2.7.2024 | Svátek má Patricie


Diskuse k článku

NÁSILÍ: Trest pro fanatiky

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Novak 5.6.2024 16:08

Narozdil od Vas Zidu na tu frontu neposilam druhe.

P. Diviš 5.6.2024 16:02

Očekávejte (jaké noty vám přijdou).

P. Diviš 5.6.2024 16:01

Ukrajinci drobné kriminálníky a na podmínku, Rusáci amnestují vrahy a podobnou verbež.

P. Diviš 5.6.2024 16:00

A blbec ...

P. Diviš 5.6.2024 15:58

Ten bude silnej jen u klábosnice, na frontě by se zesral ...

H. Rybnická 5.6.2024 15:56

Ale paní Svobodová, s těmi pravicovými extremisty byste možná měla pravdu. V tu dobu chyběla na NP ta upovídaná jak se jen jmenuje, aha Laurencikova, AfD je přece pod dohledem státu a v některých regionech řazena co radikálně extremistická partaj do hledáčku bezpečnostních úřadů SRN.

H. Lukešová 5.6.2024 15:55

Vy bez antisemitských výšplechů nejste schopen napsat nic. Raději konvertujte na islám, pokud již nejste muslim, a šup do Gazy na frontu do armády Hamásu, tam se můžete vyřádit ve své protižidovské nenávisti a nějakého toho židovského vojáka zabít.

L. Novák 5.6.2024 15:52

Tys nám tady chyběl, ANTISEMITSKÝ ČU;-OÁKU KOMUNISTICKÝ!!!Rv

K. Novak 5.6.2024 15:46

Se divim, ze tem ukrajinskym (zidovskym?) aktivistum podporujicim valku, ve ktere nebojuji, nerozbil hubu nejaky jejich krajan.

L. Novák 5.6.2024 15:42

Dva roky zajetí v Rusku. Odvlečený Ukrajinec vypadá jako po návratu z koncentračního tábora

Ukrajinský projekt Chci žít zveřejnil fotografie na kost vyhublého Ukrajince Romana Horylyka, kterého krátce po začátku ruské invaze na Ukrajinu Rusové zajali a odvlekli přes Bělorusko do Ruska, kde strávil přes dva roky v zajetí. Informuje o tom list The New Voice of Ukraine (NV).

„Stav Romana a dalších ukrajinských válečných zajatců vyvolává hrůzu a asociace s nejtemnějšími stránkami lidských dějin – nacistickými koncentračními tábory smrti,“ stojí ve zprávě projektu, na kterou odkazuje ukrajinský list.

Roman a dalších 74 zajatců se z ruského zajetí vrátili 31. května. Projekt Chci žít podle NV uvedl, že se Horylyk neúčastnil bojových akcí.

Byl vedoucím kontrolním pracovníkem ostrahy černobylské jaderné elektrárny. Rusové jej a dalších 168 strážců elektrárny zajali jako rukojmí a v březnu 2022 je přes Bělorusko unesli do Ruska.

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-dva-roky-zajeti-v-rusku-odvleceny-ukrajinec-vypada-jako-po-navratu-z-koncentracniho-tabora-40474842

H. Lukešová 5.6.2024 15:37

-Mannheimu-

H. Lukešová 5.6.2024 15:37

Pravděpodobně tři levicoví extrémisté pobodali politika AfD v německém městě Meinheimu...

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-mannheim-zdesen-dalsim-utokem-nozem-napaden-politik-afd-40474888

No to je hrozné, jen proto, že je někdo z AfD, na ně krajní levičáci a muslimové pořádají hony. Nabízí se otázka, kdo se chová jako nacista? Kdo nesnese žádný jiný názor? Jsou to muslimové a ultralevičáci. V lepším případě cenzurují názory, v tom horším pořádají hony na lidi.

P. Han 5.6.2024 15:24

Za Putina hlavně kriminálníkům.

P. Han 5.6.2024 15:22

Jo, Zvědavec! ;-D

V. Kuhaj 5.6.2024 15:21

To dopadne jedině tak, že přeběhnou do Ruska. Za Zelenského se nebude chtít bojovat ani kriminálníkům.

D. Laurencikova 5.6.2024 15:20

Bože to je zase blábol! Na jakou německou kulturu se mají integrovat, když ta kromě jazyka vůbec neexistuje? (Aydan Oezogus). Na tu vaši sebenenávist?

D. Laurencikova 5.6.2024 15:20

Bože to je zase blábol! Na jakou německou kulturu se mají integrovat, když ta kromě jazyka vůbec neexistuje? (Aydan Oezogus). Na tu vaši sebenenávist?

H. Rybnická 5.6.2024 15:18

Jo takže Martani mají státní příslušnost/pasy některého evropského státu? No toto. 8-o8-o8-o A že hovoří německy s ruským přízvukem?Člověk by nevěřil co je dnes možné.8-o

L. Novák 5.6.2024 15:06

Co taky od slovenského Putinova ČU;-OÁKA čekat jiného, než PROLHANOU RUSKOU PROPAGANDU...Rv

L. Novák 5.6.2024 15:02

Dementní komouši a spol. denně vytrubují na NP ruskou propagandu. Mnoho z nich systematicky téměř každý den, zbytek občas. Jediným kritériem výběru do seznamu je vědomé šíření ruské propagandy a lží:

Putinova prolhaná dezinformační PÁTÁ KOLONA aktivní na NP nejenom v posledních týdnech, Putinovo ostré komando v čele...

L. Kolman , P. Odložil = P. Dachmeister , A. Renjascu , I. Pávek , J. Černý , P. Černý , V. Čermák , J. Bárta , P. Spáčil , V. Zadák , D. Laurencikova , V. Machálková, V. Pavelka , F. Pavelka , K. Nový , K. Křivan , J. Novak , L. Zídek , V. Kuhaj , J. Vlček , L. Beneš , J. Drobný , P. Brich , J. Pšenička, D. Hubáčková , J. Karza , M. Varadinková , M. Moravcová , I. Kučerová , R. Sorge , D. Černý , O. Seliger , A. Mohela , J. Rejzek , A. Jaroš , Z. Babek , P. Boublíková , P. Boleloucký , J. Sedláček , P. Brecík , I. Teren , F. De Winter , A. Teply , M. Hoblík , J. Kratochvíl , M. Boháček = M. Zasazabanovaný, J. Kostelanský , J. Rybník , O. Vorálek , K. Filip , J. Krásenský , L. Hančar , J. Nevrkla , P. Pepax , R. Langer , R. Gramblička , P. Nešvara , F. Navrátil , S. Vozka , V. Šťastný , V. Damec , P. Zeman , R. Lávička , J. Blahová , Z. Linda , J. Dvořák , M. Grundmann , P. Vychodil , J. Fialová , J. Krejčová , L. Píchová , T. Kubín , V. Němec , J. Tulejová , I. Hermanek , F. Pokorný , O. Kaucký , S. San , Z. Grabec , J. Vrška , D. Rakous , V. Mokrý ("Kotaz") , L. David , B. Liborek , S. Ševeček , J. Trubač , J. Hanzal , F. Žůrek , E. Hlinovský , M. Šejna , R. Vacek , V. Podracký , M. Malovec , O. Hávová , K. A. , P. Vavruch , J. Uher , R. Woloszczuk , Š. Hašek , R. Nešpůrek , P. Kozelský , L. Svoboda , J. Matuška , J. Červený , J. Kalina , V. Petr , M. Pesat , L. Frydryšek , R. Pavlik , I. Krahula , P. Marcín , V. Cícha , V. Bartoš ...

L. Kuča 5.6.2024 14:33

Jak na Sibiř ...? Přece zalidnit Laponsko! Pěkně pod kontrolou EU komise :-P

Ale vážně - máte z toho trochu nesourodý mix. Těžký euroskeptik a odpůrce grýndýlu jsem také, ale třeba antivaxery mám za alternativní inteligenty, doufám v co nejmenší úspěch "speciální operace" a k volbě SPD by mě přiměla snad jen hlaveň za ledvinou.

M. Zasazabanovaný 5.6.2024 14:11

https://zvedavec.news/komentare/2024/06/10117-vitezstvi-ruska-nad-ukrajinou-se-blizi.htm

Vítězství Ruska nad Ukrajinou se blíží.

Při bližším zkoumání a s využitím 27 měsíců shromažďovaných údajů se ruský přístup k vedení války ukazuje jako progresivní aplikace vojenského umění, která bere v úvahu celé spektrum vedení války – taktiku malých jednotek, zbraňové schopnosti, zpravodajství, komunikaci, logistiku, obrannou ekonomiku a, což je možná nejdůležitější ze všeho, politickou realitu. Je velmi důležité mít na paměti, že ačkoli Rusko mohlo do konfliktu vstoupit s jediným protivníkem (Ukrajinou), během několika měsíců se ukázalo, že Moskva čelí kumulované vojenské kapacitě kolektivního Západu, kde se finanční, materiální, logistická, velitelská a kontrolní a zpravodajská podpora NATO spojila s ukrajinskými lidskými zdroji a vytvořila vojenskou kapacitu, jejímž záměrem bylo Rusko fyzicky a psychicky vyčerpat a strategicky porazit tím, že podpoří podmínky pro jeho ekonomický a politický kolaps.

To, že Rusko tento strategický záměr svých deklarovaných i nedeklarovaných protivníků včas rozpoznalo, svědčí o trpělivosti a prozíravosti jeho vedení. Vnější vojenští pozorovatelé kritizovali neschopnost Moskvy zasadit Ukrajině brzy knockoutový úder a přičítali toto selhání špatnému vedení a ještě horším vojenským schopnostem ruské vojenské mašinérie, která byla náhle považována za neschopnou. Skutečnost však byla daleko jiná – Moskva prováděla strategický přechod z mírového vojenského postavení. Původně zamýšlela krátký konflikt tím, že donutí ukrajinskou vládu zasednout k jednacímu stolu (jen aby jí to zmařili západní partneři Ukrajiny, kteří se rozhodli obětovat Ukrajinu v naději, že strategicky porazí Rusko, místo aby se rozhodli pro mírové řešení), k postoji schopnému vyčerpat jak schopnost Ukrajiny klást odpor, tak kolektivní schopnost Západu udržet Kyjev ekonomicky a politicky....

V. Bartoš 5.6.2024 14:01

Ukrajinci také. Už jich mají 7 tisíc, ale počítají s 20 tisíci naverbovaných kriminálníků.

V. Bartoš 5.6.2024 14:00

To platilo v dubnu, teď už je červen a Ukrajincům hodně teče do bot. Takže očekávat nový zákon můžeme asi tak do konce týdne, nebo zítra.

P. Diviš 5.6.2024 13:43

https://www.ceskenoviny.cz/ukrinform/cesky/zprava.php?id=1199039

P. Diviš 5.6.2024 13:40

Zato vy byste pasoval do Ruska jak Jandák na hrnec, soudruhu.

P. Diviš 5.6.2024 13:38

Rusáci vrahy celý den.

P. Diviš 5.6.2024 13:36

Dost. Rusákům to trvá ještě déle než Němcům, než jim dojde (pokud jim vůbec dojde) že vlezli, kam neměli.

V. Bartoš 5.6.2024 13:34

Sedmnáctiletí Ukrajinci se musí vrátit ze zahraničí a zaregistrovat se k vojenské službě

Tak už nám verbujou i děti, paní Milerová.

To šlo ale rychle. Ráno verbují invalidy, odpoledne děti.

Ś. Svobodová 5.6.2024 13:24

To já bych nevylučovala, že to mohou být ožralové na chlastovíkendu v Praze. Ovšem stejně tak příznivci krajní extremistické pravice nebo Marťani. Zřejmě záleží na na přání než na faktech. Rv