12:39

Doslova a dopísmene.

Jirka 9.2.2007 12:33

A kdo hájí zájmy USA?

A jaké jsou vlastně české zájmy.To nikdo neřekne.Každý z našich politiků má pouze své vlastní zájmy.A na občany a tím i na české zájmy kašle.

Ptica z Modrej 9.2.2007 12:26

Re: Já mám Zaorálka za popleteného žvanila.

Je to ovšem také vizitka postLeninových voličů, že lidé typu pana Zaorálka  a spol.sedí za naše prachy v parlamentu .V kultivované zemi by podobné lidi  vyhnali plácačkou na mouchy:-)!Učit se!Učit se!Učit se!

vládík 9.2.2007 11:51

Pan Petřík to o sobě neví

Ale je dokonalý bolševik. "Každý, kdo nemá souhlasný názor slouží všem našim nepřátelům."  Typicky bolševický výlev.  Z toho si dělal už v 68 (69)  srandu Grossman se Šimkem.   

Cicero 9.2.2007 11:33

Český ..

To se autor trochu spletl. Výše jmenovaní jsou sice čeští politici, ale žádné osobnosti.

Pavel Vaníček 9.2.2007 11:33

Re: Lubomír Zaorálek - novodobý E.Hácha !

Vzpomeňte,jak chodil oblečen,než ho dali trochu do lajny.Věděl hodně málo o světě a teď si hraje na experta a znalce,jako ostatně většina jeho soudruhů(Rath,Paroubek-ten je i znalec vína,Škromach,Sobotka,neumětelský právník bez praxe,jenž rozumí nejlépe ekonomice)a další.Je to ostuda! A teď budou dělat svou zahraniční politiku! Jsou to klauni. Ale to těm klaunům vlastně ubližuju!

zloch 9.2.2007 11:30

Re: trapné

Pamatujete, jak Paroubek trapně žvanil "...no, ten Amler nebo Almer nebo jak se vlastně jmenuje..."

A z leva bylo úslužné hrobové ticho.....

MFK 9.2.2007 11:18

Český Jo Lenin

Je to správná úvaha. Až na to, že politik by měl být noblesní. Česká politická scéna se vyznačuje hrubostí, vulgaritou a sprostostí. Sněmovna jsou burani, vztyčený ukazováček, vědomé komolení jmen, aby byly urážlivé jsou nedůstojné veřejného činitele. Duševní uroveň v tomto státě má pouze president Klaus a kardinál Vlk.

BuBu 9.2.2007 10:58

Lubomír Zaorálek - novodobý E.Hácha !

Ano, vlastizrádce jako vyšitý - choulící se pod ochranným pláštíkem "tatíčka" - J. Vissarionoviče Paroubka !

Pokud Ottův slovník naučný potřebuje jednoslovné vyjádření  pojmů : Křivák, Bezpáteřník, Kariérista, Vlastizrádce a Šmejd v jedné osobě - má je mít : ZAORÁLEK  !!!!

P.S.  A to se tento post-bolševický Šmejd chtěl ucházet o křeslo ministra zahraničních věcí ! Jsem hluboce přesvědčen, že pod jeho ministrováním bychom opět skončili v nějaké cizí pr.eli - buď Ruské nebo Bruselské ! RvRvRv

čtenář zdrojů 9.2.2007 10:24

Malý Astone

nedal byste sem odkaz na to Zaorálkovo "prohlášení, které je tady tak kritizováno?

čtenář zdrojů 9.2.2007 10:23

loko

nedal byste sem odkaz na to Zaorálkovo "prohlášení, které je tady tak kritizováno?

čtenář zdrojů 9.2.2007 10:23

Sašo

nedal byste sem odkaz na to Zaorálkovo "prohlášení, které je tady tak kritizováno?

čtenář zdrojů 9.2.2007 10:22

milane007

nedal byste sem odkaz na to Zaorálkovo "prohlášení, které je tady tak kritizováno?